Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

NŐI ENERGIÁK – A MEGENGEDÉS MŰVÉSZETE

NŐI ENERGIÁK – A MEGENGEDÉS MŰVÉSZETE

A szépség szoros összefüggésben van belső világunkkal, ezért is fektetünk a Harangvölgyi Institute-ban nagy hangsúlyt a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtésére kezeléseinkkel. És ez az oka annak is, hogy úgy érezzük, a szépség érdekében fontos beszélnünk lelki folyamatainkról, melyek megértéséhez most az égi planétákat hívtuk segítségül. Megértve a mostani időszak energetikai hatásait, talán könnyebben és tudatosabban tudunk foglalkozni külső és belső egyensúlyunk megteremtésével.

Intenzív időket élünk. Mérhetetlen harag, feszültség és félelem dúl körülöttünk és ezáltal bennünk is. De ha mi teremtjük a világunkat, akkor talán érdemes elgondolkodnunk, melyik volt valójában előbb? Itt az ideje döntenünk, hogy mostantól másképp létezünk. Ha felnézünk az égre, a planéták és az általuk képviselt energiák üzenete ez: itt az idő, hogy nézőpontot váltsunk és általa egy szebb világot teremthetünk.

Közeleg a tavaszi napéjegyenlőség és ezzel egy új évkör veszi kezdetét. Bár december 31-én búcsúztatjuk az évet, asztrológiai szempontból a tavasz ponttal lépünk át egy új „időszámításba”.

Ebben az évben több jelentőségteljes bolygóállás is segédkezik abban, hogy az új valóban új legyen. A megújulás most minden értelemben jelentőséggel bír. A régi, eddig gyakorolt nézőpontjaink, szokásaink, működéseink, hozzáállásunk került mérlegre az elmúlt időszakban, de különösen az elmúlt hetekben, s górcső alá véve, összegezve eredményességüket most lehetőségünk van a döntés és változtatás segítségével emelkedni egy teljesebb, boldogabb élet felé. Persze, mondhatnánk, ez minden évben a tavaszpont körül megtörténik, de ezekben az időkben az égi energiák hatalmas erővel és támogatással ösztönöznek arra, hogy levonva a konzekvenciákat,a szívünkből meghozott döntéseink mellett kitartva és ezek tükrében cselekedve egy jobb világot teremthessünk magunk és ezáltal a világ számára. Mert, ahogy bent, úgy kint.

A Mars-Vénusz együttállás csúcspontja a Plútóval megtámogatva azt üzeni, hogy a dolgok mögé nézve, a maszkulin és feminin energiák gyökeres átalakulása, egyensúlyuk szükséges az elinduláshoz az új megteremtése felé.

NŐI ENERGIÁK – A MEGENGEDÉS MŰVÉSZETE

A Vízöntő korba lépve a női energiák egyensúlya által – ami a megengedés, az együttműködés energiája – tudunk újat teremteni és általa emelkedni.

A világban az eddig túláradó maszkulin energiának köszönhetjük, ahol tartunk most – a kibillent erő, akarat és Tűz energia a finom, lágy, megengedő Víz energia segítségével tud csillapodni, lecsendesedni, egészséges egyensúlyt teremteni bennünk és odakint. Mit jelent ez?

Az akarom, az elmébőltűzön-vízen át keresztülviszem a célomat helyett, befelé figyelek, lecsendesedem, hogy meghalljam, megérezzem, mi a valódi célom? Mi a szívem vágya? Ez nem a cselekvés hiányát jelenti, csak azt, hogy kivárok, hogy megérezzem, mikor kell valóban cselekednem és akkor cselekszem. Hogy mikor van itt az az idő, amikor minden résztvevő számára a legjobb döntést hozom, a legjobb lépést teszem meg, beleértve magamat is.

Azt is mondhatnánk, 2022 a megengedés éve – megengedem, hogy vezetve legyek – a belső hangom által, az Univerzum által. Hiszen a kettő egy. „Legyen meg a te akaratod”, vagyis bízom a vezettetésben és abban, hogy a Gondviselés, Teremtő, Univerzum, Isten (kihez melyik megnevezés áll közel) a nekem – és mindenkinek – legjobbat akarja. Mert megérdemlem. Mert JÓ vagyok. És velem együtt MINDENKI más is az. Nem kell erőlködnöm, nem kell uralnom, vagy ami még rosszabb, leuralnom, hogy elérjem, amire igazán vágyom. Csak megállnom, időről-időre befelé figyelve kapcsolódnom Vele. Önmagamhoz. Minden EGY.

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.