Időpontkérés

Kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

Név*

Emailcím*

Telefonszám*

Melyik szalonba szeretnél időpontot foglalni?

Budapest VI., Ó utca 36.ÚJ!* Budapest XII., Szendrő utca 57/BBudapest Zugló, Jerney utca 1/BGyőr belvárosi szalon

*FIGYELEM! Budai szalonunkban egyedi árakkal és szolgáltatásokkal dolgozunk!

Jártál már nálunk kezelésen?

Már voltam kezelésen korábbanMég nem voltam kezelésen - Ingyenes konzultációt szeretnék

Milyen kezelés érdekel?

Anti-Ageing és lifting kezelésTisztító kezelésekHámlasztás, bőrmegújításHegkezelés, bőrregenrációTestkezelésMasszázsEgyébNem tudom - Kozmetikus segítségét kérem

Melyik időszakban jó?

Ezen a hétenJövő hétenBármikor jó

Erre a napra szeretném:

Melyik napszakban jó?

ReggelDélelőttDélutánEsteBármikor jó

Megjegyzés:

Ha első alkalommal jársz nálunk, egy díjmentes, 20 perces konzultáció szükséges (lehet közvetlenül a kezelés előtt is). A konzultáción a kozmetikus felméri a bőröd állapotát, így tudja Önnek a legmegfelelőbb kezelést javasolni.

Hogy találad meg az oldalunkat?

Más személy ajánlottaGoogle keresőFacebookInstagramMás weboldalán láttamYouTubeHirlevelet kapokEgyéb

Kérjük, hogy a kezelésekre történő időpont egyeztetéskor szíveskedjen gondosan megfontolni azokat a körülményeket, amelyek a rögzített időponton történő megjelenését befolyásolhatják vagy akadályozhatják. Legyen szíves, vegye figyelembe, hogy társaságunk kollégája a lefoglalt időpontban kizárólag az Ön rendelkezésére áll, azt teljes mértékben Önnek tartja fenn. Amennyiben megfelelő időben információt kapunk a távolmaradásáról, úgy lehetőségünk van az időpontot a várólistán szereplő vendégeinknek felajánlani vagy a munkaidő beosztást hatékonyan alakítani.

Arra kérjük, amennyiben nem tud megjelenni a kezelés időpontjában vagy a megjelenése bizonytalan, ezt legkésőbb a kezelés időpontját megelőző 24. óráig szíveskedjen jelezni és a rögzített időpontot szíveskedjen lemondani.

Amennyiben a rögzített időpontban előzetes értesítés nélkül nem jelenik meg, vagy a kezelést megelőző 24 órán belül kerül lemondásra a rögzített időpont, úgy a választott kezelés díjának 50 %-át, mint meghiúsulási kötbért számíthatunk fel.

Késés esetén kizárólag olyan kezelést áll módunkban nyújtani, amely az így fennmaradt időben szakszerűen elvégezhető.