Időpontkérés

Kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

  Név*

  Emailcím*

  Telefonszám*

  Melyik szalonba szeretnél időpontot foglalni?

  Budapest VI., Ó utca 36.ÚJ!* Budapest XII., Szendrő utca 57/BBudapest Zugló, Jerney utca 1/BGyőr belvárosi szalon

  *FIGYELEM! Budai szalonunkban egyedi árakkal és szolgáltatásokkal dolgozunk!

  Jártál már nálunk kezelésen?

  Már voltam kezelésen korábbanMég nem voltam kezelésen - Ingyenes konzultációt szeretnék

  Milyen kezelés érdekel?

  Anti-Ageing és lifting kezelésTisztító kezelésekHámlasztás, bőrmegújításHegkezelés, bőrregenrációTestkezelésMasszázsEgyébNem tudom - Kozmetikus segítségét kérem

  Melyik időszakban jó?

  Ezen a hétenJövő hétenBármikor jó

  Erre a napra szeretném:

  Melyik napszakban jó?

  ReggelDélelőttDélutánEsteBármikor jó

  Megjegyzés:

  Ha első alkalommal jársz nálunk, egy díjmentes, 20 perces konzultáció szükséges (lehet közvetlenül a kezelés előtt is). A konzultáción a kozmetikus felméri a bőröd állapotát, így tudja Önnek a legmegfelelőbb kezelést javasolni.

  Hogy találad meg az oldalunkat?

  Más személy ajánlottaGoogle keresőFacebookInstagramMás weboldalán láttamYouTubeHirlevelet kapokEgyéb

  Kérjük, hogy a kezelésekre történő időpont egyeztetéskor szíveskedjen gondosan megfontolni azokat a körülményeket, amelyek a rögzített időponton történő megjelenését befolyásolhatják vagy akadályozhatják. Legyen szíves, vegye figyelembe, hogy társaságunk kollégája a lefoglalt időpontban kizárólag az Ön rendelkezésére áll, azt teljes mértékben Önnek tartja fenn. Amennyiben megfelelő időben információt kapunk a távolmaradásáról, úgy lehetőségünk van az időpontot a várólistán szereplő vendégeinknek felajánlani vagy a munkaidő beosztást hatékonyan alakítani.

  Arra kérjük, amennyiben nem tud megjelenni a kezelés időpontjában vagy a megjelenése bizonytalan, ezt legkésőbb a kezelés időpontját megelőző 24. óráig szíveskedjen jelezni és a rögzített időpontot szíveskedjen lemondani.

  Amennyiben a rögzített időpontban előzetes értesítés nélkül nem jelenik meg, vagy a kezelést megelőző 24 órán belül kerül lemondásra a rögzített időpont, úgy a választott kezelés díjának 50 %-át, mint meghiúsulási kötbért számíthatunk fel.

  Késés esetén kizárólag olyan kezelést áll módunkban nyújtani, amely az így fennmaradt időben szakszerűen elvégezhető.