Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Lenkei Bea

  1. ANTI-AGEING, MEDISPA, ORVOSI KEZELÉSEK
  2. »
  3. Orvosi konzultációk
  4. »
  5. Lenkei Bea

Anti-aging specialista, health coach

Amerikában folytatott tanulmányaim során szereztem Health Coach és Anti-Aging szakértő képesítéseket. Nemzetközi tapasztalataim lehetővé tették számomra, hogy kontinenseken átívelő ismereteket szerezzek a fiatalság és egészség megőrzés terén. Már 15 éve dolgozom az egészségügy területén. Kezdetben vezetői pozíciókat töltöttem be, de idővel egyre nagyobb érdeklődést mutattam az egészséggel és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdések iránt. Segítek azoknak, akik hozzám fordulnak, hogy megtalálják az egészség és fiatalság felé vezető utat, személyiségüktől függően akár hagyományos, akár alternatív módszerekkel, külső és belső megközelítésekkel. Betegségek és műtétek esetén a kezelőorvossal együttműködve segítem a beteget a kezelések során, hogy átlátható legyen a gyógyulás útja az egészségügy bonyolult rendszerében.

A Harangvölgyi Institute-ban találtam egy olyan helyet, ahol Magyarországon egyedülálló módon a külső kezelések mellett a belső egyensúly és a prevenció is ugyanolyan fontosságot kap. Ebben a munkámban konzulensekkel, kozmetikusokkal, orvosokkal és diagnosztikai eszközeinkkel együtt dolgozva érünk el gyors és látványos eredményeket. Legfőbb feladatom az anti-aging központú táplálkozás, életmód és ezeket támogató lehetőségekről konzultálni és segíteni a pácienseket.

Első lépésként jelentkezz be hozzám konzultációra.

Várlak szeretettel!

Kezelés információ
Szalon:
  • Ó utca

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.