Lenkei Bea

 1. ANTI-AGEING, MEDISPA, ORVOSI KEZELÉSEK
 2. »
 3. Orvosi konzultációk
 4. »
 5. Lenkei Bea

Anti-aging specialista, health coach

Amerikában folytatott tanulmányaim során szereztem Health Coach és Anti-Aging szakértő képesítéseket. Nemzetközi tapasztalataim lehetővé tették számomra, hogy kontinenseken átívelő ismereteket szerezzek a fiatalság és egészség megőrzés terén. Már 15 éve dolgozom az egészségügy területén. Kezdetben vezetői pozíciókat töltöttem be, de idővel egyre nagyobb érdeklődést mutattam az egészséggel és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdések iránt. Segítek azoknak, akik hozzám fordulnak, hogy megtalálják az egészség és fiatalság felé vezető utat, személyiségüktől függően akár hagyományos, akár alternatív módszerekkel, külső és belső megközelítésekkel. Betegségek és műtétek esetén a kezelőorvossal együttműködve segítem a beteget a kezelések során, hogy átlátható legyen a gyógyulás útja az egészségügy bonyolult rendszerében.

A Harangvölgyi Institute-ban találtam egy olyan helyet, ahol Magyarországon egyedülálló módon a külső kezelések mellett a belső egyensúly és a prevenció is ugyanolyan fontosságot kap. Ebben a munkámban konzulensekkel, kozmetikusokkal, orvosokkal és diagnosztikai eszközeinkkel együtt dolgozva érünk el gyors és látványos eredményeket. Legfőbb feladatom az anti-aging központú táplálkozás, életmód és ezeket támogató lehetőségekről konzultálni és segíteni a pácienseket.

Első lépésként jelentkezz be hozzám konzultációra.

Várlak szeretettel!

Lenkei Bea anti-aging specialista, health coach

Kezelés információ
Szalon:
 • Ó utca

  Időpontfoglalás erre a kezelésre:

  Melyik szalonba szeretnél időpontot foglalni?

  Budapest VI., Ó utca 36.Budapest XII., Szendrő utca 57/BBudapest Zugló, Jerney utca 1/BGyőr belvárosi szalon

  Jártál már nálunk?

  Már voltam kezelésen korábbanMég nem voltam kezelésen - Konzultációt szeretnékMár voltam, de új konzultációt szeretnék

  Ha első alkalommal jársz nálunk, egy 30-40 perces konzultáció szükséges (lehet közvetlenül a kezelés előtt is). A konzultáción a kozmetikus felméri a bőröd állapotát, így tudja a legmegfelelőbb kezelést javasolni. A konzultációnak díja van.

  Erre a napra szeretném:

  Ha minden időpontunk foglalt erre a napra, a kollégák telefonon egyeztetnek új időpontot.

  Melyik időszakban jó?

  Ezen a hétenJövő hétenBármikor jó

  Melyik napszakban jó?

  ReggelDélelőttDélutánEsteBármikor jó

  Megjegyzés:

  Hol hallottál rólunk?

  Más személy ajánlottaGoogle keresőFacebookInstagramMás weboldalán láttamGoogle hirlevélHírlevelet kapokEgyéb

  A legelső kezelés előtt szakértő kozmetikusaink egy részletes konzultáció keretében mérik fel a bőr állapotát, melynek díja 10.000 Ft.