Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

BDR supersmoothing kezelés

 1. ARCKEZELÉSEK
 2. »
 3. Lifting, ránctalanítás
 4. »
 5. BDR supersmoothing kezelés

Kinek ajánljuk
Mindenkinek, aki szépülni vágyik.A bőr egyik legfontosabb szervünk, 1,5-2 négyzetméter, szervezetünk körülbelül 10-15%-át teszi ki.Fontosságát mutatja az, hogy ha a harmada megsérül, akkor szervezetünk képtelen tovább működni.
A BDR módszere messzemenően tiszteletben tartja a bőrt, mert nem módosítja azt, nem avatkozik bele az élő sejtek funkcionális működésébe. Csupán segíti, kondícionálja, és nagyon mélyen táplálja a bőrt, így segítve elő egy ragyogóbb, élettelibb bőr egészséges működését. A BDR módszer tehát próbálja bőrt “megtanítani” a helyes működésre, s ehhez nyújt neki segítséget.A BDR módszere tehát nem alkalmaz olyan eljárást, amely a bőr élő sejtjeinek működésébe beavatkozna közvetlen. A bdr mikroperforációs eljárása ugyanis nem ér el sem élő sejtet, sem a kapillárisokat.A bőr felhámból, irhából és bőraljából áll. A felhám, vagyis az epidermis 5 különböző rétegből áll: szaruréteg, fénylő réteg, szemcsés réteg, tüskés réteg, bazális vagyis alapréteg. Az első két réteg elhalt hámsejtekből áll, a harmadik átmenetet képez az elhalt és az élő hámsejtek között, míg az utolsó kettő élő sejteket rejt.A BDR mikroperforációs eljárása csak az első két réteget érinti, a harmadik rétegbe már nem hatol be, hiszen a bőr barrier funkciójának kozmetikai célú minimalizálásához ez is elegendő. Az élő sejtek azonban felhasználják, illetve továbbjuttatják lefele az ily módon hozzájuk eljuttatott hatóanyagokat. Ez természetes funkciója a bőrnek, hiszen egy csekély áteresztő képességgel mindenfajta beavatkozás nélkül is rendelkezik.Erre alapoznak a tapasszal működő gyógyszerek, fogamzásgátlók. A BDR ezt az áteresztőképességet növeli drasztikus mértékben, többszörösére, amikor a fénylő rétegig eljuttatja a hatóanyagokat a bőrben. Ezáltal lehetővé válik nagyobb molekulaméretű anyagok bejuttatása is, továbbá ezáltal a szaruréteg lipidszerkezete, nedvességmegkötő képessége is javítható.

A stimuláció és a masszázs pedig az élő sejteket “pofozza fel”, hogy a bejuttatott anyagokkal együtt friss munkára bírja őket. E kettő hatás révén látványosan felfrissül a bőr, megtelik élettel és energiával, mely nemcsak rövid, hanem hosszabb távon is észlelhető.
A bőr egészséges működése a bőr hosszú távú szépséget alapozza meg. Regeneráló funkcióinak határozott beindításával visszamenőleg is felszámolva az idő előtti öregedés jeleit.
Fontos, hogy megjegyezzük: “A BDR tiszteli a vendége bőrét.”

BDR – kezelés

A BDR célja a hosszantartó bőrmegújítás a kozmetika és az orvosi kozmetológia határán, melyet már dermaceutical néven ismernek a szakmában.

A BDR módszert bőrgyógyászok, s plasztikai klinikákon is alkalmaznak, de a kezelés azonban nagyon egyszerű. Ám sokrétűen kombinálható bőrtípusoknak megfelelően, s személyre szabottan.

A BDR módszer sok év kutatásainak eredményeképpen jött létre, melyet közel 40 országban alkalmazzák erre engedélyezett szalonokban. a módszer azon alapszik, hogy a bőr azon rétegében alkalmazzuk az aktív hatóanyagokat, ahol hatásukat a legoptimálisabban fejtik ki. A BDR módszer hatásmechanizmusokból tevődik össze, melynek középpontjában a stimuláció, valamint a mikroperforáció áll. A bőr azon rétege ahol a természetes regeneráló folyamatok zajlanak, a kozmetikumok legtöbbje előtt rejtve marad. A mikroperforációs eljárás megnyitja a bőrünk mélyebb rétege felé az utat, így a hatóanyagok közvetlenül a bőr szövetébe juttatjuk. Ezzel, s a stimulációval a bőr saját kollagén termelését aktiváljuk, elasztin rostok erősödnek, így bőrünk ezek következményeképpen feszesebbé, tömörebbé, rugalmasabbá, strukturáltabbá válik.
Az eredmény szembetűnő, az eljárás teljesen fájdalommentes.

A BDR módszer hatékonyságában szerepet játszik, hogy kevés számú anyagot használ, ám pontosan meghatározott mennyiséget, s nagyon precízen kifejlesztett orvosi tisztaságú anyagokat termékek azonnali és hosszú távú hatást fejtenek ki a bőrszövetben.
A módszert egy német klinika segítségével fejlesztették ki, orvosi bizonyítványának másolata cégünknél megtekinthető.

Kezeléseink széles skálája miatt, szinte minden korosztálynak tudunk kezelést javasolni.
A BDR módszerrel a bőr látványosan megfiatalodik már az első kezeléstől kezdve. Javul a bőr általános állapota, struktúrája, mivel a BDR módszer stimulálja és felgyorsítja a sejtosztódást, aktiválja a bőr saját regeneráló funkcióit és a nyirokrendszer tisztító mechanizmusát.

 • A bőr frissítésére
 • Megereszkedett bőrráncok, barázdák simítására
 • Nap károsította bőrre
 • Öregségi és pigmentációs foltokra
 • Arc tónusának kiegyenlítésére
 • Aknés hegek enyhítésére
 • Mélyrétegi vízhiányos bőrre
BDR arc nyak dekoltázs
35 000 Ft
xx perc
BDR arc nyak dekoltázs mell
42 000 Ft
xx perc
Kezelés információ
Szalon:
 • Zugló

  Időpontfoglalás erre a kezelésre:

  Melyik szalonba szeretnél időpontot foglalni?

  Budapest VI., Ó utca 36.Budapest XII., Szendrő utca 57/BBudapest Zugló, Jerney utca 1/BGyőr belvárosi szalon

  Jártál már nálunk?

  Már voltam kezelésen korábbanMég nem voltam kezelésen - Konzultációt szeretnékMár voltam, de új konzultációt szeretnék

  Ha első alkalommal jársz nálunk, egy 30-40 perces konzultáció szükséges (lehet közvetlenül a kezelés előtt is). A konzultáción a kozmetikus felméri a bőröd állapotát, így tudja a legmegfelelőbb kezelést javasolni. A konzultációnak díja van.

  Erre a napra szeretném:

  Ha minden időpontunk foglalt erre a napra, a kollégák telefonon egyeztetnek új időpontot.

  Melyik időszakban jó?

  Ezen a hétenJövő hétenBármikor jó

  Melyik napszakban jó?

  ReggelDélelőttDélutánEsteBármikor jó

  Megjegyzés:

  Hol hallottál rólunk?

  Más személy ajánlottaGoogle keresőFacebookInstagramMás weboldalán láttamGoogle hirlevélHírlevelet kapokEgyéb

  A legelső kezelés előtt szakértő kozmetikusaink egy részletes konzultáció keretében mérik fel a bőr állapotát, melynek díja 10.000 Ft.

  10% KEDVEZMÉNY
  az első rendelésedből

  Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

  Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.