Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás a Harangvölgyi Institute-ban

A Harangvölgyi márka esszenciáját az anyáról lányára szálló tudás és gondoskodás, a természet és a tradíciók tisztelete, illetve a nemzetközi szinten is kimagasló innováció adja. A több mint negyed évszázados szakmai tapasztalat és családi receptúrák mára saját termékek és egyedülálló technológiák fejlesztését teszi lehetővé, ugyanakkor a folyamatos növekedés mellett küldetésünk a márka megalakulás óta változatlan: a természetes alapanyagok tisztaságát a modern technológiákkal ötvözve megőrizni vendégeink fiatalos szépségét.

Tradíció, tudatosság, tapasztalat

A Harangvölgyi termékek hosszas fejlesztés és tesztelés után kerülnek a szalonok, partnerek és vásárlók polcaira. Természetes, kifogástalan minőségű alapanyagainkat zömmel Magyarországról szerezzük be, termékeinket pedig kizárólag itthon gyártjuk, így minimalizálva a szállítással járó szén-dioxid kibocsátásunkat.

Fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás a Harangvölgyi Institute-ban

Fontos számunkra az is, hogy a nagy gonddal összeállított, egymással szinergiában működő termékeink a bőrön túl a természettel is harmóniában legyenek. A márka indulása óta ezért tudatosan dolgozunk azon, hogy ne használjunk felesleges csomagolást, a meglévőket pedig folyamatosan cseréljük újrahasznosított alternatívákra — mostanra a Harangvölgyi termékek 70%-a reciklált flakonokban vásárolható meg. Mi több, a papírtáskáink is újrahasznosított papírból készülnek, a weboldalon leadott rendeléseket pedig vízben oldódó tömőanyaggal kipárnázott csomagban szállítjuk ki. A felesleges papírhasználat elkerülése érdekében a szalonokban sem nyomtatunk, minden adminisztrációnk elektronikus módon történik. Sőt, a vízzel is spórolunk, a termoszos víztározásnak köszönhetően napi 50-60 liter vizet takarítunk meg szalononként.

Gondoskodás és társadalmi felelősségvállalás

A kezdetek óta valljuk, hogy igazi, sugárzó harmóniát csak úgy lehet elérni, ha vendégeinket holisztikusan, a külső és belső igényeket figyelembe véve kezeljük. Szalonjainkban nagy odafigyeléssel hallgatjuk meg minden vendég igényét, hogy mindenkinek személyre szóló kezelést biztosíthassunk. Célunk, hogy a szalonjaink relaxáló légköre, professzionális kozmetikusaink magabiztos hozzáértése, és az alkalmazott termékek és technológiák ötvözete becsempéssze a város szívébe azt a természetben tapasztalható nyugodtságot, amelyre rohanó mindennapjainkban oly gyakran vágyunk. Bízunk abban, hogy a segítségünkkel megtalált külső-belső balansz hosszú távon hozzájárul vendégeink magabiztosságához és kiegyensúlyozottságához.

Törekszünk arra, hogy ezt a gondoskodást a szalonokon túl is kiterjesszük, így évek óta együttműködünk a Burattino Iskola és Gyermekotthonnal. Az intézménnyel alapítónk, Harangvölgyi Anna gyerekkori barátján keresztül kerültünk kapcsolatba, és azóta is rendszeresen támogatjuk anyagilag, illetve adománygyűjtő akciók és egyéb sajtóesemények szervezésével. Az egy évtizedre visszanyúló együttműködés célja, hogy felhívjuk a figyelmet az elhivatott tanári kar munkájára és segítsük a halmozottan hátrányos helyzetű tanulók művészeti és nyelvi oktatását, illetve kiemelését.

Biztonság

Vendégeink és kollégáink biztonsága a legnagyobb prioritásunk, ezért a Covid-19 koronavírus megjelenését követően számos extra higiéniai intézkedést vezettünk be minden szalonunkban.

Mindannyiunk egészsége érdekében kérjük, hogy minden vendégünk kísérő nélkül, maszkot viselve érkezzen meg az időpontra, és használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt. Így tesznek kollégáink is, akik a vendégek fogadásakor és a kezelések teljes időtartama alatt is maszkot viselnek.

Kérjük minden kedves vendégünket, amennyiben betegnek érzik magukat, ne jöjjenek el a kezelésre, hanem szíveskedjenek új időpontot foglalni. Ebben kapcsolattartó kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre, hiszen a biztonság és a komfort kiemelten fontos a Harangvölgyi Institute teljes csapatának.

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.