Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

BÚCSÚ A KELLEMETLEN SZŐRSZÁLAKTÓL

A nők 70 százaléka valamely életszakaszában küzd az arcon megerősödött arcszőrzet problémájával. Legtöbbször szégyenérzettel párosul, mert mindenki azt hiszi, csak vele történik meg ez a kellemetlenség. Miközben az arcon a megerősödött szőrszálak hormonhatás következtében bukkannak fel. Ez a nők esetében sok mindenre vezethető vissza: pubertáskor, menzesz problémák, termékenységi problémák, menopauza, stb. Általában a bajusz, állvonal és pajesz területe érintett. Ezek szőrtelenítés szempontjából a legmakacsabb területek és valóban türelemre van szükség a tartós megoldáshoz.

Általában csipesszel szedik vagy gyantázzák ezeket a részeket, amiket szakemberként önmagukban nem ajánlunk, mert hosszútávon megerősítik az erős szőrszálak körül megbúvó pihéket, úgy nevezett lanugó szálakat, így idővel egyre több erős szőrszál nő, erősebb lesz a szőrzet. Tehát mindkettőt kizárólag tartós szőrtelenítési eljárással kombinálva ajánljuk csak vendégeinknek.

Mikor érdemes eltávolítani a szőrszálakat?

Amikor esztétikailag zavarónak érezzük. Ez elég szubjektív, van, aki nem is tudja, hogy ezen a problémán lehet segíteni, ezért mindenképp érdemes a konzultáción beszélni róla, hiszen van megoldás. A HV Institute több mint 40 éves szőrtelenítési tapasztalattal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy akár szőke és ősz szálakra is hassunk.

Milyen módszerek vannak?

Sok helyen lézer és IPL előtt is borotválást javasolnak. Bár a gyártók ezt preferálják, mi ezt semmiképpen nem ajánljuk, mert a sokéves tapasztalatunk az, hogy ha előzetesen a szőröket csipesszel vagy gyantával távolítjuk el, jobb lesz az eredmény. Nálunk a HV szalonokban a kezelések tökéletesítése alapigény, így nem veszünk át kész protokollokat, ha kell évekig kísérletezünk és csak azután vezetjük be a gépet a szalonokba, amikor már elégedettek vagyunk az eredménnyel.
Az egyik legeredményesebb módszer az elektrokoagulációs epilálás. Ez szálanként történik, mely nagy szaktudást igényel, de az eredmény is tekintélyes: 98 százalékos hatékonyságú. Harangvölgyi Anna édesanyja, Papp Ágnes aranykoszorús kozmetikus mester a hazai szakértője ennek a kezelésnek, mely a zuglói szalonunkban konzultáció után igénybe vehető.
Az IPL és dióda lézer is rendkívül hatékony módszerek az epilálásban, de az eredmény itt is nagymértékben függ a kezelő szaktudásától és a kezelésnél alkalmazott gép minőségétől.

Azt nem árt tudni, hogy végleges és 100 százalékos módszer nincs, hiszen a hajhagymában osztódó sejtek újabb hajszálakat termelnek, így mindig fog termelődni szőrzet csak a kezelés után sokkal kevesebb, fakóbb, ritkább szőrszálakra lehet számítani, amik lassabban jönnek a felszínre.

Szőrtelenítési módok, amiket semmiképp sem ajánlunk

Mi a szőrtelenítő krémektől és a borotvától, epilátoroktól teljesen elzárkózunk, ezek nagymértékben hozzájárulnak a szőrszálak megerősödéséhez és bőr roncsolásához.

A lézerekről általában

A nagy energiatartalmú, fény természetű elektromágneses sugárzás alkalmazása szőrtelenítésre több évtizede gyakorlat Magyarországon. Kezdetben nagyenergiájú, orvosi YAG lézereket, IPL berendezéseket alkalmaztak erre a célra, ma már inkább kisebb energiájú, könnyebben szabályozható megoldásokat, amiket már kozmetikusok is használhatnak.

A lézerek elvitathatatlan előnye a kisebb mértékű energiaszóródás, irányíthatóbb és koncentráltabb behatolás. Ezáltal kíméletesebb, kisebb hő sokkal jár a beavatkozás. Az elnyelődés mélysége hullámhossztól függ, mely által a lézer szelektívebben alkalmazható szőrtelenítésre, és közben megkímélhetőek az egyéb szöveti részek.

A lézersugár nyaláb a behatolási mélység tartományában a melanin tartalmú részekben – szőrszálakban – elnyelődve kumulált (felhalmozódó) hőenergiává alakul. Ennek következményeként alkalmassá válik szőrképletek célzott károsítására (elpusztítására vagy tartós inaktiválására).

Az új technológiáról, a szálkapcsolt dióda lézeres eljárásunkról

A száloptikás lézermegvezetés pontosabban irányított, koncentráltabb sugárnyalábot bocsát a bőrbe, nem jelentős az oldalirányú szóródás, vagyis elenyésző a teljesítményvesztés.

Folyamatos, gyors energia kibocsátás és ismétlés (frekvencia, Hz) érhető el a 70 százalékkal hatékonyabb hűtésnek köszönhetően.

A kezelés kényelmes és fájdalommentes, utána nincs szükség érzéstelenítésre és várakozásra sem. Mindez könnyen kezelhető, érintőképernyős Androidos intelligens szoftver segítségével.

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.