Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Rejuvi Bio Rejuvenating Complex 30ml

26.490 Ft

A készítmény egyedülálló módon és rendkívül hatékonyan veszi fel a harcot két olyan esztétikai problémával, ami majdnem mindenkit érint (ill. előbb-utóbb érinteni fog). Teszi ezt, mégpedig a huszonegyedik század esztétikai csúcsiparának legújabb és leghatékonyabb fejlesztései segítségével.

„botox-hatás” injekció nélkül!

Az egyik probléma, a bőr rugalmasság-vesztése és megereszkedése, aminek az oka, a kor előrehaladtával egyre csökkenő kollagén- és elasztin-elválasztás a bőrben. Erre a problémára a készítményben található legújabb biomimetikus peptidek*, olyan molekulák, amelyek a fiatal bőrben még természetesen jelen lévő kollagén- és elasztin-elválasztást serkentő messzendzser proteinek (hírvivő fehérjék) hatását utánozzák, kínálják a megoldást. Vagyis leegyszerűsítve, olyan molekulák, amelyek a bőrsejteknek azt a parancsot adják, hogy kollagént és elasztint kell „gyártani”. Ettől aztán rövidesen újra feszesebb, és rugalmasabb lesz a bőr.

A másik, az a mimikai izomzat akaratlan összehúzódásai által kiváltott redők és ráncok. Erre a problémára a segítséget a botox® hatását utánzó növényi eredetű peptidek**, kínálják, amelyek a mimikai izomzat relaxációja (elernyedése) által váltják ki az utóbbiak részleges vagy majdnem teljes kisimulását. Ettől pedig eltűnik a gondterhelt „harag-ráncolt” tekintet.

A legideálisabb hatás az Asta Enhancing Serum-mal együtt, vele összekeverve érhető el.

 

*Palmytoil-tetrapeptid-7, Palmytoil-oligopeptid, Ceramid-2 (Dermaxyl®, Matrixyl 3000®)

**Acetyl-hexapeptid 3/8 (Argireline®)

Cikkszám: 9-HV-914 Kategória:

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.