Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Rejuvi Asta Enhancing Serum 15ml

22.390 Ft

Az astaxanthin egy természetes, piros festékanyag (karotinoid), amely algákban, élesztőben, lazacban, pisztrángban, rákokban, és vadon termő bogyókban található meg. Az Astaxanthin azért is különleges, mert zsírban oldódik, így a szervezet hosszabb ideig képes elraktározni, mint a vízben oldódó vitaminokat! Az Astaxanthin tudományosan is elismert leghatékonyabb antioxidáns a világon. Az Asta Enhancing Serum igazi szenzációnak számít a bőrápoló termékek között, hiszen eddig csak tabletta formájában lehetett a szervezetbe juttatni ezt a csodálatos anyagot!

Az egyik leghatékonyabb antioxidánsát tartalmazó a ráncok kialakulását megelőző koncentrátum

  • Erős antioxidáns hatása révén képes a szabadgyökök semlegesítésére, ami a ráncok legfőbb okozója
  • Természetes fényvédő hatása meggátolja a szabadgyök képződést, ami a ráncok legfőbb okozója
  • Mivel az astaxanthin egy karotinoid, gyönyörű és egészséges barna arcbőrt eredményez a bőrt károsító túlzott napozás és szoláriumozás nélkül

ASTAXANTHIN – A SZUPER ANTIOXIDÁNS

Szemben a Beta-karotinnal, a C-vitaminnal és más antioxidánsokkal, amelyek kizárólag a bilipid réteg külső vagy belső felszínén tartózkodnak, az astaxantin-molekula – egyedülálló módon – képes a sejtek bilipid membránjának mindkét oldalán megtapadni. Így biztosít a sejtek nagyfokú védelmet.

  • Megvédi sejtjeinket az idő előtti öregedéstől
  • Meggátolja a sejtek roncsolódását és a korai sejthalált
  • Szuper erős antioxidatív hatás, támogatja a sejtek egészségét
  • Erőteljes bőrjavító és ránctalanító hatás

MIK A SZABADGYÖKÖK ÉS MIÉRT FONTOS SEMLEGESÍTENI?

A szabad gyökök instabil atomok, páratlan elektronnal, károsító hatásukat azzal fejtik ki, hogy elektronokat lopnak mindentől, amivel érintkezésbe lépnek, legyen az a sejtek fala vagy a DNS. Az elvesztett elektron oxidálja a sejtet, sérülékennyé teszi, és végső soron rongálja, öregíti. Ez a folyamat húzódik meg az idő előtti ráncosodás hátterében.

Az ANTIOXIDÁNS pedig képes hozzákapcsolódni a szabad gyök páratlan elektronjához, így megakadályozva, hogy a szabad gyök “elrabolja” az egészséges molekulák elektronjait.

A sejteket károsító un. szabad gyökökkel szemben az antioxidánsok jelentik az első számú védelmet. Az astaxanthin más karotinoidoktól eltérően nem alakul át a szervezetben A-vitaminná, amíg az A-vitamin nagy mennyiségben mérgező, addig az astaxanthin nagy mennyiségben (terápiaszerűen) is használható! Az antioxidánsok megkötik a szervezetben a szabad gyököket, és így fejtik ki egyedül álló sejtvédő hatását.

Használata: Az Asta Enhancig Serum rendkívül gazdaságos, hiszen egyetlen csepp elegendő a teljes arc területére! Rendkívül magas koncentráltsága miatt a szokásos napi arcápoló krémmel vagy szérummal kell összekeverni. 5-6 csepp a krémet vagy szérumot 1 csepp Asta Enhancing Serum-mal összekeverve kell az arcra felvinni.

A legjobb hatást, a Bio Rejuvenating Comlex-szel vagy Rejuvi Vitamin-C Complex-szel együtt, velük összekeverve érhető el, hiszen fokozzák egymás hatását. Kiváló erre állagának és összetevőinek köszönhetően a Vitamin-C Complex, mely kapható 30 ml-es és 120 ml-es kiszerelésben is.

Cikkszám: 9-HV-915 Kategória:

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.