Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Biztonságos napozás, hidratáló fényvédelem

Bemutatjuk új fényvédő krémünket

HV SUN CARE SPF30

Ismerd meg a 2021-es nyár legjobban várt Harangvölgyi termékét!

Mindannyian napbarnított, bársonyos bőrre vágyunk, arról viszont sokan elfeledkeznek, hogy a nap káros UVA és UVB sugarai milyen hatással lehetnek a bőrre. Pedig a fényvédelemnek bizony kiemelt szerepe van nemcsak a napi bőrápolási rutinban, hanem a nyaralás alatt is.

HV SUN CARE Face Cream

Az új HV SUN CARE SPF30 természetes anti-aging hatású fényvédő krém fizikai filterei és E vitamin tartalma azonnali védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugarak ellen, így biztosítva az önfeledt napozást. Mi több, rendszeres használata megelőzheti a ráncok idő előtti kialakulását, kamilla és gyömbér kivonata pedig nyugtatja a napozástól dehidratált bőrt.

Fontos hangsúlyozni, hogy a fényvédő krémek használata mellett sem ajánlott hosszú ideig a napon tartózkodni, a délelőtt 11 és délután 4 óra közötti időszakban pedig különösen fontos, hogy árnyékba húzódjunk. Fogyasszunk sok vizet és rendszeresen ismételjük meg a fényvédő krémünk felvitelét.

Óvjuk és ápoljuk bőrünket!

 

HV SUN CARE és Dermawill fényvédő csomag a tökéletes napozásért

A Dermawill® fényvédő hatású étrend-kiegészítő kapszula vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmaz. Kapszula formájában szedhető fotoprotektív készítmény, mely a fényvédőszerekkel együtt alkalmazva fejti ki jótékony hatását.

HV SUN CARE és Dermawill fényvédő csomag • a tökéletes napozásért
Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően elősegíti az UV-sugárzás okozta oxidatív stressz szervezetre gyakorlot káros hatásainak kivédését. Napfényre érzékeny bőr esetén kifejezetten ajánlott. A niacin és a cink hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez. Az E-vitamin, a cink és a réz hozzájárul a bőr sejtjeinek UV-sugárzás okozta oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A réz hozzájárul a bőr normál pigmentációjához. Továbbá tartalmaz Polypodium leucutomos kivonatot, nikotinamidot és egyéb antioxidáns hatású összetevőket.

Tudj meg többet a termékről »

 

A HV SUN CARE fényvédő termékek használata:

Napozás előtt 2mg/cm2 mennyiségben kend be vele a bőröd. Gyakran ismételd meg a felvitelt, főleg izzadás, vagy úszás után!

Az ajánlott mennyiségnél kevesebb használata jelentősen csökkenti a védelem mértékét. A magas fényvédő faktorú termékek sem nyújtanak teljes védelmet az UV-sugarzás ellen.

HV SUN CARE Face Cream
Fényvédő termék használata mellett se tartózkodj hosszasan a napon! A túlzott napozás veszélyt jelent az egészségre!

A ráncok 90%-át az életünk során a bőrt érő UV sugárzás okozza. A homlok, az orr és a szem a legérzékenyebbek, ezáltal a nap erős suragainak a legjobban kitett bőrfelületek.

A visszaverődő napsugarak 60-80%-a is barnítja a bőrt, a napi D-Vitamin mennyiséget pedig akár a kevésbé érzékeny bőrfelületeken keresztül is felvehetjük, például, ha napi 15 percig napfény éri a lábunkat.

Fizikai védelemmel mérsékeljük az arcbőr károsodását: mindig viseljünk kalapot és gyakran kenjük az arcunkat fényvédő krémmel.
 
Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.