Szalonjaink újra a megszokott nyitvatartási időben várnak! Foglalj időpontot kezelésre, vagy válaszd online vásárláskor az ingyenes személyes átvételt.

Újdonságok a Harangvölgyi szalonokban

HV STRIA BIO-LIFTING
Bikini-biztos bőr

Kiknek ajánljuk a kezelést?

Azoknak, akik a várandósság alatt kialakult striáktól szeretnének megszabadulni, vagy a testük különböző területein megereszkedett bőrt szeretnék látványosan feszesíteni műtéti beavatkozás nélkül.

A HV STRIA BIO-LIFTING kezelés hatása

Ez a háromalkalmas innovatív bőrfiatalító, bőrfeszesítő eljárás plazmagenerátor segítségével ionizálja a levegőben lévő gázokat, apró pontokban megégeti a bőrfelszínt, összehúzva a kötőszövetet és stimulálva a bőrben a fibroblasztok képzését. Ezáltal beindítja a bőr saját kollagén- és elasztin- termelését. Stimulálja a sejtek működését, a bőr megújulási folyamatait mind a felszínen, mind a mélyebb rétegekben. Tapasztalataink alapján a bőr összeugrik, a megereszkedett, felesleges bőr és a bőrön látható striák eltűnhetnek, a kezelt terület, feszesebb, rugalmasabb, simább lehet.

HV STRIA BIO-LIFTING Bikini-biztos bőr

HV STRIA BIO-LIFTING Bikini-biztos bőr

A kezelés előnyei

  • non-invazív kezelés, műtéti heg, vágás nélkül
  • biztonságos, gyors
  • látványosan elmulasztja a masszív striákat, láthatóan feszesíti a bőrt*
  • a feszesítő hatás évekig is kitarthat

*A HV Szalonokba járó vendégeken mért tapasztalatok alapján

Miért válaszd a HV STRIA BIO-LIFTING kezelésünket?

  • felkészítjük a bőrt aktív hatóanyagokkal
  • a kezelés során MAGIQSKIN kezelést is alkalmazunk
  • utókezelést és otthoni ápolást biztosítunk a gyorsabb gyógyulás a hatékonyabb végeredmény érdekében

Gyógyulási idő:

1 hónap/terület

Újdonságok a Harangvölgyi szalonokban

HV MICROBLADING
A tökéletesen természetes szemöldök

Kiknek ajánljuk?

Leginkább azoknak, akik hiányos a szemöldöke, vagy túl világosak a szemöldökszálai. Nagyon szép természetes megoldás abban az esetben is, ha valaki nem elégedett szemöldökíve formájával, és ezt szeretné korrigálni.

Hatása

Szakembereink 22 éves sminktetováló múlttal rendelkeznek, emellett a Harangvölgyi Institute-ban elvárás is, hogy a kozmetikai tetoválások a lehető legtermészetesebb végeredményt adják. Ezek együttesen a garancia arra, hogy aki hozzánk jön el MICROBLADING szemöldökszépítésre, a legtermészetesebb hatású szemöldökkel távozik.
Sminktetováló szakembereink az eljárás során a pigmenteket nem juttatják mélyre a bőrben, ezzel is biztosítva, hogy az elkészült szemöldök rendkívül természetes, légies hatást nyújtson. A vékony szálak szemmel alig megkülönböztethetőek a saját szemöldök szálaktól, így nagyon szép, természetesen dús hatást kap a vendég.

HV MICROBLADING - A tökéletesen természetes szemöldök

A kezelés időtartama:

A MICROBLADING tetoválás, tervezéssel együtt átlagosan három óra alatt készül el.

Gyógyulási idő:

A gyógyulás első hetében a kezelt területet nem szabad vízzel, vagy bármilyen más folyadékkal, lemosókkal feláztatni. Ügyelni kell arra is, hogy kerüljük az olyan intenzív testmozgást vagy szaunázást, gőzfürdőt, melynek során erősebb verejtékezés történhet. A gyógyulás folyamat kb. 3-5 hét, mely után egy korrekción vesz részt a vendég, ahol sminktetováló szakemberünk tökéletesíti a színt, formát és a még hiányzó szálakat pótolja. A korrekció gyógyulásához már csak 1 hét szükséges.

HV MICROBLADING - A tökéletesen természetes szemöldök
Mivel a MICROBLADING természetes színezőanyaggal nem pedig mesterséges festékkel készül, így a színezőanyagot idővel az emberi szervezet lebontja, vagyis az idő múlásával kikopik. A kikopás gyorsasága külső tényezőktől is függ, ezért egyéneként eltérhet. Átlagosan 1-1,5 év után javasolt az ismételt korrekció.

Újdonságok a Harangvölgyi szalonokban

HV IPL SZŐRTELENÍTÉS
Tartósan sima bőr biztonságosan

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik eredményesen és biztonságosan szeretnének nem kívánt szőrszálaiktól szeretnének megszabadulni bármely arc vagy testterületen. Minden olyan esetben alkalmazható, ahol elegendő pigmentáció van a szőrben ahhoz, hogy a fénynyalábok a szőrtüszőig hatolhassanak.

HV IPL SZŐRTELENÍTÉS - Tartósan sima bőr biztonságosan

Hatása

A Harangvölgyi Insitute 40 éve foglalkozik szőrtelenítéssel, és hatalmas tapasztalattal rendelkezik a biológiai és fényterápiás szőrtelenítések terén. Papp Ági néni Aranykoszorús Kozmetikus Mester tűs epiláló kezeléseire külföldről is érkeznek vendégeink, hiszen ez egyéntől függő, nagyon bonyolult eljárás, s ahhoz, hogy az eredmény valóban végleges, ugyanakkor biztonságos legyen, hatalmas tapasztalatra van szükség.
Az IPL készülék által kibocsájtott erőteljes fényt (villanófényt) a szőrszál sötét pigmentje elnyeli, a fény pedig hővé alakulva a sötét színű szőrszálakat kiégeti, inaktívvá téve a szőrnövekedést. A kezeléseket 2-3 hetente végezzük. Hogy összesen hány kezelés szükséges, az egyénfüggő, az alkalmak eredményének függvényében határozzuk meg.

HV IPL SZŐRTELENÍTÉS - Tartósan sima bőr biztonságosan

Kezelés előtt/után

Az elmúlt 40 év tapasztalatai alapján más metódusoktól eltérően, mi előzetesen legyantázzuk a szőrteleníteni kívánt bőrfelületet, mert ezáltal a vékony, szőke szőrszálakat is ki tudjuk irtani. Kezelés előtt fontos mellőzni a napozást, a szoláriumot. A beavatkozás napján a kezelendő területet nem szabad bekenni semmilyen kozmetikummal, parfümmel.
1-2 napig kerülendő a szauna és az uszoda, valamint a forró zuhany és fürdő használata. Nem szabad piszkálni, dörzsölni a kezelt területet és egy hétig bőrhámlasztás sem alkalmazható. (Gyógyszerszedés esetén fontos meggyőződni arról, hogy a gyógyszer nem fényérzékenyít-e. )

0