Oxynergy Power Infuse Freeze 50 ml

24.000Ft

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Koncentrált szérum a mimikai, és a kisebb ráncok megjelenésének csökkentésére zsíros, kombinált, normál, száraz és érett bőrre.

A “botox-szerű” hatású hatóanyagok keverékét tartalmazza. Tartalmaz Argireline, Leuphasyl és 4 típusú hialuronsav keverékét. (mikrokapszulás, kis, közepes és nagy molekulatömegű). Ez a szérum önálló készítményként használható a krémek előtt, hogy csökkentse a ráncokat, aktiválja a maszkokat vagy más szérumokkal keverje össze a My Serum létrehozásához.

Előnyök:
– Minden bőrtípusra.
– Csökkenti a ráncok megjelenését.
– Kiegészíti a botox injekciók hatását.
– Azonnali ránctalanítás.
– A hialuronsav mikroszférák behatolnak a legmélyebb bőrrétegbe, és fokozatosan juttatják ki a hialuronsavat az azonnali implantáló és tartós ránctalanító hatás érdekében.
– Meglazítja a bőrt, hogy kitöltse a ráncokat.

Klinikai eredmények:
– Azonnali ránctalanító hatás mindössze 30 perc után, és legalább 8 órán át.
– Meghosszabbítja a Botox injekció hatását.
– 1 hét után csökkenti a ráncok mennyiség 20,6%-kal, a mélységét 15,9%-kal csökkent
– 15 nap után 17%-kal csökkenti a ráncok mélységét.
– 28 nap elteltével 47%-kal csökkenti a ráncok mélységét.

Alkalmazása:

1. A szérum önálló termékként használható: Használja a szérumot nappali és éjszakai rutinjában. Napközben a szérumot vékony rétegben vigye fel a nappali krém alá, hogy javítsa a bőrt és védje meg a káros környezeti hatásoktól. Ezután éjszakára, vigye fel újra egy vékony rétegben az éjszakai kréme alá. Lemosás után, míg a bőr még nedves, az arc öt pontjára vigyen fel egy-egy cseppet, majd gyengéden masszírozza be. A száradás, és beszívódás után (ez körülbelül 3 percet vesz igénybe) alkalmazhatja másik Oxynergy krémjét.

2. A szérum felhasználható a My Serum (személyre szabott szérum) létrehozására más szérumokkal való keveréssel. Használja az Oxynergy Paris alkalmazást.

Aktív hatóanyagok:
– Argireline (acetil hexapeptid-8).
– Leuphasyl (pentapeptid-18).
– Kis, közepes, és nagy molekulatömegű, valamint mikrokapszulás hialuronsav

Sajátosságok:
– Személyre szabott bőrápoló program.
– Nem tartalmaz paraffint, szilikont, színezéket, parabéneket vagy káros tartósítószereket.
– Kiegyensúlyozott pH.
– Állati összetevőktől mentes, előállítása során nem alkalmaznak állatkísérleteket

Összetevők (INCI): Aqua (Water), Butylene glycol, Glycerin, Aminobutyric acid, Sodium hyaluronate, Acetyl hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Tocopheryl acetate, Sucrose palmitate, Glyceryl linoleate, Triethylene glycol, Acrylates/ C10-30 Alkyl acrylate crosspolymer, Caprylyl glycol, Citric acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium sorbate.