Oxynergy Power Infuse Freeze • 50ml

24.000 Ft

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Koncentrált szérum a mimikai, és a kisebb ráncok megjelenésének csökkentésére zsíros, kombinált, normál, száraz és érett bőrre.

A “botox-szerű” hatású hatóanyagok keverékét tartalmazza. Tartalmaz Argireline, Leuphasyl és 4 típusú hialuronsav keverékét. (mikrokapszulás, kis, közepes és nagy molekulatömegű). Ez a szérum önálló készítményként használható a krémek előtt, hogy csökkentse a ráncokat, aktiválja a maszkokat vagy más szérumokkal keverje össze a My Serum létrehozásához.

Előnyök:

– Minden bőrtípusra.

– Csökkenti a ráncok megjelenését.

– Kiegészíti a botox injekciók hatását.

– Azonnali ránctalanítás.

– A hialuronsav mikroszférák behatolnak a legmélyebb bőrrétegbe, és fokozatosan juttatják ki a hialuronsavat az azonnali implantáló és tartós ránctalanító hatás érdekében.

– Meglazítja a bőrt, hogy kitöltse a ráncokat.

Klinikai eredmények:

– Azonnali ránctalanító hatás mindössze 30 perc után, és legalább 8 órán át.

– Meghosszabbítja a Botox injekció hatását.

– 1 hét után csökkenti a ráncok mennyiség 20,6%-kal, a mélységét 15,9%-kal csökkent

– 15 nap után 17%-kal csökkenti a ráncok mélységét.

– 28 nap elteltével 47%-kal csökkenti a ráncok mélységét.

Alkalmazása:

1. A szérum önálló termékként használható: Használja a szérumot nappali és éjszakai rutinjában. Napközben a szérumot vékony rétegben vigye fel a nappali krém alá, hogy javítsa a bőrt és védje meg a káros környezeti hatásoktól. Ezután éjszakára, vigye fel újra egy vékony rétegben az éjszakai kréme alá. Lemosás után, míg a bőr még nedves, az arc öt pontjára vigyen fel egy-egy cseppet, majd gyengéden masszírozza be. A száradás, és beszívódás után (ez körülbelül 3 percet vesz igénybe) alkalmazhatja másik Oxynergy krémjét.

2. A szérum felhasználható a My Serum (személyre szabott szérum) létrehozására más szérumokkal való keveréssel. Használja az Oxynergy Paris alkalmazást.

Aktív hatóanyagok:

– Argireline (acetil hexapeptid-8).

– Leuphasyl (pentapeptid-18).

– Kis, közepes, és nagy molekulatömegű, valamint mikrokapszulás hialuronsav

Sajátosságok:

– Személyre szabott bőrápoló program.

– Nem tartalmaz paraffint, szilikont, színezéket, parabéneket vagy káros tartósítószereket.

– Kiegyensúlyozott pH.

– Állati összetevőktől mentes, előállítása során nem alkalmaznak állatkísérleteket

Összetevők (INCI): Aqua (Water), Butylene glycol, Glycerin, Aminobutyric acid, Sodium hyaluronate, Acetyl hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Tocopheryl acetate, Sucrose palmitate, Glyceryl linoleate, Triethylene glycol, Acrylates/ C10-30 Alkyl acrylate crosspolymer, Caprylyl glycol, Citric acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium sorbate.