KLEANTHOUS Lip Volume kezelés • 1 alkalom

16.000 Ft

Érvényes a Budapest, Ó utcai szalonban. A KLEANTHOUS új ultrahang programjának beállításai segítenek a száj körüli izmok erősítésében, jobb vérrellátást biztosítanak a szájnyálkahártyán és stimulálják az elvékonyodott száj körüli bőrszöveteket. Az eredmény: teltebb ajkak, a száj körüli ráncok csökkenése és
kontúrnövelés.

Cikkszám: 4-KH-405-1 Kategóriák: ,

Leírás

Ezzel új kezeléssel a KLEANTHOUS ultrahang gép továbbfejlesztett változatát ismerhetjük meg: A meglévő programok optimalizálása mellett a fejlesztők célja az volt, hogy újabb bőrállapotokhoz társított kezelőprogramokkal bővítsék az ultrahang gép repertoárját.

A kezelési lehetőségek tárháza bővült, még látványosabb eredményeket lehet elérni.

Érzékiség, életenergia, fiatalság, szépség és még sok más hasonló szó jut eszünkbe a szép, dús vörös ajkakról. Ez az első, amit egy arcon észreveszünk. Nem csoda, hogy manapság az egyik leggyakoribb és legkedveltebb szépészeti beavatkozás az ajaktöltés. Ennek során azonban sokszor nem veszik figyelembe a száj körüli izom esztétikai jelentőségét, ezért a szájnyálkahártya szövet ívelt feltöltése gyakran természetellenes hatást kelt.

Kezelési leírás

Tisztítás: Cellular System Cleanser krémes arctisztító tej.

Aktiválás, újraásványozás: CELLULAR System Detox DEEP IMPACT méregtelenítő krémmaszk
Vastagon felkenni és 10 percig hatni hagyni. Végül körkörös mozdulatokkal bemasszírozni és nedves kompresszel,szivaccsal letörölni

Stabilizálás: CELLULAR SYSTEM liquid extra fresh hűsítő tonik. A gélállagú tonikot ecsettel felvisszük, hatni hagyjuk.

Hatóanyag 1.: 24/7 Complex H Hialuronsavat tartalmazó szérum.
Hatóanyag 2.: SkinTone c.s.m. sono cream cell supporting molekulákkal.

Ultrahang: Sonostar 25 ajakvolumen program – Az ajkakon és ajkak körül ultrahangozni.

Hatóanyag 3.: SkinTone Impact c.s.m. gél anti-wrinkle activator.

Befejezés: SkinTone c.s.m. szemmaszkot az ajak környékére felvinni, hatni hagyni, majd gyengéden bemasszírozni a száj körüli izom mentén.

KLEANTHOUS egy vezető nemzetközi kozmetikai vállalat, amely ügyfeleinek innovációt, minőséget, magas színvonalú kiszolgálást és gazdasági eredményeket kínál a regenerációs kozmetika területén.

A vállalatot 1989-ben Dr. med. Panaijotis Kleanthous alapította Heidelbergben. Kutatóorvosként Dr. Kleanthous a kezdetektől fogva az öregedés következményeivel és alternatív gyógymódjaival foglalkozott. Terápiáihoz felfedezte és tökéletesítette a legkisebb fehérjemolekulát, amelyet cell supporting molekulának (c.s.m.) nevezett el. Elsőként a világon, az orvosi használatban kipróbált és bevált cell supporting molekulát Dr. Kleanthous kozmetikai hatóanyag formájában is létrehozta. A c.s.m. molekulát a bőrbe juttató injekciós kúra rendkívüli eredményei arra sarkallták őt, hogy megoldást találjon a kozmetikai szalonokban történő felhasználás lehetővé tételére is. Ehhez egy segédeszközre volt szüksége, hogy a cell supporting molekulát injekció nélkül tökéletesen a bőrbe tudja juttatni. A varázsszó az ultrahang volt, és az is maradt a mai napig. 1989-ben, a világon először Dr. Kleathous állította a kozmetika szolgálatába az ultrahangot, amivel új távlatokat nyitott a kozmetikai iparban.

Ez volt a kezdet. Az évek során azután Dr. Kleanthous és az ő heidelbergi regenerációs centruma rengeteg hatékony kozmetikai terméket fejlesztett ki. Munkája során ez vezérelte és sosem tévesztette szem elől: az ember örök fiatalság utáni vágya.

2011-ben KLEANTHOUS több mint 20 országban van jelen a világon, ahol a felső kategóriás kozmetikai szalonok és wellness központok egyik fontos partnere.