KLEANTHOUS Arckontúr kezelés • 1 alkalom

49.000 Ft

Érvényes a Budapest, Ó utcai szalonban. Az ultrahang és a színimpulzusok stimulálják a kollagénrostok termelődését, fokozzák a vérbőséget és tehermentesítik a szöveteket. Nincs még egy olyan ultrahang gép, ami ennyire individuálisan és problémaspecifikusan oldaná meg a bőr szöveteinek helyreállítását és tökéletesítését!

Cikkszám: 4-KH-404-1 Kategóriák: ,

Leírás

Ezzel új kezeléssel a KLEANTHOUS ultrahang gép továbbfejlesztett változatát ismerhetjük meg: A meglévő programok optimalizálása mellett a fejlesztők célja az volt, hogy újabb bőrállapotokhoz társított kezelőprogramokkal bővítsék az ultrahang gép repertoárját.

A kezelési lehetőségek tárháza bővült, még látványosabb eredményeket lehet elérni.

A kontúrok ereszkedését hétköznapi nyelven kötőszövet-gyengülésnek hívjuk, de ezzel a jelenséggel nem foglalkozunk eléggé a mindennapokban. Az életkorral a kollagénrostok jelentősen gyengülnek, pedig ezek lennének felelősek a bőr és az alatta rétegzett izomszövet kapcsolatáért. A nyak, az áll, az arc két oldalsó-alsó részén fedezhetjük fel először a kontúrvonalak el-, illetve lecsúszását.

KLEANTHOUS egy vezető nemzetközi kozmetikai vállalat, amely ügyfeleinek innovációt, minőséget, magas színvonalú kiszolgálást és gazdasági eredményeket kínál a regenerációs kozmetika területén.

A vállalatot 1989-ben Dr. med. Panaijotis Kleanthous alapította Heidelbergben. Kutatóorvosként Dr. Kleanthous a kezdetektől fogva az öregedés következményeivel és alternatív gyógymódjaival foglalkozott. Terápiáihoz felfedezte és tökéletesítette a legkisebb fehérjemolekulát, amelyet cell supporting molekulának (c.s.m.) nevezett el. Elsőként a világon, az orvosi használatban kipróbált és bevált cell supporting molekulát Dr. Kleanthous kozmetikai hatóanyag formájában is létrehozta. A c.s.m. molekulát a bőrbe juttató injekciós kúra rendkívüli eredményei arra sarkallták őt, hogy megoldást találjon a kozmetikai szalonokban történő felhasználás lehetővé tételére is. Ehhez egy segédeszközre volt szüksége, hogy a cell supporting molekulát injekció nélkül tökéletesen a bőrbe tudja juttatni. A varázsszó az ultrahang volt, és az is maradt a mai napig. 1989-ben, a világon először Dr. Kleathous állította a kozmetika szolgálatába az ultrahangot, amivel új távlatokat nyitott a kozmetikai iparban.

Ez volt a kezdet. Az évek során azután Dr. Kleanthous és az ő heidelbergi regenerációs centruma rengeteg hatékony kozmetikai terméket fejlesztett ki. Munkája során ez vezérelte és sosem tévesztette szem elől: az ember örök fiatalság utáni vágya.

2011-ben KLEANTHOUS több mint 20 országban van jelen a világon, ahol a felső kategóriás kozmetikai szalonok és wellness központok egyik fontos partnere.