HV SunCare Day Cream • 50ml • védőkrém

8.900 Ft

Elfogyott

Az alacsony raktárkészlet miatt ez a termék átmenetileg csak HV MAGIQSKIN vagy HV Rituálé csomagban vásárolható. Intenzív tápláló és hidratáló hatású fizikai védőkrém.

Cikkszám: HVHC0014 Kategóriák: , Címkék: ,

Érdekelhetnek még…

Leírás

ANTI-AGEING HATÁSÚ FIZIKAI BŐRVÉDELEM TÉLEN-NYÁRON!

A HV SunCare Day Cream természetes összetevőinek köszönhetően nem csupán biztos fényvédelmet nyújt a napos évszakokra, hanem egész évben megóvja a bőrt a kellemetlen időjárási tényezőkkel szemben. Intenzív tápláló és hidratáló hatású készítmény, amely meggátolja a bőrt a hőingadozás kiváltotta vízleadástól. Magas titánium-dioxid és cinktartalma finom filmréteget alkotva fizikailag akadályozza az UVA és UVB sugarakat a bőr felszínének elérésében, vagyis a kémiai fényvédő hatóanyagokkal szemben így nem károsítja szervezetünket és kiváltképp bőrünket. E-vitamin és bisabolol tartalma aktívan gondoskodik a bőrápolásról, megőrizve az egészséges bőr báját a környezeti hatásokkal szemben.

A termék télen is kiválóan alkalmazható védőkrémként, hiszen a hideg széltől és a száraz levegőtől is eredményesen óvja a bőrt.

A HV SunCare Day Cream nem tartalmaz parabént, paraffint, illatanyagokat, SLS-t, szilikont, mesterséges színezékeket, mesterséges tartósítószereket.


A ráncok 90%-át az életünk során a bőrt érő UV sugárzás okozza. A homlok, az orr és a szem a legérzékenyebbek, ezáltal a nap erős suragainak a legjobban kitett bőrfelületek.

A visszaverődő napsugarak 60-80%-a is barnítja a bőrt, a napi D-Vitamin mennyiséget pedig akár a kevésbé érzékeny bőrfelületeken keresztül is felvehetjük, például, ha napi 15 percig napfény éri a lábunkat.

Fizikai védelemmel mérsékeljük az arcbőr károsodását: mindig viseljünk kalapot és gyakran kenjük az arcunkat fényvédő krémmel.


Használat

A HV SunCare Day Cream alkalmazását napi rendszerességgel javasoljuk bármely évszakban. Azok számára, akik csak fényvédőnek választják a krémet, ajánlott a tavaszi napsugarak káros hatása miatt már kora tavasszal elkezdeni a termék rendszeres használatát. Reggelente a HV HydroCare Serum után vigyük fel vékony rétegben a bőrre, finoman eloszlatva ujjainkkal az arcon, míg fehéres színe áttetszővé nem válik.