Fusion Hyaluronic Cryo-Mask • 100ml

11.500 Ft

Erőteljes bőrhütö, anti-ageing és ránctalanító maszk.

Cikkszám: 6-FM-615 Kategória: Címke:

Leírás

Aktív hatóanyag: Kis molekulatömegű hyaluronsav.

Termékelőnyök: Esztétikai orvoslásból származó hialuronsav formulával, a teljes öregedésgátló és a ránctalanító hatás érdekében. Friss és egyedi textúrájú maszk, a rendkívül puha bőrtónusért. A Hyaluronic cryo-mask bőrhűtési technológiájának köszönhetően, a felhordás után 2 fokkal képes csökkenteni a bőr hőmérsékletét. Ez a formula rendkívüli nedvességet biztosít, a kis molekulatömegű hialuronsav tartalmának köszönhetően.

Az esztétikai gyógyászati termékekből származókis molekulatömegűhialuronsav képes más hialuronsavakhoz képest mélyebben áthatolni az epidermiszbe. Úgy viselkedik, mint egy természetes szivacs, amely nagy mennyiségűvizet köt meg, hogy biztosítsa a nedvességet és kitöltse a mély ráncokat. A hialuronsav stimulálja a fibroblasztok kollagénés elasztin rost képzését, megóvja a bőrt az öregedéstől, megereszkedéstől.

Használata:

A maszk felhordása előtt mossa le a bőrt. Ecsettel vagy az ujjaival kenje fel bőven az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Hagyja körülbelül 10 percig, aztán távolítsael a felesleget egy száraz pamutkendővel. Ne tegye a maszkot a szemhéjakra.

Alkalmazási területek: Arc, nyak, dekoltázs.