Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Harangvölgyi Institute

Zuglói szalon

Zuglói anti-ageing központunk csendes, családias, kerttel övezett környezetben, 180 négyzetméteren helyezkedik el, ahol 5 kabinnal, széleskörű Harangvölgyi szolgáltatásokkal, szinte valamennyi arc- és testkezelésünkkel várjuk vendégeinket.

Az első Harangvölgyi Institute-nak otthont adó családi ház több, mint 40 éve nyitotta meg kapuit, ahol jelenleg 5 specialista, köztük Harangvölgyi Anna édesanyja, az Arany Koszorús Kozmetikus Mester, Papp Ágnes is dolgozik. Papp Ágnes a problémás bőrállapotok szakértője, minden újonnan érkező vendégünk állapotfelmérését és kezelési tervét ő állítja össze.

A zuglói Institute-ban ad teret továbbá a kozmetikus tanulók képzésének is, ahol Papp Ágnes eddig 150 tanulót képzett ki.

Elérhetőségeink

Cím: 1148 Budapest, Jerney utca 1/B
Telefonszám: +36-1-363-0612
E-mail: institute@harangvolgyi.hu

Parkolási lehetőség

Nincs utcaforgalom, a parkolás egyszerű és ingyenes. Tavasztól őszig teraszos váróval kialakított hangulatos környezetben, előzetes bejelentkezés alapján várjuk vendégeinket.

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.