Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Miért a Harangvölgyi?

A Harangvölgyi története

Harangvölgyi Anna, a Harangvölgyi kozmetikai márka alapítója és férje, Keszei Zoltán a márka ügyvezető igazgatója. A Harangvölgyi egy többgenerációs családi vállalkozás, amely 70 éve áll a szépségápolás szolgálatában. A márka a biológiai bőrfiatalítás és az anti-ageing specialistája, kezeléseikre a világ minden tájáról érkeznek vendégek.
A 100%-ig magyar fejlesztésű és gyártású termékeknek és kozmetikai kezelőgépeknek köszönhetően a nemzetközi piacon is elismert minőséget és szaktudást jelent a márkanév.

Filozófiánk

A Harangvölgyi szépségápolási filozófiája a tapasztalatokra, a természetes alapanyagok tisztaságára és hatékonyságára, és a tudomány modern vívmányainak ötvözésére épül. Egy egyedülálló szépségápolási koncepció, mely napjainkban már nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában ismert és elismert a bőrápolás, bőrfiatalítás területén.

A folyamatos fejlődés, haladni, és gyakran előfutára lenni a nemzetközi tudományos kutatásoknak és fejlesztéseknek – ez a Harangvölgyi egyedülálló kozmetikai kezeléseinek, magas hatékonyságú innovatív termékeinek és átfogó professzionális képzéseik sikerének titka. Legfontosabb küldetésünk a kortalan szépség megőrzése, a bőr öregedési folyamatainak természetes úton történő lelassítása földünk ajándékainak és a forradalmi technológiáknak együttes alkalmazásával.

Márka portfólió

Egyedülálló és egymással szinergiában működő, saját fejlesztésű termékcsaládunkat és kozmetikai kezeléseinket úgy alakítottuk ki és fejlesztjük tovább folyamatosan, hogy személyre szabott, természetes, ugyanakkor látványos hatást tudjunk biztosítani vendégeinknek. Klinikailag is bizonyított hatékonyságú arc- és testápolási termékeink tiszteletben tartva és alkalmazkodva a bőr természetes működési folyamataihoz, a tiszta és hatékony természetes összetevőknek és kezeléseink innovatív technológiáinak köszönhetően fejtik ki biológiai bőrfiatalító hatásukat – visszatérő vendégeink folyamatos megelégedésére.

Referencia és franchise szalonjaink bármelyikébe látogatva ugyanazt  a minőségi Harangvölgyi szolgáltatást, ugyanazokat
a személyre szabott, az egyéni igényeknek és problémáknak megfelelő professzionális metódusokat biztosítjuk kedves vendégeinknek, legyen szó kozmetikai vagy esztétikai kezelésről.

Küldetésünk

Minden vendég egyedi és különleges

A Harangvölgyinél a legfontosabb a szépség megőrzése, de ez nem csupán a külső szépséget foglalja magában. Elkötelezett szándékunk, hogy segítsünk vendégeink, harmóniába kerülni önmagukkal, hogy életük kiegyensúlyozottabbá váljon, és minden tekintetben jobban érezzék magukat a bőrükben.

Minden egyes vendég egyedi, mindegyikük életformája, szépséghez való hozzáállása, igénye különböző. Minden Harangvölgyi szalonban ezeknek a különleges, egyedi igényeknek és elvárásoknak a figyelembe vételével biztosítjuk vendégeink számára a lehető legjobb szalon-élményt és végeredményt.

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.