Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Harangvölgyi Institute

Győri szalon

A győri Harangvölgyi Institute története 2015-ben kezdődött, amikor egy egykori balettművész átlépett a budapesti Institute ajtaján.

“2015-ben egy barátnőm ajánlására mentem el a Harangvölgyi Institute-ba. Volt balett művész révén külföldi vendégszerepléseim alkalmával mindig volt egy kis időm arra, hogy meglátogassak egy-egy szépségszalont, így rengeteg összehasonlítási alapom volt. Amint átléptem a küszöböt éreztem, hogy valami furcsa jóleső érzés járja át a testemet és lelkemet egyaránt, pedig még csak a fogadóhelyiségben voltam.
Tudtam, hogy ragaszkodni fogok ehhez az érzéshez, de azt még csak nem is sejtettem, hogy egy sérülés miatt kettétört balett karrierem a szépségiparba sodor. Elvileg egy gyors érdeklődésre volt időm beugrani, de végül azon vettem magam észre, hogy két óra múlva, már egy arckezelésen túl, rengeteg pozitív élménnyel jöttem el. Körülbelül egy év múlva kellett szembesülnöm azzal, hogy többet nem leszek színpadon, és bár 5 éves korom óta csak és kizárólag a színház és a közönség kegyeit kerestem és el sem tudtam képzeli az életemet más szakmában, mégis valamiért azt éreztem, hogy az én jövőm összefonódik majd a Harangvölgyi névvel.”

Így emlékszik vissza az első Harangvölgyi-élményére az első franchise Harangvölgyi Institute tulajdonosa, Tóth-Rába Diána, aki korábban a Győri Balettben is táncolt. A városhoz és az ottani barátaihoz való kötödés miatt döntött úgy, hogy Győrben nyitja meg az első fővároson kívül eső Harangvölgyi anti-ageing központot itthon.

A győri Harangvölgyi Institute-ban szinte az összes HV arc- és testkezelés elérhető. A központban valamennyi termékünk beszerezhető, és ajándék kezelés vásárlására is van lehetőség, melyről igény esetén névre szóló ajándékkártyát állítunk ki.Szeretettel várunk a Harangvölgyi Intitute győri szalonjában!

Elérhetőségeink

Cím: 9021 Győr, Bajcsy Zsilinszky utca 24.
Telefonszám: +36-30-716-6820
E-mail: gyor@harangvolgyi.hu

Parkolási lehetőség

Győri szalonunk környékén a pakolás fizetős. Javasoljuk a közelben lévő parkolóházat:
Jókai Parkolóház: 9021 Győr, Jókai u. 7.

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.