Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Harangvölgyi Institute

Pest belváros

Belvárosi anti-aging központunk a legszéleskörűbben felszerelt Harangvölgyi Institute, ahol minden arc- és testkezelésünk elérhető. A 250 négyzetméteres, kétszintes szalon 7 kabinjában összesen 8 kozmetikai ágy áll rendelkezésre, vendégeink szépüléséről és kikapcsolódásáról pedig 11 specialista gondoskodik. Páros kabinunkat kifejezetten azok számára alakítottuk ki, akik szeretnék párban igénybe venni kezeléseinket – legyen szó házaspárokról, barátnőkről vagy édesanyákról lányaikkal.

Új vendégeink kényelméről, illetve a termékekkel, kezelésekkel kapcsolatos teljes körű tájékoztatásáról a szalon szakmai vezetője és konzulenseink gondoskodnak.

A belvárosi központ szakmai oktatások helyszíneként is szolgál. Itt tartjuk haladó kozmetikusi képzéseinket, és itt végezzük az újdonságaink megjelenését megelőző tesztkezeléseinket is.

Az utcáról nyíló szalonban valamennyi termékünk megvásárolható, a webshopon vásárolt termékek pedig értesítő SMS-t követően személyesen átvehetőek. Mi több, ajándék kezelés vásárlására is van lehetőség, melyről igény esetén névre szóló ajándékkártyát állítunk ki.Szeretettel várunk a Harangvölgyi Intitute belvárosi központjában!

Elérhetőségeink

Cím: 1066 Budapest, Ó utca 36.
Telefonszám: +36-70-414-5945
E-mail: institute@harangvolgyi.hu

Parkolási lehetőség

Az Ó utcai szalon környékén a pakolás fizetős. Javasoljuk a közelben lévő két pakolóház valamelyikét:

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.