Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Harangvölgyi Institute

Budai szalon

A budai Harangvölgyi Institute luxus környezetben, a tökéletes befelé fordulás élménye érdekében egy főre kialakított VIP szalonnal várja az anti-ageing kezelések iránt érdeklődőket.

A Toman Diet központban kialakított Insitute nemcsak elhelyezkedésében, hanem szolgáltatásaiban is exkluzív, hiszen jelenleg kizárólag ebben a szalonban vehető igénybe Harangvölgyi Anna, a márka alapítója által nyújtott kezelés, a HV Arcszobrászat. A metódus — kizárólag természetes aktív hatóanyagok segítségével —, a bőr rejuvenálása után az arc kontúrjainak, részleteinek korrigálására, esztétikai harmonizálására összpontosít.

A budai központban vendégeinket csak bejelentkezés alapján áll módunkban fogadni, termékvásárlás pedig előzetes egyeztetés alapján lehetséges. A parkolás könnyen megoldható és ingyenes.

Szeretettel várunk a Harangvölgyi Intitute budai központjában!

Elérhetőségeink

Cím: 1126 Budapest, Szendrő utca 57/b, Toman Diet központ
Telefonszám: +36-70-414-5945
E-mail: institute@harangvolgyi.hu

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.