Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Újdonságok a Harangvölgyi szalonokban

Bemutatjuk új, anti-ageing hatású védőkrémünket

HV HYDRO CARE Protection

Óv a környezet káros hatásai és a napsugárzás ellen.

A HYDRO CARE Protection a HV Rituálé 4. tagja. Szabadalmazott hatóanyaga, a Teflose® gyulladáscsökkentő és antiszeptikus biofilm bevonatot képez a bőrön, ami segíthet megakadályozni a pattanások, irritációk kialakulását.

HV SUN CARE Face Cream

Ezekre a kellemetlen problémákra nyújt megoldást a HV HYDRO CARE Protection krém, amely amellett, hogy természetes összetevőinek köszönhetően intenzíven táplál, helyreállíthatja és támogathatja a bőr saját védelmi rendszerét, óv a káros napsugárzással szemben, és hozzájárulhat a bőr nedvesség tartalmának megőrzéséhez. Rendszeres használata segíthet megelőzni a bőr idő előtti öregedését, speciális, szabadalmazott hatóanyaga, a Teflose® pedig gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatású biofilm bevonatot képez a bőrön, ezáltal segíthet megakadályozni a pattanások, irritációk kialakulását.

 

HV Maskne Pro Acne-Stop Cream

Maszk okozta bőrirritáció megelőzésére

A HV Maskne Pro Cream célja a szájat és az orrot eltakaró maszk okozta bőrirritáció és aknék csökkentése, a bőr védekezőképességének támogatása és regenerálódásának fokozása.

Maszk +Akne = MASKNE

Ez az új keletű bőrprobléma, az állandó maszkviselés hatására alakult ki: az állon és az állvonalon pattanások, aknék, mitesszerek jelennek meg. Az orrot és szájat eltakaró maszkok folyamatos mechanikai dörzsölést jelentenek a bőrnek, melynek hatására irritáció, apró horzsolások alakulnak ki. Ez megkönnyíti a szennyeződések, baktériumok bőrbe jutását.

HV Maskne Pro Acne-Stop Cream
A maszkok egy idő után bőrallergiát okoznak (a legerősebb védőmaszkoknál pl. FFp3 a leggyakoribbak a tünetek). A maszk alatt kifújt levegő folyamatosan nedves közegben tartja a bőrt, ami kedvező terepet jelent a baktériumok elszaporodásának. A nem elég gyakran (naponta) cserélt maszk így valóságos bacilus telep.A megváltozott pH a propion nevű baktérium elszaporodásához vezet, ami gyulladásokat okoz a bőrben. Ezekből a gyulladásokból alakulnak ki a pattanások, fájdalmas aknék.

HV Maskne Pro Acne-Stop Cream

A HV Maskne Pro Acne-Stop Cream összetétele minden bőrtípusnak megfelelő védelmet nyújt a “maskne hatás” kialakulásával szemben, valamint hidratáló és antiszeptikus tulajdonságának köszönhetően gátolja kialakulását. Célja megőrizni a természetes pH-t, helyreállítani a bőr mikrobiomját és védeni a fizikális dörzsölés okozta problémáktól.

Olvass tovább »

 
Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.