Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Harangvölgyi Institute x Toman Diet x IAmFülöp

Adománygyűjtés

A Burattino Iskola és Gyermekotthon részére

A Harangvölgyi Institute-ban a kezdetek óta valljuk, hogy igazi, sugárzó harmóniát csak úgy lehet elérni, ha vendégeinket holisztikusan, a külső és belső igényeket figyelembe véve kezeljük. Szalonjainkban nagy odafigyeléssel hallgatjuk meg vendégeink minden kívánságát, hogy mindegyiküknek személyre szóló kezelést nyújthassunk.

Ezt az odafigyelést és gondoskodást igyekszünk a szalonokon túl is kiterjeszteni, így nagy figyelmet fordítunk a társadalmi felelősségvállalásra. Törekvéseink részeként immár egy évtizede működünk együtt a Burattino Iskola és Gyermekotthonnal, mellyel alapítónk, Harangvölgyi Anna gyerekkori barátján keresztül kerültünk kapcsolatba, és amelyet azóta is rendszeresen támogatunk anyagilag, illetve különböző adománygyűjtő akciókkal.

Harangvölgyi Institute x IAmFülöp: Adománygyűjtés a Burattino Iskola és Gyermekotthon részére Budavári Fülöppel
 

Egy évtizede a Burattino Iskola és Gyermekotthonnal

Idén nyáron, az együttműködés 10 éves évfordulója alkalmából Tomán Szabinával, a Toman Diet alapítójával és tulajdonosával, illetve Budavári Fülöppel, az Instagramon IAmFülöpként ismert véleményvezérrel, az Ó utcai szalonunk visszatérő vendégével karöltve invitáljuk meg a közösségünk tagjait, hogy adományaikkal járuljanak hozzá az intézmény működéséhez.

Az akció célja, hogy sporteszközökkel és tisztálkodószerekkel támogassuk a 40 fős gyermekotthont, illetve a 360 hátrányos helyzetű tanulót foglalkoztató iskolát.

Amire az intézménynek szüksége van: sporteszközök (pl. labda), bicikli, fogkefe, fogkrém, tusfürdő és egyéb tisztálkodószerek.

Harangvölgyi Institute x IAmFülöp: Adománygyűjtés a Burattino Iskola és Gyermekotthon részére Budavári Fülöppel
 

Hogyan adományozhatsz?

Az adományokat szeptember 30-ig lehet leadni a Harangvölgyi Institute Ó utcai szalonjában (1066 Budapest, Ó utca 36.).

Tárgyi adományok helyett alternatívaként a harangvolgyi.hu weboldalon lehetőséget biztosítunk online ajándékkártya vasárlására is. A tetszőleges összegben megvásárolható ajándékkártyákból befolyt összeget a Burattino Iskola és Gyermekotthon által igényelt termékek és eszközök beszerzésére fordítjuk.

Harangvölgyi Institute x IAmFülöp: Adománygyűjtés a Burattino Iskola és Gyermekotthon részére Budavári Fülöppel

Ismerd meg a gyerekek mindennapjait

A Burattino Iskola és Gyermekotthon mindennapjaiba, illetve a pedagógusok munkájába az alábbi Facebook oldalon nyerhetnek betekintést: @burattinoiskola

Invalid slider ID or alias.
Célunk, hogy ezzel az összefogással felhívjuk vendégeink és követőink figyelmét az elhivatott tanári kar munkájára, valamint tovább segítsük a halmozottan hátrányos helyzetű tanulók művészeti és nyelvi oktatását, illetve kiemelését.
 
Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.