Harangvölgyi Institute főoldal

Nyári bőrápolás és hidratálás

Mindannyian a tökéletes, napbarnított bőrről álmodunk, de az időjárás súlyos károkat is okozhat, ezért fontos, hogy a bőrápolási rutint a hőmérsékletnek megfelelően alakítsuk ki. A Harangvölgyi nyári ajánlataiban mindent megtalál, ami az egészséges nyári arcbőrhöz nélkülözhetetlen.

Harangvölgyi védelem és hidratálás

Harangvölgyi védelem és hidratálás

Mi a teendő akkor, ha az arcvédelem mellett hidratálni is szeretnénk a bőrt?
A megoldás a HV SunCare Day Cream mely olyan védőkrém, amely több, mint egy hagyományos fényvédő. A HV SunCare Day Cream gyorsan felszívódik, vékony védőréteget képez a bőrön az UVA, mind az UVB sugarak ellen, miközben hidratál!

Mindig használjok naptejet 30 perccel azelőtt, hogy a szabadba megy. A HV SunCare termékek fizikai szűrői mintegy tükröt képezve, kölcsönhatás nélkül verik vissza az UVA és UVB sugarakat. A garantált fényvédelem eredményeként elkerülhető a bőr idő előtti öregedése, a szeplők vagy épp a pigmenthiányos foltok kialakulása. 2 óránként ajánlott újra bekenni a bőrt.

A HV HydroCare Serum és a HV SunCare Day Cream védőkrém mellé HV HydroCare Cleanser arclemosót adunk ajándékba!

 • HV HydroCare Serum 50ml: természetes alapanyagokból álló bőrfiatalító szérum extra hyaluronsavval és kollagénnel,
 • HV SunCare Day Cream 50ml: védőkrém, mely hatékonyan védi az arcbőrt a nyári napsugarakkal szemben a szabadban, kirándulás, vagy nyaralás közben,
 • Ajándék HV HydroCare Cleanser 50ml: különleges arclemosó, mely nem csak kíméletesen tisztítja, de magas hyaluronsav- és kollagéntartalmának köszönhetően hidratálja is az arcbőrt.

/A 3 termék együtt 19.500 Ft (az ajándék értéke 3.600 Ft). Vásároljon mellé HV SunCare Body cream-et -25% kedvezménnyel!/

HV Travel Kit

HV Travel Kit

A HV Travel Kit utazó összeállítás védi és hidratálja bőrét a szabadban töltött idő alatt. Aqua kék neszeszer táskában könnyen magával viheti nyaralása során!

 • HV HydroCare Serum 50ml: természetes alapanyagokból álló bőrfiatalító szérum extra hyaluronsavval és kollagénnel,
 • HV HydroCare 24h 50ml: hidratáló krém.
 • HV SunCare Day Cream 50ml: védőkrém, mely hatékonyan védi az arcbőrt a nyári napsugarakkal szemben a szabadban, kirándulás, vagy nyaralás közben,
 • HV HydroCare Cleanser 50ml: különleges arclemosó, mely nem csak kíméletesen tisztítja, de magas hyaluronsav- és kollagéntartalmának köszönhetően hidratálja is az arcbőrt.
 • Aqua blue kozmetikai táska/utazó neszeszer.

15% kedvezménnyel a HV Travel Kit 34.100 Ft helyett 28.900 Ft. Vásároljon mellé HV SunCare Body cream-et -25% kedvezménnyel!

HV HYALURON EXPERT

HV HYALURON EXPERT

A LEGNÉPSZERŰBB FESZESÍTŐ KEZELÉSÜNK

A bőr folyamatos hidratálása a nyári bőrápolás nélkülözhetetlen része, mivel a nap és a víz kiszárítja bőrünket. Frissítse fel arcbőrét HV Hyaluron Expert kezeléssel!

Javasoljuk a nyári hónapokban, kúrában

PASCAUD L3 + Innovatív II bérlet

PASCAUD L3 + Innovatív II bérlet

Bőrfiatalítás, feszesítés, ránctalanítás

A kezelés az egyedülálló, intenzív hatóanyagkoktélnak köszönhetően hatékony segítséget jelent a megjelenő bőrhibákkal szemben. Látványosan anti-ageing kezelés, mely javítja az érett bőr védekező funkcióját, kondícióját, és gátolja a bőrszövetek öregedési folyamatát. Bőrünk tónusa újra ragyogó lesz, kisimult és élettelibbé válik.

A kúra tartalma:

 • 2 db L3 Lézer Lifting + Innovatív II + hidratáló maszk
 • 2 db L3 Lézer + Kollagén maszk
 • 4 db Enzym Peeling

Kúra ára május 31-ig 127.600 Ft helyett -15% kedvezménnyel 108.460 Ft-ba kerül. Elérhető Ó utcai szalonunkban.

PASCAUD L3 + Innovatív II bérlet

PASCAUD L3 LIFTING bérlet

Luxus kezelés látványos eredménnyel

PASCAUD L3 LIFTING kezelést a ráncok korrigálására, a bőr feszesítésére és szerkezetének finomítására, valamint a pigmentfoltok kezelésére alkalmazzuk. Egy összetett bőrfiatalító kozmetikai program. Nagymértékben javítja a sejtanyagcserét, ezáltal az összes bőrfunkció jobban működik. Hatására intenzív kollagéntermelődés indul be, a kontúrok látványosan javulnak, a bőr feszesebb, teltebb lesz.

A kúra tartalma:

 • 2 db L3 Lézer Lifting + kollagén maszk
 • 2 db L3 Lézer + Repair Masszázs
 • 4 db Enzym Peeling

Kúra ára május 31-ig 117.600 Ft helyett -15% kedvezménnyel 99.960 Ft-ba kerül. Elérhető Ó utcai szalonunkban.

•••

A kedvezmények és ajándékok más kedvezményekkel vagy ajándékokkal össze nem vonhatóak, pénzre nem válthatóak. Ajánlataink 2018. július 1-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy minden hónapban értesülj kedvezményeikről és újdonságainkról!