Harangvölgyi Institute főoldal

Itt a tavasz, egyre erősödik a napsütés. Télen a hideg, száraz levegőtől, a jó idő beköszöntével viszont a napsugárzástól kell megvédeni bőrünket. Májusban a nyárra készülünk: HV SunCare day cream-ünk nyári utazószettben, alakfomáló testkezeléseink ajándék kezeléssel éapható kedvezményes áron!

Májusi Harangvölgyi kedvezmények - Védje arcbőrét a szabadban

HV Travel Kit utazószett 30.500 Ft

Védje arcbőrét a szabadban is! Májusban a HV Travel Kit mindössze 30.500 Ft-ért vásárolható meg. Tökéletes arcvédelem utazáskor, túrázáskor, vagy nagyobb séták alkalmával. Védje arcát az erős napsugaraktól a tavaszi jóidőben is!

Hogy ajkai se maradjanak hidratálás nélkül, ajándék HV LipCare Balm ajakbalzsammal ajándékozzuk meg!

Májusi Harangvölgyi kedvezmények - Védje arcbőrét a szabadban

Kleanthous 24/7 – 3 alkalmas bérletben

A Kleanthous 24/7 3 alkalmas kezelésünk májusban 77.700 Ft helyett mindössze 68.500 Ft-ba kerül!

A 24/7 termékcsalád cell supporting molekulákkal aktívan támogatja a bőr működését. Így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét, biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrnek, hogy az önmagán segíthessen, ezáltal friss, ragyogó és sugárzó legyen.

Májusi Harangvölgyi kedvezmények - Védje arcbőrét a szabadban

HV Testkezelések ajándék hullámmasszázs vagy tekercseléssel

Májusban is folytatódik a Harangvölgyi testkezelés-kedvezmény! Ezúttal ajándék hullámmasszázst, vagy tekercselést adunk ajándékba LPG, vagy Technispa kezeléseinkhez. Zuglói szalonunkban a Regen testkezelés bérletet 3+1 alkalmas bérletkedvezménnyel vásárolhatja meg!

  • LPG alakformáló és cellulit testkezelés, gyógy-, sport és relaxációs kezelések. Hatékony, kíméletes és fájdalommentes, alkalmas célzott zsírbontásra, a bőr esztétikai és az öregedéssel járó bőrproblémák kezelésére, feszesítésre, hatékony és kíméletes alternatívája a zsírleszívásnak, emellett javítja a visszér, a keringési és izompanaszokat. Elérhető Ó utcai szalonunkban egész májusban, 45 perces kezelés alkalmanként, ajándék hullámmasszázzsal, vagy tekercseléssel.
  • Techni SPA kezelésünk megtornáztatja az izmokat, fokozza a zsírégetést, stimulálja a vér – és nyirokkeringést, emellett feszesíti a bőrt. Ajánlatunk elérhető Ó utcai szalonunkban egész májusban, alkalmanként 45 perces kezelés, ajándék hullámmasszázzsal, vagy tekercseléssel.
  • Zuglói szalonunkban a 3+1 alkalmas bérlet keretében a Regen alakformáló testkezelés ajánljuk. Csökkenti a tokát, feszesíti a hasfalat, formálja és karcsúsítja a combokat és a térd körüli felületeket. Hatékony testkezelés a belső comb és az úszógumi zsírcsökkentésére. /Testfelületenként, a kedvezmény májusban érvényes/

//Májusi ajánlataink 2017 május 1-étől 31-éig érvényesek. Más kedvezményekkel össze nem vonhatók. A változtatás jogát fenntartjuk!//

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy minden hónapban értesülj kedvezményeikről és újdonságainkról!