Kasek Roland CMC Pszichológus

 1. ANTI-AGEING, MEDISPA, ORVOSI KEZELÉSEK
 2. »
 3. Orvosi konzultációk
 4. »
 5. Kasek Roland CMC Pszichológus

Pszichológus, PhD jelölt
Director of R&D, MINDiet

Évtizedes tapasztalattal rendelkezem a néhány főtől a többezer munkavállalót foglalkoztató vállalatok stratégiai döntéseinek előkészítésében, üzleti céljainak elérésében. Kutatási területem az egyéni és szervezeti döntéseket meghatározó alapvető emlékezeti és érzelmi rendszerek működése, és ezen keresztül az egészséges egyensúly és teljesítmény diagnosztikája, fejlesztése és helyreállítása.

Szakterületem az egészségmegőrzés, és -helyreállítás egyéni, csoportos és vállalati szinten egyaránt. Eredményeink objektív élettani mutatók változásában - például: vérkép, vérnyomás, testösszetétel, anyagcsere-életkor - mérhetőek, melyhez megvalósuló egészségcélok társulnak. Rendszeresen adunk elő tudományos konferenciákon, és ismeretterjesztő rendezvényeken, ahol az egészség-edukáció mellett friss adatokkal alátámasztott MINDiet-sikertörténeteket ismerhet meg a hallgatóság.

Kollégámmal együtt háromszoros Best Poster Award (Semmelweis Symposium 2021, SELYE START 2022, SELYE SYMPOSIUM 2023) díjazottak vagyunk.

Ha zavar a testsúlyod, krónikus bőrproblémáid vannak a MINDiet nagy valószínűséggel hosszútávú,tartós eredményes megoldást kínál számodra!

Pszichológus, PhD jelölt, Director of R&D, MINDiet

MINDiet

Amikor a magatartásorvoslás és a teljesítmény-lélektan találkozik az egészséges egyensúlyod elérése érdekében

A különböző élettani rendellenességek lelki háttere régóta ismert, hiszen a mentális egyensúly elvesztése, mesterséges ellensúlyozása idővel testi problémákat eredményez. A MINDiet összekapcsolta és továbbfejlesztette az egymás hatását felerősítő, naprakész tudományos eredményekkel igazolt egészségmegőrző elméleteket és módszereket, melyek alapján személyre szabott egyéni és vállalati egészségprogramokat biztosít ügyfeleinek. Az egyéni fejlődést 100+ tényező valós idejű figyelembe vételével és objektív fiziológiai mutatókkal - pl. laboreredmények, vérnyomás, testösszetétel, anyagcsere-életkor, akut és krónikus betegségek leküzdése - követjük nyomon, amelyek lehetővé teszik az egészségmagatartás és életminőség folyamatos fejlesztését.

Sajnos az életmóddal kapcsolatos tévedések – saját és szerzett tévhitek, áltudományos és üzleti befolyás – hiába jelentenek azonnal elhárítandó kockázatot, gyakran csak évtizedekkel később határozzák meg az életminőséget. Magyarországon a legtöbb ember 30 évig dolgozik, hogy aztán a pénzét - néha egész életére - az egészségének visszaszerzésére költse, vagy súlyosabb esetben az ebből fakadó cselekvőképtelenségtől szenvedjen.

Mi ezen szeretnénk változtatni, mert tudjuk, hogy a többség ártatlan saját egészségének romlásában.

A MINDiet Programok a konkrét egészségügyi céloknak és egyéni igényeknek megfelelően három fő irányban - egyensúlyfejlesztés, egészségmegőrzés és egészséghelyreállítás - alakíthatóak az egyéni igényeknek megfelelően. A folyamatos közös munka mindössze heti 1-2 óra elfoglaltságot jelent, az eredmények pedig 3-14 hónap alatt elérhetőek, és az egészséges életmód eközben természetessé válik.

A MINDiet Programok kutatásának, fejlesztésének és alkalmazásának tapasztalatait megosztottuk számos szakmai fórumon Budapesttől egészen Mexikóig, tudományos és ismeretterjesztő előadásinakon több ezren vettek részt világszerte. Az egészségmagatartás fejlesztésében elért – laboreredményekben mért – eredményeinket ‘BEST POSTER’ elismeréssel díjazták először a Semmelweis Symposium 2021 - Excellence in clinical research and innovation, aztán a SELYE START, és a SELYE SYMPOSIUM - Interdisciplinary Excellence konferenciákon is.

Jelentkezz konzultációra a HV szalonban:

1.) MINDiet Start

Az egészséges, minőségi élet első lépése

A MINDiet Start során az egyedi egészségügyi adatok elemzése alapján egyéni egészségstratégiát készítünk. Az egyéni konzultáció során az egészségi állapotot mélyrehatóan elemezzük leleteid és egészségügyi történeted alapján, és ezek alapján közösen készítjük el a legmegfelelőbb útvonaltervet a siker érdekében.

A MINDiet Start a felfedező út első lépése a mélyebb önismeret, a fiatalság és az egészség megőrzése, valamint a kiegyensúlyozott, örömteli élet felé.

2.) MINDiet Thrive

Gyors megoldás, hogy újra szárnyra kapj

A Thrive Program négy-hat hónapos hatékony egyensúlyfejlesztő folyamatot kínál a maximum 10 kg súlyfelesleggel és negatív leletekkel rendelkezők számára. Rendszeres konzultációk során együtt haladunk a kitűzött célok elérésében, és folyamatosan fejlesztjük mentális képességeid és egészséggel összefüggő szokásaid.

3.)MINDiet Balance

Testi-lelki egyensúlyfejlesztés és egészségmegőrzés

A Balance program azoknak szól, akik 15-30 kg súlyfelesleggel rendelkeznek. Ez a program célzott orvosi támogatással és egy fenntartható életmód kialakításával javítja az ügyfelek életminőségét. A közös munka során megtervezzük és kialakítjuk azokat a lépéseket, melyek szükségesek ahhoz, hogy elégedettséggel és büszkeséggel tekintsen vissza a folyamatra. A fél éves időszak lehetővé teszi a szervezet számára, hogy fokozatosan, a saját ritmusában alkalmazkodjon a változásokhoz. A Balance program támogatja az ügyfeleinket abban, hogy képessé váljanak javítani saját állapotukat, és újra egészséges, fiatalabb testben éljenek – akár gyógyszerek nélkül.

4.)MINDiet Revive

Egészséghelyreállítás és az életminőség fejlesztése

A MINDiet Revive program teljeskörű szakértői segítséget nyújt a 30 kg feletti súlyfelesleggel rendelkezőknek, akik még éppen időben kaptak észbe. Ez a program tapasztalataink alapján helyreállítja az egészséget és javítja az életminőséget, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy új lehetőségeket teremtsenek önmaguknak. Az egyéni fejlődést ebben a programban is objektív fiziológiai mutatókkal - pl. laboreredmények, vérnyomás, testösszetétel, anyagcsere-életkor, orvosságok elhagyása orvosi javaslatra - követjük nyomon, amelyek lehetővé teszik az egészségmagatartás folyamatos fejlesztését. A MINDiet Revive során helyreállítjuk az egészséged, és tekintettel vagyunk egyéb kitűzött céljaid elérésére is. A program hatására gyakran megtapasztalható az életminőség javulása és az életmóddal összefüggő krónikus betegségek leküzdése is gyakran valósággá válik.

Jelentkezz be konzultációra!

Kezelés információ
Szalon:
 • Ó utca

  Időpontfoglalás erre a kezelésre:

  Melyik szalonba szeretnél időpontot foglalni?

  Budapest VI., Ó utca 36.Budapest XII., Szendrő utca 57/BBudapest Zugló, Jerney utca 1/BGyőr belvárosi szalon

  Jártál már nálunk?

  Már voltam kezelésen korábbanMég nem voltam kezelésen - Konzultációt szeretnékMár voltam, de új konzultációt szeretnék

  Ha első alkalommal jársz nálunk, egy 30-40 perces konzultáció szükséges (lehet közvetlenül a kezelés előtt is). A konzultáción a kozmetikus felméri a bőröd állapotát, így tudja a legmegfelelőbb kezelést javasolni. A konzultációnak díja van.

  Erre a napra szeretném:

  Ha minden időpontunk foglalt erre a napra, a kollégák telefonon egyeztetnek új időpontot.

  Melyik időszakban jó?

  Ezen a hétenJövő hétenBármikor jó

  Melyik napszakban jó?

  ReggelDélelőttDélutánEsteBármikor jó

  Megjegyzés:

  Hol hallottál rólunk?

  Más személy ajánlottaGoogle keresőFacebookInstagramMás weboldalán láttamGoogle hirlevélHírlevelet kapokEgyéb

  A legelső kezelés előtt szakértő kozmetikusaink egy részletes konzultáció keretében mérik fel a bőr állapotát, melynek díja 10.000 Ft.