Esztétikai sebészeti konzultáció és természetes szépészeti beavatkozások a Harangvölgyi Institute-ban

A Harangvölgyi Institute-ban a kezdetek óta hisszük, hogy a kortalan szépség a külső-belső egyensúly megtestesülése. Mindenkori célunk tehát, hogy vendégeinket holisztikusan, fizikai és érzelmi állapotukat megismerve, azokat figyelembe véve kezeljük. A lehető legjobb eredmény elérése érdekében minden kozmetikai eljárásunkat, illetve termékünket tudományos és tapasztalati alapokra helyezve fejlesztjük ki, specialistáink pedig rendszeresen vesznek részt szakmai továbbképzéseken.

A folyamatos fejlődés nevében 2022. elején egy egyedülálló, orvosi biorezonanciás géppel végzett testharmonizáló kezeléssel bővítettük a Harangvölgyi Institute kezeléseinek palettáját, hogy még eredményesebben léphessünk fel a stressz okozta esztétikai bőrproblémák ellen.
Esztétikai sebészeti konzultáció és természetes szépészeti beavatkozások a Harangvölgyi Institute-ban
Ezt követően 2022. tavaszán – vendégeink problémáinak kezelése és megoldása céljából – orvosi rendelővé alakítottuk belvárosi szalonunkat, ahol Dr. Balogh Attila plasztikai sebész várja konzultációra vendégeinket. Dr. Balogh Attila egyik fő fókusza az esztétika, elsősorban a túlsúly elleni küzdelem és a szépség és fiatalság helyreállítása, így segítségével még komplexebb megoldásokat nyújthatunk vendégeink számára.
 

HAMAROSAN

Archarmonizáció

A plasztikai sebészeti konzultáció mellett az esztétikai fogorvoslás is hamarosan helyet kap a Harangvölgyi Institute szolgáltatásai között. Fogorvosunk fő fókusza az archarmonizáció lesz, melynek keretében nagy figyelmet szentel majd a rágóízületi diszfunkciók (craniomandibularis dysfunctiok) által okozott panaszoknak, melyek a környező lágy szövetek állapotára is hatással lehetnek.

Esztétikai fogorvoslás - archarmonizáció
A CMD (craniomandibularis dysfunctio) terápia egy speciális manuálterápia, mellyel pár alkalom után tartós eredményt érhetünk el. A kezelés során triggerpontok stimulálásával oldjuk az izomgörcsöket, melyet a fentebb említett biorezonanciás módszerrel is támogathatunk. Szükség esetén a terápiát otthoni gyakorlatokkal, valamint éjszakai sínnel egészítjük ki. Ezáltal a panaszok szűnnek, a terület vérellátása és anyagcseréje javul, mely támogathatja a szépészeti kezelések kimenetelét is.

Wellness vérvételi pont

Az anti-ageing szolgáltatások kiegészítésére

Wellness vérvételi pont
 

Az anti-ageing szolgáltatások kiegészítésére

Ne maradj le a Harangvölgyi Institute legfrissebb újdonságairól! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess az esztétikai szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkról!

 
Dr. Balogh Attila az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 108/A §-a, az egészségügyi hatósági és igazgatási tevékenységről szóló 1991. évi XI. törvény 6/A §-a és az egészségügyi szolgáltatás gyakorlásának általános feltételeiről, valamint a működési engedélyezési eljárásról szóló 96/2003. (VII.15.) Korm. rendelet 12/A §-a, illetve 12/E §-a alapján esztétikai sebészet szakma gyakorlásában személyes közreműködőként vesz részt.
 

Keresés az oldalon

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponkóddal!

Hogy minden hónapban értesülj kedvezményeinkről és újdonságainkról, valamint hasznos bőrápolási tanácsokért!
SIMPLEPAY – ONLINE FIZETÉSI RENDSZER

2022 Harangvölgyi Institute - Minden jog fenntartva - Adatkezelési tájékoztató és ÁSZF - Impresszum - Szalon házirend


Az étrendkiegészítő termékek használatával az eredmény nem garantált, hatása egyénenként eltérő lehet.

0