Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Esztétikai sebészeti konzultáció és természetes szépészeti beavatkozások a Harangvölgyi Institute-ban

A Harangvölgyi Institute-ban a kezdetek óta hisszük, hogy a kortalan szépség a külső-belső egyensúly megtestesülése. Mindenkori célunk tehát, hogy vendégeinket holisztikusan, fizikai és érzelmi állapotukat megismerve, azokat figyelembe véve kezeljük. A lehető legjobb eredmény elérése érdekében minden kozmetikai eljárásunkat, illetve termékünket tudományos és tapasztalati alapokra helyezve fejlesztjük ki, specialistáink pedig rendszeresen vesznek részt szakmai továbbképzéseken.A folyamatos fejlődés nevében 2022. elején egy egyedülálló, orvosi biorezonanciás géppel végzett testharmonizáló kezeléssel bővítettük a Harangvölgyi Institute kezeléseinek palettáját, hogy még eredményesebben léphessünk fel a stressz okozta esztétikai bőrproblémák ellen.
Esztétikai sebészeti konzultáció és természetes szépészeti beavatkozások a Harangvölgyi Institute-ban
Ezt követően 2022. tavaszán – vendégeink problémáinak kezelése és megoldása céljából – orvosi rendelővé alakítottuk belvárosi szalonunkat, ahol Dr. Balogh Attila plasztikai sebész várja konzultációra vendégeinket. Dr. Balogh Attila egyik fő fókusza az esztétika, elsősorban a túlsúly elleni küzdelem és a szépség és fiatalság helyreállítása, így segítségével még komplexebb megoldásokat nyújthatunk vendégeink számára.
 

HAMAROSAN

Archarmonizáció

A plasztikai sebészeti konzultáció mellett az esztétikai fogorvoslás is hamarosan helyet kap a Harangvölgyi Institute szolgáltatásai között. Fogorvosunk fő fókusza az archarmonizáció lesz, melynek keretében nagy figyelmet szentel majd a rágóízületi diszfunkciók (craniomandibularis dysfunctiok) által okozott panaszoknak, melyek a környező lágy szövetek állapotára is hatással lehetnek.

Esztétikai fogorvoslás - archarmonizáció
A CMD (craniomandibularis dysfunctio) terápia egy speciális manuálterápia, mellyel pár alkalom után tartós eredményt érhetünk el. A kezelés során triggerpontok stimulálásával oldjuk az izomgörcsöket, melyet a fentebb említett biorezonanciás módszerrel is támogathatunk. Szükség esetén a terápiát otthoni gyakorlatokkal, valamint éjszakai sínnel egészítjük ki. Ezáltal a panaszok szűnnek, a terület vérellátása és anyagcseréje javul, mely támogathatja a szépészeti kezelések kimenetelét is.

Wellness vérvételi pont

Az anti-ageing szolgáltatások kiegészítésére

Wellness vérvételi pont
 

Az anti-ageing szolgáltatások kiegészítésére

Ne maradj le a Harangvölgyi Institute legfrissebb újdonságairól! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess az esztétikai szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkról!

 
Dr. Balogh Attila az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 108/A §-a, az egészségügyi hatósági és igazgatási tevékenységről szóló 1991. évi XI. törvény 6/A §-a és az egészségügyi szolgáltatás gyakorlásának általános feltételeiről, valamint a működési engedélyezési eljárásról szóló 96/2003. (VII.15.) Korm. rendelet 12/A §-a, illetve 12/E §-a alapján esztétikai sebészet szakma gyakorlásában személyes közreműködőként vesz részt.
 
Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.