Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

HV Nefretiti Gold Stamp

 1. ARCKEZELÉSEK
 2. »
 3. Bőrmegújítás, rejuvenáció
 4. »
 5. HV Nefretiti Gold Stamp

A HV Nefertiti Gold Stamp Treatment hatására a kezelt terület bőre láthatóan feszesebb, élettel telibb lesz. A bőr tónusa javul, a ráncok halványodhatnak, a hegek enyhülhetnek, a tág pórusok pedig összehúzódhatnak.

Bőrmegújító kezelés arany mikrotűkkel a feszes és élettel teli bőrért.

Nem véletlenül neveztük el ezt a kezelést az egykori egyiptomi királynéról, hiszen a Nefertiti név jelentése “a szépség megérkezett”.

Milyen problémákra ajánljuk?

Fáradt, megereszkedett, fakó bőr, akne hegek, mimikai ráncok, tág pórusok

A kezelés menete

Az eljárás során orvosi steril minőségű, egyszer használatos arany mikrotűkkel mikrosérüléseket okozunk a bőrön, melyeken keresztül egy forradalmian új hatóanyag-koktélt juttatunk a bőrbe, amely ezt követően saját sejtjeit újjáépítve újul meg, fiatalodik.

A kezelés első lépéseként a HV HYDRO CARE Cleanserrel letisztítjuk a bőrt. Ezután a HV MAGIQSKIN biorezonanciás géppel kezeljük a bőrt, azaz egy érzéstelenítő mozdulatsort alkalmazva, az akupresszúrás pontokat stimulálva enyhén elzsibbasztjuk, érzéstelenítjük a kezelendő területet. Ezt az eljárást egészíti ki a HV anti-ageing gél, amely magas koncentrációjú karbamid és poliszorbát hatóanyagainak köszönhetően tovább fokozza a bőrlágyító, lazító hatást, így a bőr külön érzéstelenítést nem igényel.

A HV MAGIQSKIN biorezonanciás kezelés után fertőtlenítjük a bőrt, majd az arany mikrotűs eszközzel gyógyszer tisztaságú hatóanyagokat, egy forradalmian új koktélt juttatunk a bőrbe. Ezt követően az extra hidratálás és feszesítés érdekében a HV Wow maszkot alkalmazzuk, majd egy hatékony és tápláló védőkrémmel zárjuk a kezelést.

Mitől forradalmi a hatóanyag koktél, amit a kezelés során a bőrbe juttatunk?

A kezelés során a bőrbe juttatott hatóanyag kombináció a 2-6 aminosavból álló oligopeptidek és a növekedési faktorok ötvözete.

„A növekedési faktorok (angolul: growth factors, GF) a sejt differenciálódását és fejlődését, életben maradását, anyagcseréjét segítik. Lehetnek peptidek, kis molekulatömegű fehérjék, szteroidok, mellékvesekéreg-hormonok, tiroidok, egyes citokinek, amelyek a sejtek életműködését befolyásolják, és a sejtkommunikáció alapját képzik. A növekedési faktorok, sejtek alkalmanként az őssejtek által termelt anyagok, amelyek növekedést és/vagy fejlődést indíthatnak azokban a sejtekben, amelyek felszínén megfelelő, azokat megkötő molekulák, azaz receptorfehérjék vannak.” (Dr. Bartis Domokos, Dr. Pongrácz Judit: A sejtkommunikáció alapjai. Pécsi Tudományegyetem)
A növekedési faktorok fokozzák a kollagénképződést, melynek hatására a bőr víztartalma megnő, így a bőr kifeszül és sokkal rugalmasabbnak hat.

Miben tér el ez az aranytűs kezelés a többi mikrotűs kezeléstől?

A kezelés egyedisége abban rejlik, hogy az arany segít felélénkíteni a sejtek közötti mikroáramot, így növelve a vezetőképességet, azaz a sejtek közötti információk terjedésének mértékét. Mi több, a tűk formája és szerkezete, elhelyezkedésük sűrűsége teljesen új koncepció a tűs kezelések világában.
Gyógyulási idő

A kezelés után a vendég bőre az okozott mikrosérülések miatt kipirosodik. Ez teljesen normális jelenség, amely néhány órán belül elmúlik. Ezt követően a kezelt területet aznap nem érheti víz.

A HV mikrotűs kezelések után a következők betartása ajánlott

 • Fokozott fényvédelem a kezelés napját követő 1 hónapig! Erre a HV Sun Care 30 SPF-et ajánljuk, mert a termékben lévő természetes fizikai fényvédő hatóanyagok biztonságosan és hatékonyan szűrik az UV sugarakat, a krém pedig hidratálja és táplálja a bőrt.
 • A kezelés alatt és a kúra után még 1 hónapig nem ajánlott magas A-, C-vitamin tartalmú, AHA savas, aromaterápiás, alkohol tartalmú, magas illatanyag tartalmú készítményeket, szappanokat, radírokat használni.
 • A kezelés napján, és a következő 3 napban nem ajánlott uszoda, és szauna használata, mert a tartós pára, ill. víz feláztatja a bőrt, ami megterhelő ilyenkor a bőr számára. Ide tartozik a Bikram Yoga is.
 • A kezelés napján, és utána még 2-3 napig nem javasolunk az aktív, intenzív izzadással járó sportolást.
 • Kizárólag a Harangvölgyi Iinstitute szakembere által adott háziápolást otthonápolást lehet alkalmazni a kezelést követő 7 napban.
 • Alváshoz tiszta , frissen mosott huzatot használjon 7 napig.
 • A kezelt felülettel állati és emberi szőr ne érintkezzen a kezelést követő 7 napig.
 • A kezelt felület dörzsölése, radírozása tilos!
 • A kezelt felületet más kozmetikai kezelése kizárólag, a kezelést végző HV kozmetikussal egyeztetve történhet, a kezelést követő 2-3 hétben.
 • A kezelendő felületre parfümöt fújni tilos , mert allergiás reakció léphet fel!

Otthoni arcápoláshoz már az első naptól a HV Rituálé otthoni arcápolási termékcsalád használatát javasoljuk a kozmetikus ajánlása alapján.

Ellenjavallat

 • Láz
 • Fertőző betegség
 • Gyulladt akné
 • Herpesz fertőzés
 • Oltás után 2 hét
HV Nefretiti Gold Stamp ARC
44 000 Ft
70 perc
HV Nefretiti Gold Stamp ARC+NYAK+DEK
49 500 Ft
90 perc

  Időpontfoglalás erre a kezelésre:

  Melyik szalonba szeretnél időpontot foglalni?

  Budapest VI., Ó utca 36.Budapest XII., Szendrő utca 57/BBudapest Zugló, Jerney utca 1/BGyőr belvárosi szalon

  Jártál már nálunk?

  Már voltam kezelésen korábbanMég nem voltam kezelésen - Konzultációt szeretnékMár voltam, de új konzultációt szeretnék

  Ha első alkalommal jársz nálunk, egy 30-40 perces konzultáció szükséges (lehet közvetlenül a kezelés előtt is). A konzultáción a kozmetikus felméri a bőröd állapotát, így tudja a legmegfelelőbb kezelést javasolni. A konzultációnak díja van.

  Erre a napra szeretném:

  Ha minden időpontunk foglalt erre a napra, a kollégák telefonon egyeztetnek új időpontot.

  Melyik időszakban jó?

  Ezen a hétenJövő hétenBármikor jó

  Melyik napszakban jó?

  ReggelDélelőttDélutánEsteBármikor jó

  Megjegyzés:

  Hol hallottál rólunk?

  Más személy ajánlottaGoogle keresőFacebookInstagramMás weboldalán láttamGoogle hirlevélHírlevelet kapokEgyéb

  A legelső kezelés előtt szakértő kozmetikusaink egy részletes konzultáció keretében mérik fel a bőr állapotát, melynek díja 10.000 Ft.

  10% KEDVEZMÉNY
  az első rendelésedből

  Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

  Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.