Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

HV Mesoderma kezelés

  1. ARCKEZELÉSEK
  2. »
  3. HV Mesoderma kezelés

A bőr saját kollagénjének stimulálására számos eszkőzünk van már és íme egy újabb lehetőség a portfóliónkban a HV Mesoderma 3000 kezelés!
Az országban nálunk először, ahogy vendégeink megszokhatták már elérhetőa kíméletes, de igen hatékony kezelés.
Mi a Harangvölgyiben rendkívüli figyelmet fordítunk a kezelések kidolgozására, a kezelések nem csak gépek, anyagok, hanem jól megszerkesztett, megkomoponált folyamatok eredménye!
A kezelések előkészítése, a személyre szabás, az utólezelés ugyanolyan fontos, mint a technológia és ahasznált anyagok hozzá.

Az új technológiájú, automatizált meso-microneedling eszköz egy mikrochippet használ, amelynek több tűje, (mikro és nanó) steril bőrazonos anyagokat juttat a bőrbe, magas nyomáson a pisztolyból. Az eszköz legfontosabb előnye az automatikus fúziós rendszer, amely állandó alkalmazást biztosít az aktív összetevőkenek. A használt bőr-fiatalító koktél intenzív öregedés gátló és feszesítő hatásokkal bír. Koktélunk tartalmaz: növekedési faktorokat (alacsony molekulatömegű polipeptidek),nátrium DNS, ferulasav, ubiquinon (Koenzim Q10), ceramid és aminosavakból hidrolizált búzafehérje. A bőr sejtszinten több kollagént és elasztint termel majd. hidratálásában, feszesítésében és feszességében.

HV Mesoderma Arc
39 000 Ft
60 perc
HV Mesoderma Arc + Nyak + Dekoltázs
50 500 Ft
90 perc
Kezelés információ
Szalon:
  • Ó utca
  • Buda
  • Zugló
  • Győr

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.