Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

HV Anti-ageing és lifting

HV Nefertiti Gold Stamp Treatment

Arc
70 perc
38 500 Ft

Arc, nyak, dekoltázs
90 perc
49 500 Ft

Bőrmegújító kezelés arany mikrotűkkel a feszes és élettel teli bőrért.

Nem véletlenül neveztük el ezt a kezelést az egykori egyiptomi királynéról, hiszen a Nefertiti név jelentése “a szépség megérkezett”.

Milyen problémákra ajánljuk?

Fáradt, megereszkedett, fakó bőr, akne hegek, mimikai ráncok, tág pórusok

A kezelés hatása

A HV Nefertiti Gold Stamp Treatment hatására a kezelt terület bőre láthatóan feszesebb, élettel telibb lesz. A bőr tónusa javul, a ráncok halványodhatnak, a hegek enyhülhetnek, a tág pórusok pedig összehúzódhatnak.

A kezelés menete

Az eljárás során orvosi steril minőségű, egyszer használatos arany mikrotűkkel mikrosérüléseket okozunk a bőrön, melyeken keresztül egy forradalmian új hatóanyag-koktélt juttatunk a bőrbe, amely ezt követően saját sejtjeit újjáépítve újul meg, fiatalodik.

A kezelés első lépéseként a HV HYDRO CARE Cleanserrel letisztítjuk a bőrt. Ezután a HV MAGIQSKIN biorezonanciás géppel kezeljük a bőrt, azaz egy érzéstelenítő mozdulatsort alkalmazva, az akupresszúrás pontokat stimulálva enyhén elzsibbasztjuk, érzéstelenítjük a kezelendő területet. Ezt az eljárást egészíti ki a HV anti-ageing gél, amely magas koncentrációjú karbamid és poliszorbát hatóanyagainak köszönhetően tovább fokozza a bőrlágyító, lazító hatást, így a bőr külön érzéstelenítést nem igényel.

A HV MAGIQSKIN biorezonanciás kezelés után fertőtlenítjük a bőrt, majd az arany mikrotűs eszközzel gyógyszer tisztaságú hatóanyagokat, egy forradalmian új koktélt juttatunk a bőrbe. Ezt követően az extra hidratálás és feszesítés érdekében a HV Wow maszkot alkalmazzuk, majd egy hatékony és tápláló védőkrémmel zárjuk a kezelést.

Mitől forradalmi a hatóanyag koktél, amit a kezelés során a bőrbe juttatunk?

A kezelés során a bőrbe juttatott hatóanyag kombináció a 2-6 aminosavból álló oligopeptidek és a növekedési faktorok ötvözete.

„A növekedési faktorok (angolul: growth factors, GF) a sejt differenciálódását és fejlődését, életben maradását, anyagcseréjét segítik. Lehetnek peptidek, kis molekulatömegű fehérjék, szteroidok, mellékvesekéreg-hormonok, tiroidok, egyes citokinek, amelyek a sejtek életműködését befolyásolják, és a sejtkommunikáció alapját képzik. A növekedési faktorok, sejtek alkalmanként az őssejtek által termelt anyagok, amelyek növekedést és/vagy fejlődést indíthatnak azokban a sejtekben, amelyek felszínén megfelelő, azokat megkötő molekulák, azaz receptorfehérjék vannak.” (Dr. Bartis Domokos, Dr. Pongrácz Judit: A sejtkommunikáció alapjai. Pécsi Tudományegyetem)
A növekedési faktorok fokozzák a kollagénképződést, melynek hatására a bőr víztartalma megnő, így a bőr kifeszül és sokkal rugalmasabbnak hat.

Miben tér el ez az aranytűs kezelés a többi mikrotűs kezeléstől?

A kezelés egyedisége abban rejlik, hogy az arany segít felélénkíteni a sejtek közötti mikroáramot, így növelve a vezetőképességet, azaz a sejtek közötti információk terjedésének mértékét. Mi több, a tűk formája és szerkezete, elhelyezkedésük sűrűsége teljesen új koncepció a tűs kezelések világában.
Gyógyulási idő

A kezelés után a vendég bőre az okozott mikrosérülések miatt kipirosodik. Ez teljesen normális jelenség, amely néhány órán belül elmúlik. Ezt követően a kezelt területet aznap nem érheti víz.

A HV mikrotűs kezelések után a következők betartása ajánlott

 • Fokozott fényvédelem a kezelés napját követő 1 hónapig! Erre a HV Sun Care 30 SPF-et ajánljuk, mert a termékben lévő természetes fizikai fényvédő hatóanyagok biztonságosan és hatékonyan szűrik az UV sugarakat, a krém pedig hidratálja és táplálja a bőrt.
 • A kezelés alatt és a kúra után még 1 hónapig nem ajánlott magas A-, C-vitamin tartalmú, AHA savas, aromaterápiás, alkohol tartalmú, magas illatanyag tartalmú készítményeket, szappanokat, radírokat használni.
 • A kezelés napján, és a következő 3 napban nem ajánlott uszoda, és szauna használata, mert a tartós pára, ill. víz feláztatja a bőrt, ami megterhelő ilyenkor a bőr számára. Ide tartozik a Bikram Yoga is.
 • A kezelés napján, és utána még 2-3 napig nem javasolunk az aktív, intenzív izzadással járó sportolást.
 • Kizárólag a Harangvölgyi Iinstitute szakembere által adott háziápolást otthonápolást lehet alkalmazni a kezelést követő 7 napban.
 • Alváshoz tiszta , frissen mosott huzatot használjon 7 napig.
 • A kezelt felülettel állati és emberi szőr ne érintkezzen a kezelést követő 7 napig.
 • A kezelt felület dörzsölése, radírozása tilos!
 • A kezelt felületet más kozmetikai kezelése kizárólag, a kezelést végző HV kozmetikussal egyeztetve történhet, a kezelést követő 2-3 hétben.
 • A kezelendő felületre parfümöt fújni tilos , mert allergiás reakció léphet fel!

Otthoni arcápoláshoz már az első naptól a HV Rituálé otthoni arcápolási termékcsalád használatát javasoljuk a kozmetikus ajánlása alapján.

Ellenjavallat

 • Láz
 • Fertőző betegség
 • Gyulladt akné
 • Herpesz fertőzés
 • Oltás után 2 hét

HV Beauty Massage

45 perc
14 900 Ft

Kiknek ajánljuk?

A masszázsélmény azon szerelmeseinek, akiknek a kényeztetés mellett a feszesség is legalább annyira fontos szempont.

Hatása

Tökéletes kikapcsolódást kínál, miközben a bőr hidratált és feszes, az arc üde és életteli lesz.*

A kezelés menete

Miután letisztítjuk és leradírozzuk a bőrt, egy különleges, dinamikus és egyben pihentető masszázzsal stimuláljuk a szöveteket. A kényeztető mozdulatok után egy hidratáló hatású feszesítő pakolást viszünk fel, amit a kezelés végén egy tápláló védőkrém követ.

HV Hyaluron Basic

50 perc
16 390 Ft

Kiknek ajánljuk?

Tökéletes megoldás azok számára, akik idő hiányában nem tudnak eljönni hozzánk egy hosszabb kezelésre. Rövidsége miatt akár ebédidőben is igénybe vehető, de ajánljuk még különleges alkalmak előtt is, ha a fő szempont a látványos eredmény lehető legyorsabb elérése.

Hatása

A kezelés során a Harangvölgyi saját fejlesztésű, különleges biorezonanciás készülékét, a HV MAGIQSKIN-t vetjük be annak érdekében, ezzel biztosítva a látványos lifting hatást.*

A kezelés menete

A bőr letisztítása és radírozása után a HV MAGIQSKIN biorezonanciás lifting kezeléssel gondoskodunk a szövetek feszesítéséről. Ezt a lépést követi a hidratáló, feszesítő arcpakolásunk, ami után egy tápláló, védőkrémmel fejezzük be a kezelést.

HV Hyaluron Expert

75 perc
22 550 Ft

LEGNÉPSZERŰBB FESZESÍTŐ KEZELÉSÜNK AZ ÉLETTELI BŐRÉRT

Méregtelenítő és feszesítő kezelés, mely rendezi az anyagcsere folyamatokat, tökéletes választás, ha energetizált, életteli bőrre vágysz!

A kezelés lépései:

 • a bőr előkészítése HV Cleanserrel
 • radírozás
 • HV MAGIQSKIN – biorezonanciás lifting kezelés
 • masszázs
 • hidratáló, feszesítő pakolás
 • tápláló, védő krém

HV Hyaluron Lifting

90 perc
28 050 Ft

KÜLÖNLEGES, SAJÁT FEJLESZTÉSŰ KOZMETIKAI ELJÁRÁS

Ajánljuk fáradt, petyhüdt bőrű vendégeinknek, akik szeretnék, hogy bőrük újra fiatalos és feszes legyen!

A kezelés lépései:

 • a bőr előkészítése HV Cleanserrel
 • radírozás
 • lifting kezelés
 • HV MAGIQSKIN – biorezonanciás lifting kezelés
 • masszázs
 • hidratáló, feszesítő kollagénmaszk
 • tápláló, védő krém

HV Guasha Meridián kezelés

55 perc
24 090 Ft

Meridián SPA kezelés
70 perc
29 590 Ft

Mi is a Gua Sha?

Egy szuper relaxáló kezelés!

A Gua Sha egy természetes arc-, és testkezelés. Egy masszázs eszköz igénybevételével, kellemes mozdulatokkal végig masszírozzuk a meridiánokat az arcon, a fejen, a nyakon és a háton, stimulálva az akkupresszurás pontokat. A ’Gua Sha’-t úgy is lehet fordítani, hogy „minden rossz kivezetése”. A mozdulatok, olyan irányúak és ritmusúak, mintha tényleg az elhasznált, rossz energiát oldanák ki a bőrből.

A kezelést követően a bőr keringése láthatóan javul. Ellazulunk, feltöltődünk és az arcbőr sokkal feszesebb.

Irritáció esetén a sérült szervek és szövetek jelet küldenek a bőr receptorainak, amelyek közvetlenül foglalkoznak a bőr irritált állapotával. A ’Gua Sha’-val ellazítjuk a befeszűlt izmokat és az idegrendszert nyugtatjuk, így a bőrön is látható eredménye van a ” kisimult idegeknek”.

Ez az ősi kínai gyógyító technika ötvöződik a kezelés során a modern, de mégis természetes hatóanyag-komplexekkel. Gua Sha legfőbb célja, hogy beindítsa a stagnáló energiát az úgynevezett Chi energiát, így a szervezet öngyógyító képessége sokkal nagyobb esélyt kap.

A kezelés során finom simító mozdulatokkal javítunk a kötőszövet mikrocirkulációján és serkentjük a vérkeringést.

Ajánljuk olyan vendégeknek, akik szeretik a kényeztetést és a hatékonyságot ötvözni, akiknek nagy szükségük van a pihenésre és a relaxálásra. A kezelés végére feltöltődnek, sokszor alszanak a vendégek és amikor tükörbe néznek elégedettek az eredménnyel.

Javasoljuk kúrában, 2 hét alatt 4 alkalommal, hogy segítsük az idegrendszer regenerálódását.

Nehéz, stresszes időszakokban segít feltöltődni és kisimulni!

HV Biolifting

20 perc
55 000 Ft

Bio-rejuvenációs szemhéjkorrekció, szájkörnyék, nyaki terület és kézfej bőrének fiatalítása

Milyen problémára ajánljuk?

Megereszkedett, petyhüdt szemhéj, szemkörnyéki ráncok, sötét karikák, ajakkörnyéki ráncok, petyhüdt bőr a nyakon, dekoltázson, kézfejen.

Hatása

A különlegesen hatékony, 4 alkalomból álló bőrfiatalító eljárás során a plazmagenerátor ionizálva a levegőben lévő gázokat, apró pontokban megégeti a bőrfelszínt, beindítva ezzel a bőr saját kollagén termelését. Összehúzó hatása azonnal érvényesülhet, tapasztalataink alapján a bőr összeugrik, a megereszkedett, felesleges bőr eltűnhet, a kezelt terület, feszesebb, rugalmasabb, simább lehet. A kezelés hatására a megújult bőr világosabbá, frissebbé válhat, így sötét szemkörnyékre is ajánljuk.

Problémától függően egy adott terület kezelése maximum 3 alkalommal ajánlott, de már egyetlen kezelés is elegendő lehet a kívánt eredmény eléréséhez.

A kezelés menete

Az első lépés egy 40 perces felkészítő kezelés, mely során különböző aktív hatóanyagok segítségével előkészítjük a bőrt a plazma kezelésre, melyre 1 héttel később kerül sor. A plazma kezelés előtt a MAGIQSKIN segítségével, akupresszúrás pontokat stimulálva nyugtatjuk, „zsibbasztjuk” a bőrt, majd érzéstelenítő krémmel kenjük be a kezelni kívánt területet. A kezelés során kellemetlen, pici, pontszerű szúró érzést tapasztalhatunk, de ez néhány percig érezhető csak. A kezelés biztonságos, a mélyebb szövetek egyáltalán nem sérülnek.

A plazmakezelés utáni második és negyedik napon 1-1 húsz perces utókezelésre hívjuk vissza a vendéget, amikor is további hatóanyagokkal segítjük a gyógyulási folyamatot és segítjük elő a várt eredmény kialakulását. A kezelési program része még egy otthoni ápolási szett, mely tovább fokozza a kezelés hatékonyságát.

Gyógyulási idő

A kezelés után a bőr felszínén pörkök keletkeznek, a kezelt terület kipirosodik, megduzzad, ami körülbelül két napig tart. Ez idő alatt érdemes otthon maradni. A teljes gyógyulás 4-5 nap után következik be. A kollagéntermelés folyamata a kezelés után 3-4 hónapig tart, ekkorra válik láthatóvá a végeredmény. Ez idő alatt nagyon fontos a fényvédő krém használata.

Ellenjavallat

A fényérzékenység miatt kizárólag az őszi/téli időszakban ajánljuk.

Előnyei

 • non-invazív kezelés, műtéti heg, vágás nélkül
 • biztonságos, gyors
 • minimális gyógyulási idő
 • akár egyetlen kezelés is látványos eredményt hozhat
 • hatása évekig is eltarthat

Miért válaszd a HV Biolifting kezelését?

 • felkészítjük a bőrt aktív hatóanyagokkal
 • a Biolifting kezelés során MAGIQSKIN kezelést is alkalmazunk
 • két alkalmas utókezelést és otthoni ápolást biztosítunk a gyorsabb gyógyulás a hatékonyabb végeredmény érdekében

HV WOW kezelések

Rapid: 40perc, 20 000 Ft
Extra: 80perc, 33 000 Ft

HV VIVA Hyaluron

90 perc
3 alkalom: 180 000 Ft

Milyen problémára ajánljuk?

Feszességét, kontúrját, tömörségét vesztett, megereszkedett, petyhüdt bőrre.

Hatása

A HV Institute 20 éve foglalkozik mikrotűs kezelésekkel, ezért is volt fontos számunkra, hogy egy olyan eljárással bővítsük kezeléseink palettáját, ami egyedülálló Magyarországon.

Ennek a mikrotűs kezelésnek a kulcsa egy nagyon különleges hyaluron-peptid koktél, mely a párizsi szakmai kiállításon az év mezoterápiás hatóanyagának járó trófeát nyerte el, s amit további aktív hatóanyagokkal és LED terápiával turbóztunk fel.

A 3 alkalmas bérlet formájában igénybe vehető, otthoni kezeléssel kiegészített program hatására az egész kötőszövet megfiatalodhat, a bőr látványosan tömörebb és frissebb lehet.

A kezelés menete

Miután érzéstelenítő krémmel bekentük az arcot, mikrotűs eljárással egy speciális bőrtömörítő, feltöltő, feszesítő és intenzív hidratáló hatású hyaluron-peptid koktélt viszünk be a bőrbe. A kontrollált mikrotraumás sérülések már önmagukban is serkentik a szövetek természetes kollagéntermelését, azonban ez az egyedülálló hatóanyag eddig nem tapasztalt módon képes fokozni a feszesítő, feltöltő hatást.

Következő lépésben rádiófrekvenciával további hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, tovább stimulálva a kollagén szintézisét, majd narancs fényű LED-terápiás maszkkal zárjuk a kezelést. A narancs fény serkenti a kollagéntermelést, és mivel nyugtató hatású, stimulálja a melatonin termelődését is, melynek köszönhetően a vendég relaxáltabb lesz, ez pedig tovább segíti a rejuvenációs folyamatot.

Az egyenként 90 perces, 3 alkalomból álló kezelés sorozatot 10-14 napos különbségekkel végezzük el, és évente egy, maximum két alkalommal ajánljuk.

Gyógyulási idő

Nincs gyógyulási idő, a kezelés után a vendég akár azonnal partiképes.

Ellenjavallat

A fényérzékenység miatt kizárólag az őszi/téli időszakban ajánljuk.

Előnyei

 • non-invazív kezelés, gyakorlatilag fájdalommentes
 • nincs gyógyulási idő
 • egyedülálló aktív hatóanyag-koktél
 • látványos eredményt hozhat

Miért válaszd a HV VIVA HYALURON kezelését?

 • a HV Institute 20 éve foglalkozik mikrotűs kezelésekkel
 • Magyarországon egyedülálló, komplex kezelés
 • otthoni ápolással kiegészített program a hatékonyság érdekében
 • a kezelés minden fázisa serkenti a kollagéntermelést, ezáltal rendkívül hatékonyan fiatalíthatja, tömörebbé teheti a bőrt

HV Perfect Lips kezelés

15 900 Ft
Javasolt: 2 hetente, 3-6 kezelés

Volumenizált ajkak természetes módon

Hidratáltabb, dúsabb ajkakra vágysz, harmonikusabb szájkontúrra, de nem szeretnél térfogatnövelőt, nem természetes anyagot az ajkaidba töltetni? Megtaláltuk a megoldást a problémára

Ahogy már megszokhattad, a HV Institute szakértői csapata folyamatosan dolgozik az új, természetes megoldásokon annak érdekében, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni.

Kidolgoztunk egy mikrotűs eljárást, amivel stimuláljuk az ajak saját kollagén termelődését és az önregenerácós folyamatok beindítását. A HV Perfect Lips kezelés olyan forradalmi eljárás, melynek célja a száj kontúrjának, teltségének és színének javítása. Az ajkak térfogatának és hidratáltságának növeléséről a hialuronsav és az acetil hexapeptid-38 hatóanyag gondoskodik. A kezeléshez világhírű mezoterápiás cég steril anyagait használjuk.

AKTÍV HATÓANYAGOK:

 • hialuronsav,
 • VEGF növekedési faktor (Vascular endothelial growth factor)
 • ginkgo-biloba kivonat
 • organikus mustárcsíra kivonat
 • acetil-hexapeptide-38

A peptid célzott hatása fokozza az adipogenezis (zsírszövet szaporulat) sebességét. Ezen túl serkenti a peroxiszóma proliferátorral aktivált receptor, az 1a koaktivátor (PGC-1a) kialakulását. Ez magasabb lipid felhalmozódáshoz, ennek következtében az ajkak teltségének növekedéséhez vezet. A VEGF, ginkgo-biloba és a mustárcsíra kivonat fokozza a bőr vér mikro-keringését, így az ajak intenzívebb tónusú, bíborszínű lesz.

A kezelést 3-6 alkalommal érdemes ismételni.

Kizárólag természetes hatás érhető el vele, mivel csak a szájban meglévő regenerálódási potenciát indítja be. A természetes úton elérhető maximális eredmény érhető el vele. Az ajak egykori eredeti állapotát állítja vissza, eltúlzott végeredményt nem ad. Azok a vendégeink, akik már kipróbálták, nagyon elégedettek, mert az eredmény természetes, de egyben látványos is: nem csak volumenben, de a ráncok tekintetében is látható javulás.

Megelőzésként is ajánlott. Ennek a kezelésnek a fantasztikus előnye, hogy szinte bármely kezelésünkkel kombinálható, így más kezeléseink alkalmával is el tudjuk végezni. Időpontkéréskor az anti-ageing szakember beépíti az arckezelésbe a HV Perfect Lips kezelést.

Tipp: A még tökéletesebb hatásért kombinálható a tű nélküli Kleanthous Lip szájfeltöltő kezelésünkkel.

Fontos: Ehhez az eljáráshoz nem a szájtöltésekhez alkalmazott polimerizált, keresztkötésű hialuronsavat használunk, hanem természetes, bőrazonos hialuront.

Updating…
 • Nincsenek termékek a kosárban.