Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Humán Regenerátor

 1. ANTI-AGEING, MEDISPA, ORVOSI KEZELÉSEK
 2. »
 3. Humán Regenerátor

Az igazi fiatalodás belülről kezdődik

Humán Regenerátor

A Harangvölgyi Institute filozófiája a 360 fokos ant-aging, ami azt jelenti, hogy a bőr fiatalítását nem csupán kívülről, hanem holisztikus módon, minden oldalról, teljes körűen közelítjük meg. Ennek az Egyedülálló programnak a részeként vezettük be a Human Generator Jet kezeléseket.

The Human Regenerator Jet a Hideg Légköri Plazma (CAP) technológia átalakító képességeivel frissítheti a sejtek egészségét. Inaktiválhatja a vírusokat, felgyorsíthatja a sebek gyógyulását, képes harcolni a baktériumok ellen, egyensúlyban tarthatja az immunrendszert és még sok minden mást.

Mi a Plazma?

A plazma egy anyagállapot, gyakran említik a negyedik állapotként, amely különbözik a szilárdtól, folyadéktól és gáztól. A plazma magjában egy ionizált gáz található - egyedi kombinációja feltöltött részecskéknek - , amelyek akkor keletkeznek, amikor jelentős mennyiségű energia kerül egy gázba, és az elektronok elválnak az atomjaiktól. Ez az ionizációs folyamat akkor következik be, amikor a gázba jelentős mennyiségű energia kerül, ami azt eredményezi, hogy az atomok elveszítik vagy megszerzik elektronjaikat.

Humán Regenerátor

Mi a CAP technológia?

A hideg légköri plazma (CAP) egy speciális változata a plazmának, amely jelentősen alacsonyabb hőmérsékleten működik, mint a hagyományos plazmák. A CAP ellentétben a magas hőmérsékletű alkalmazásokban használt plazmákkal, szobahőmérsékleten vagy annak közelében tartózkodik, így alkalmas különböző biomedikai és orvosi alkalmazásokra.

Miért hideg?

A hideg légköri plazma (CAP) meghatározó jellemzője az alacsony hőmérséklet. Míg a hagyományos plazmák rendkívül magas hőmérsékleteken keletkeznek, gyakran meghaladva a 100 000 Celsius fokot, a CAP 25°C és 45° C közötti tartományban működik. Ez az alacsonyabb hőmérsékleti tartomány biztosítja, hogy a CAP biztonságosan használható orvosi környezetben, anélkül hogy kárt okozna az élő szövetekben.

Egyedülálló sejtszintű hatás

Amikor a hideg légköri plazma (CAP) kölcsönhatásba lép a test szövetekkel és sejtekkel, olyan biológiai válaszokat indít el, amelyek ígéretes hatásokat gyakorolhatnak az egészségre és a jóllétre:

Oxidatív stressz csökkentése: A CAP elektronok és ionok reaktív keveréke aktívan semlegesíti a szabadgyököket a testben. Ennek az oxidatív stressz jelentős csökkentése segíthet enyhíteni a sejtkárosodást és a szöveti károsodást, elősegítve a jobb sejtes egészséget és csökkentve az életkorral összefüggő betegségek kockázatát.

Sejtregeneráció és ATP-termelés: A CAP sejtekkel való kölcsönhatása serkentheti az ATP termelését, fokozhatja a sejtes anyagcserét, elősegítve a sejtregenerációt és a szövetjavítást.

Immunrendszer erősítése: Kimutatták, hogy a CAP erősítheti a szervezet immunrendszerét, segítve azt a gyulladások és betegségek elleni védekezésben.
Az autonóm idegrendszer szabályozása: A CAP pozitív hatással lehet az autonóm idegrendszer működésére, amely számos automatikus testi funkciót szabályoz, ami egyensúlyt teremt a test fiziológiai folyamataiban.

Teljes test kezelése – a teljes test „töltése”

A Human Regenerator Jet egyedi tervezése lehetővé teszi, hogy az egész testet gyengéd elektrosztatikus mezőbe csomagolja. Ez a mező hatékonyan közvetíti az anionokat, elektronokat és statikus energiát egyszerre az egész testben, lehetővé téve a test átfogó és holisztikus kezelését. A Human Regenerator Jet nem egy specifikus pontot céloz meg a bőrön, mint a hagyományos CAP eszközök, hanem biztosítja, hogy minden sejt és szövet részesüljön a CAP+ előnyeiből, mely által a teljes testet „tölti”.

A test elektromossága és sejtek feszültsége
Az emberi test egy bonyolult elektromos rendszerhez hasonlóan működik, a sejtek és szövetek megfelelő működéséhez elektromos jelekre támaszkodik. A sejtek membránjaiban általában 20 millivolt (mV) és 100 mV közötti elektromos feszültség van. A sejtek belső részében túlnyomóan túlsúlyban vannak a negatív töltések, míg a sejt környezete pozitív töltéseket tartalmaz. Ez a töltéskülönbség teremti meg a sejtek energiacseréjét és más nélkülözhetetlen folyamatokat.

A sejtek energiacseréjének táplálása
A sejtek közötti energia- és kommunikációcsere hajtóereje a sejtek feszültség-grádiense. Ez a feszültségkülönbség lehetővé teszi az ionok és tápanyagok mozgását a sejtekbe és a sejtek között ioncsatornák segítségével, ami létfontosságú a sejtes anyagcseréhez, tápanyagfelvételhez és a salakanyagok eltávolításhoz. A töltött részecskék mozgásának szabályozásával a sejtek megtartják finom elektromos egyensúlyukat, lehetővé téve a harmonikus sejtfunkciókat.
Sejtfeszültség egyensúlyhiányának következményei
Amikor a sejtfeszültség egyensúlya felborul, jelentős következményei lehetnek a sejtek egészségére és az általános fizikai jóllétre. Az alacsony sejtfeszültség (amely olyan tényezők miatt alakulhat ki, mint például a helytelen életmód, krónikus stressz vagy tápanyaghiány) károsíthatja a sejtenergia előállítását és veszélyeztetheti a sejtek helyreállító mechanizmusait.

Az alacsony sejtfeszültség egészségügyi vonzatai
Csökkent sejtenergia: Az alacsony sejtes feszültség gátolja az adenozin-trifoszfát (ATP) hatékony termelését, ami a sejtek energiavalutája. A sejtenergia hiánya fáradtságot, lassúságot és csökkent fizikai és mentális teljesítményt okozhat.

Lassú regenerálódás: A megfelelő sejtfeszültség elengedhetetlen a károsodott DNS javításához és a sejtregeneráció elősegítéséhez. Az elégtelen feszültségszintek akadályozzák ezeket a javítási folyamatokat, ami gyorsított öregedéshez és sérült szövetek regenerációjának károsodásához vezethet.

Immunrendszer károsodása: A sejtfeszültség befolyásolja az immunsejtek aktivitását és működését. Amikor a sejt feszültség alacsony, az immunsejtek lehet, hogy nem teljesítenek optimálisan, csökkentve a szervezet védekezőképességét a fertőzések és betegségek ellen.

Mentális és kognitív hatások: Az alacsony sejtfeszültséget kapcsolatba hozták a kognitív képességek csökkenésével és hangulati zavarokkal. Az alacsony sejtfeszültség befolyásolja az idegi jelátvitelt, ami hozzájárulhat olyan állapotokhoz, mint a depresszió, szorongás és memória problémák.

A CAP+ hatásai a sejtekre

A Human Regenerátor Jet CAP+ technológiája több mélyreható módon lép kapcsolatba a test elektromos rendszerével:

Oxidatív stressz szabályozása: A CAP+ technológia finomhangolhatja a sejtek elektromos stressz viszonyait az optimális szintre, elősegítve azok általános jólétét és funkcionalitását. Ez a szabályozás kulcsfontosságú, mivel az alacsony elektromos stressz viszonyok következményei lehetnek az életkorral járó leépülés és különböző betegségek kialakulása.

Energiafokozás és ATP termelés: Az anionok által szállított elektronok lehetővé teszik a sejt számára, hogy hatékonyan semlegesítse a szabad gyököket, gyakorlatilag újratöltve a sejteket, mint az "akkumulátorok". Az erősített elektroncseréből származó megnövekedett ATP-termelés támogathatja a sejtek tevékenységeit, elősegítve a szövetek javítását és regenerációját.

Sejtvitalitás és fiatalítás: Az elektronok szállításával az oxidatív stressz csökkentése révén a CAP+ segíthet az öregedés gyökere elleni harcban, elősegítheti egy egészségesebb és ellenállóbb sejtkörnyezet kialakulását.

Javasolt 10 alkalom heti 1-2-3 szori kezelés számmal.

 

1 alkalom
20 000 - 35 000 Ft
30 perc

Ellenjavallatok:

 • Terhesség
 • Elektromos beépített eszköz a szervezetbe
 • Krónikus fejfájás

  Időpontfoglalás erre a kezelésre:

  Melyik szalonba szeretnél időpontot foglalni?

  Budapest VI., Ó utca 36.Budapest XII., Szendrő utca 57/BBudapest Zugló, Jerney utca 1/BGyőr belvárosi szalon

  Jártál már nálunk?

  Már voltam kezelésen korábbanMég nem voltam kezelésen - Konzultációt szeretnékMár voltam, de új konzultációt szeretnék

  Ha első alkalommal jársz nálunk, egy 30-40 perces konzultáció szükséges (lehet közvetlenül a kezelés előtt is). A konzultáción a kozmetikus felméri a bőröd állapotát, így tudja a legmegfelelőbb kezelést javasolni. A konzultációnak díja van.

  Erre a napra szeretném:

  Ha minden időpontunk foglalt erre a napra, a kollégák telefonon egyeztetnek új időpontot.

  Melyik időszakban jó?

  Ezen a hétenJövő hétenBármikor jó

  Melyik napszakban jó?

  ReggelDélelőttDélutánEsteBármikor jó

  Megjegyzés:

  Hol hallottál rólunk?

  Más személy ajánlottaGoogle keresőFacebookInstagramMás weboldalán láttamGoogle hirlevélHírlevelet kapokEgyéb

  A legelső kezelés előtt szakértő kozmetikusaink egy részletes konzultáció keretében mérik fel a bőr állapotát, melynek díja 10.000 Ft.

  10% KEDVEZMÉNY
  az első rendelésedből

  Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

  Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.