Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Fejlődésfókuszú coaching

 1. ANTI-AGEING, MEDISPA, ORVOSI KEZELÉSEK
 2. »
 3. Fejlődésfókuszú coaching

Dr Bálint Mónika (Zoé)
diplomás business coach (jogász)
A fejlődésfókuszú coaching irányzatának alapítója, fejlődésmentor, stratégiai tanácsadó
A 12 Szerep Alkímiája online tananyag szerzője

 

Dr Bálint Mónika (Zoé) diplomás business coach (jogász) A fejlődésfókuszú coaching irányzatának alapítója

 

Mélyen hiszek abban, hogy az emberben sokkal nagyobb erő, potenciál rejlik, mint amihez jelenleg hozzáfér - ehhez pedig az önismeret az út. Megtapasztaltam mind magamon, mind azokon, akikkel együtt dolgozhattam, hogy ezt az erőt csak akkor érjük el, ha képesek vagyunk szembenézni magunkkal, és hajlandóak vagyunk változtatni a jólétünk érdekében. Ennek a folyamatnak a támogatására szerződtem 12 évvel ezelőtt az akkor 44 éves önmagammal, és hagytam fel a sikeres ügyvédi praxisommal. Az indokolásomban ez szerepelt: “jó ügyvéd van még rajtam kívül többszáz ebben az országban, abban azonban egyedülálló vagyok, hogy ezt a tudást, értéket csak én tudom így átadni a világnak - ez a hivatásom és a felelősségem.”

Két fő területen dolgozom:

 1. Probléma-tudatosítás és megoldás. Olyan nőknek segítek továbblépni, akik
  • beragadtak egy élethelyzetbe
  • komoly döntés előtt állnak
  • elvesztették az irányukat
  • szorongással telnek a napjaik
  • állandó hiányérzettel küzdenek
  • konfliktusba kerültek a környezetükkel, vagy önmagukkal és eldöntötték, hogy megoldják a helyzetüket, akkor is, ha még nem tudják hogyan. Mindegy, hogy a probléma melyik életterületet érinti, mert a gyökere belül van.
  • Tapasztalatom szerint a sikeres nők többsége “érzelmileg éhezik”. A coaching folyamat támogatásával lerövidíthető a bizonytalanságban, szenvedésben töltött idő, és megerősödve kerülhetünk ki életünk játszmáiból. A belső ráncok kisimításával pedig látványosan éveket fiatalodunk.
 2. Tudati fejlődés felgyorsítása. Azoknak, akik többre vágynak egy aktuális probléma megoldásánál, és arra az önismeretre, módszerre és személyes erőre is szert akarnak tenni, amivel tudatosan irányíthatják az életüket bármilyen helyzetbe is kerülnek.

A fenti célok hatékony elérésére 12 év alatt egy saját coaching irányzatot dolgoztam ki, amellyel segítem a klienseimet valódi céljaik elérésében, és közben az önazonosságuk növelésében. Sokezer óra egyéni és csoportos foglalkozás, és a saját tapasztalatok felhasználása csiszolta tűpontosra és hatékonyra a módszert. Az elért eredmények a résztvevők visszajelzései alapján meghaladták a várakozásaikat, és a más módszerekkel elért eredményeiket.

  Időpontfoglalás erre a kezelésre:

  Melyik szalonba szeretnél időpontot foglalni?

  Budapest VI., Ó utca 36.Budapest XII., Szendrő utca 57/BBudapest Zugló, Jerney utca 1/B

  Jártál már nálunk?

  Már voltam kezelésen korábbanMég nem voltam kezelésen - Konzultációt szeretnékMár voltam, de új konzultációt szeretnék

  Ha első alkalommal jársz nálunk, egy 30-40 perces konzultáció szükséges (lehet közvetlenül a kezelés előtt is). A konzultáción a kozmetikus felméri a bőröd állapotát, így tudja a legmegfelelőbb kezelést javasolni. A konzultációnak díja van.

  Erre a napra szeretném:

  Ha minden időpontunk foglalt erre a napra, a kollégák telefonon egyeztetnek új időpontot.

  Melyik időszakban jó?

  Ezen a hétenJövő hétenBármikor jó

  Melyik napszakban jó?

  ReggelDélelőttDélutánEsteBármikor jó

  Megjegyzés:

  Hol hallottál rólunk?

  Más személy ajánlottaGoogle keresőFacebookInstagramMás weboldalán láttamGoogle hirlevélHírlevelet kapokEgyéb

  A legelső kezelés előtt szakértő kozmetikusaink egy részletes konzultáció keretében mérik fel a bőr állapotát, melynek díja 10.000 Ft.

  10% KEDVEZMÉNY
  az első rendelésedből

  Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

  Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.