Harangvölgyi Institute főoldal

Kedvezményes bőrmegújító kezelések márciusban

HV Kollagénindukciós Terápia 3+1 alkalmas bőrmegújító kezelés

HV Kollagénindukciós Terápia

3+1 alkalmas bőrmegújító kezelés

Március a tavaszi megújulás hónapja! Ennek alkalmából Harangvölgyi bőrmegújító kezeléseket ajánlunk kedvezményesen.
3+1 alkalmas bérletünkkel felfrissítjük a szemkörnyék körüli területet, összezárjuk a pórusokat, halványítjuk a ráncokat és bőre a téli szárazságot és hideget követően újra hidratált és feszes lesz.

/érvényes: 2017. 03. 01-31./

HV Rituálé otthoni arcápoló csomag

HV Rituálé otthoni arcápoló csomag

+ HV LipCare Balm ajakbalzsam ajándékba

Egy csomagban minden, ami az otthoni bőrápoláshoz szükséges! Márciusban a HV Rituálé csomag 32.900 Ft helyett mindössze 29.500 Ft-ba kerül és ajándékba adunk egy HV LipCare Balm ajakbalzsamot, melynek bolti értéke 1.495 Ft!

A HV Rituálé csomag tartalma: védőkrém, hidratáló-feszesítő krém, öregedésgátló szérum és arclemosó. /A termékek összértéke külön-külön megvásárolva 38.495 Ft/

/érvényes: 2017. 03. 01-31./

HV Testkezelés 3+1 alkalmas bérletek + kedvezményes hullámmasszázs kezelés

HV Testkezelés 3+1 alkalmas bérletek

+ kedvezményes hullámmasszázs kezelés

Márciusban is elérhetőek Harangvölgyi testkezelés kedvezményeink! Váltson 3+1 alkalmas LPG, Technispa, vagy Regen testkezelés bérletet és kedvezményesen 3.500 Ft-ért veheti igénybe hullámmasszázs kezelésünket!

  • LPG alakformáló és cellulit testkezelés, gyógy-, sport és relaxációs kezelések. Hatékony, kíméletes és fájdalommentes, alkalmas célzott zsírbontásra, a bőr esztétikai és az öregedéssel járó bőrproblémák kezelésére, feszesítésre, hatékony és kíméletes alternatívája a zsírleszívásnak, emellett javítja a visszér, a keringési és izompanaszokat. Elérhető Ó utcai szalonunkban egész márciusban, 45 perces kezelés alkalmanként.
  • Techni SPA kezelésünk megtornáztatja az izmokat, fokozza a zsírégetést, stimulálja a vér – és nyirokkeringést, emellett feszesíti a bőrt. Ajánlatunk elérhető Ó utcai szalonunkban egész márciusban, alkalmanként 45 perces kezelés.
  • Zuglói szalonunkban a 3+1 alkalmas bérlet keretében a Regen alakformáló testkezelés ajánljuk. Csökkenti a tokát, feszesíti a hasfalat, formálja és karcsúsítja a combokat és a térd körüli felületeket. Hatékony testkezelés a belső comb és az úszógumi zsírcsökkentésére. /Testfelületenként/

/érvényes: 2017. 03. 01-31./

HV Fresh Skin bőrmegújító arckezelés

HV Fresh Skin

3+1 alkalmas bérlet

A HV Fresh Skin bőrmegújító arckezelésünk segítségével kíméletesen távolítjuk el az elhalt hámsejteket. Bőrünk megújjul, üde és kisimult lesz. A kezelések hatására a pórusok összezáródnak, a szemlörüli szarkalábak elhalványodnak, mérséklődik a faggyútermelés.

Kiváló kezelés, hogy felkészítük arcbőrünket az új évszakra!

/érvényes: 2017. 03. 01-31./

Harangvölgyi Pigmenthalványító kúra

Harangvölgyi Pigmenthalványító kúra

A kúra ára: 93.800 Ft helyett 84.900 Ft

Az Ön arcbőre felkészült az első tavaszi napsugarakra? A Harangvölgyi pigmenthalványító kúra segítségével kíméletesen tudjuk elhalványítani a már meglévő pigmentfoltokat és a kúra segítséget nyújtunk bőrünk védekezéséhez, ezzel csökkentve az újabb pigmentfoltok kialakulásának lehetőségét.

A kezelés során használt természetes összetevőknek és a C-vitamin esszenciának köszönhetően bőre üde és ragyogó lesz. A kúra fokozza a bőr hidratáltságát, önregenerációs képességét és keringését.

A tavasz beköszöntével kedvező áron veheti igénybe 6 alkalmas kúránkat.

/érvényes: 2017. 03. 01-31./

Harangvölgyi Nőnap 10% kedvezménykártya

Harangvölgyi Nőnap

10% kedvezménykártya

Március 8-án a hölgyeket ünnepeljük! Lepje meg édesanyját, kedvesét, kolléganőit, vagy barátait 10% kedvezményre jogosító nőnapi ajándékutalvánnyal, melyet március 6-án, 7-én, vagy 8-án tud megvásárolni a szalonban és a webshopon.

Az ajándékutalványok 6 hónapig használhatók fel. /Ajánlatunk érvényes: 2017. 03. 01-08. között/


//Ajánlataink 2017 március 1-étől 31-éig érvényesek. Más kedvezményekkel össze nem vonhatók. A változtatás jogát fenntartjuk!//

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy minden hónapban értesülj kedvezményeikről és újdonságainkról!