Harangvölgyi Institute főoldal

Június – Kezdődik a nyár!

Június - Kezdődik a nyár!

Felkészült már a nyárra? A Harangvölgyi júniusi kínálatában a napsugarak elleni védelem és hidratálás kapja a főszerepet!

Harangvölgyi nyári arcvédelem

Harangvölgyi nyári arcvédelem

A HV SunCare Day Cream magas titánium-dioxid és cinktartalma finom filmréteget alkotva fizikailag akadályozza az UVA és UVB sugarakat a bőr felszínének elérésében, vagyis a kémiai fényvédő hatóanyagokkal szemben így nem károsítja szervezetünket és kiváltképp bőrünket. E-vitamin és bisabolol tartalma aktívan gondoskodik a bőrápolásról.

A HV HydroCare Serum és a HV SunCare Day Cream védőkrém mellé HV HydroCare Cleanser arclemosót adunk ajándékba!

  • HV HydroCare Serum 50ml: természetes alapanyagokból álló bőrfiatalító szérum extra hyaluronsavval és kollagénnel,
  • HV SunCare Day Cream 50ml: védőkrém, mely hatékonyan védi az arcbőrt a nyári napsugarakkal szemben a szabadban, kirándulás, vagy nyaralás közben,
  • Ajándék HV HydroCare Cleanser 50ml: különleges arclemosó, mely nem csak kíméletesen tisztítja, de magas hyaluronsav- és kollagéntartalmának köszönhetően hidratálja is az arcbőrt.

/A 3 termék együtt 19.500 Ft (az ajándék értéke 3.600 Ft). Vásároljon mellé HV SunCare Body cream-et -25% kedvezménnyel!/

HV Travel Kit

HV Travel Kit

A HV Travel Kit utazó összeállítás védi és hidratálja bőrét a szabadban töltött idő alatt. Aqua kék neszesszer táskában könnyen magával viheti nyaralása során!

15% kedvezménnyel a HV Travel Kit 34.100 Ft helyett 28.900 Ft. Vásároljon mellé HV SunCare Body cream-et -25% kedvezménnyel!

HV Anti-Cellulite testkezelés

HV Anti-Cellulite testkezelés

+ HV CelluCare feszesítő krém

Alakformáló cellulitkrém paprika kivonattal, mely természetes zsírégető hatóanyagokban gazdag, így extra hatékonyan veszi fel a a harcot a narancsbőr és a striák ellen. A kötőszövet mélyebb rétegeiben, a zsírszövetek közvetlen közelében fejti ki zsírbontó hatását. Rendszeres használatával a bőr feszesebb és hidratáltabb lesz.
A HV testfeszesítő kezelés és a HV CelluCare Thermo Anti-Cellulite Feszesítő Krém 150ml együtt 15% kedvezménnyel 19.100 Ft helyett
16.000 Ft-ba kerül.

•••

A kedvezmények és ajándékok más kedvezményekkel vagy ajándékokkal össze nem vonhatóak, pénzre nem válthatóak. Ajánlataink 2018. augusztus 30-áig, vagy a készlet erejéig érvényesek.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy minden hónapban értesülj kedvezményeikről és újdonságainkról!