Harangvölgyi Institute főoldal

Itt a nyár! Védje és táplálja bőrét Harangvölgyi termékekkel! Júniusban is rengeteg kedvezménnyel kedveskedünk

HV HydroCare Serum 50ml + HV SunCare Day Cream 50ml

HV HydroCare Serum 50ml + HV SunCare Day Cream 50ml

Kényeztesse és védje bőrét a júniusi Harangvölgyi kedvezményekkel! A HV HydroCare Serum 50ml és HV SunCare Day Cream 50ml június 30-áig 20% kedvezménnyel, 19.500 Ft helyett 15.600 Ft-ba kerül!

 

HV SunCare Day Cream és HV SunCare Body Cream 17.000 Ft helyett 15.000 Ft

HV SunCare Day Cream és HV SunCare Body Cream 17.000 Ft helyett 15.000 Ft

Védje bőrét az erős nyári napsugaraktól júniusi SunCare csomagunkkal! Az önfelett strandolás során a HV SunCare Day Cream és Body Cream védi bőrét. És hogy a nyár még több nevetést tartogasson, most HV strandlabdát adunk ajándékba!

A SunCare csomag június 30-áig 17.000 Ft helyett 15.000 Ft-ba kerül!

 

HV Lifting Skin 3 alkalmas bérletben

HV Lifting Skin 3 alkalmas bérletben

A HV Lifting Skin kezelés során hidratáljuk a bőrt, feszesítjük és mérsékeljük az apró ráncokat. A barázdák kisimulnak, a bőr felfrissül, éveket fiatalodik!

A 3 alkalmas bérlet 61.500 Ft, mely mellé +1 kezelést adunk ajándékba!

 

Pandhy's alapozó por HV SunCare day cream-mel

Pandhy’s alapozó por HV SunCare day cream-mel

A közelgő nyári hőségben a HV SunCare day cream nem csak védi az arcbőrt a nap káros sugaraitól, de kiváló alapozó krém is. Pandhy’s alapozó porral használva tapintásra és látványra a tökéletes, tiszta bőr élményét kapjuk. A két termék kombinációjával természetes összetevőjű fényvédelemet kap bőre a nyári napokra! Készítse el saját színezett fényvédőjét a Pandhy’s alapozóporral és a HV SunCare day cream-mel!

Pandhy’s alapozó por mellé a HV SunCare day cream-et 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg, együtt 18.300 Ft helyett 16.600 Ft!

 

HV Testszobrászat

HV Testszobrászat

A lapos has, a formás vonalak és a feszes combok nem csak kemény és kitartó edzéssel érhetők el! A HV Testszobrászat helyi zsírbontással kíméletesen, bárki számára elérhető, tartós eredményt biztosít a strandszezon beköszöntével! Lepje meg kedvesét ajándék kezeléssel!

Kezeléseinkről és árainkról érdeklődjön szalonjainkban.

 

PASCAUD L3 LIFTING

PASCAUD L3 LIFTING

A PASCAUD L3 LIFTING kezelés biztonságos és fájdalommentes eljárás. Javítja a sejtek anyagcseréjét, ránctalanításra és feszesítésra kiváló kezelés. A több alkalmas kezeléssorozatú kúra tartós, látványos eredményt biztosít.

  • 4 db L3 lézer lifting
  • 2 db Kollagén maszk
  • 2 db repair masszázs
  • 4 db enzym peeling

A kúra értéke 117.600 Ft helyett 97.600 Ft, a kedvezmény értéke 20.000 Ft.

PASCAUD L3 + Innovatív II

A PASCAUD L3 + Innovatív II plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül a sejtek anyagcseréjét javítja hideg lézer technológiával, hatékony bőrfeszesítés és bőrfiatalítás a korszerű lézer-technikával. Az Innovative II szérumot az öregedés első látható jeleire, ill. az bőr öregedésének megelőzésére fejlesztették ki. A 79%-os aktív C-vitamin tudományosan bizonyított hatékonyságú. A C-vitamin keverék átváltozik egy hatékony, maximális stabilitású a bőr mélyebb rétegeibe bejutó szérummá.

  • 1 db Treatment + arctísztítás
  • 2 db L3 lézer lifting + Inovatív II
  • 2 db L3 lézer + kollagén maszk
  • 4 db enzym peeling

A kúra értéke 156.500 Ft helyett 131.500 Ft, a kedvezmény értéke 25.000 Ft.


//Júniusi ajánlataink 2017 június 1-étől 30-áig érvényesek. Más kedvezményekkel össze nem vonhatók. A változtatás jogát fenntartjuk! Termékeink és ajándékunk a ksézlet erejéig érvényes.//

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy minden hónapban értesülj kedvezményeikről és újdonságainkról!