HV MAGIQSKIN facial care device

A Harangvölgyi™ Institute bemutatja az arcápolás leginnovatívabb eszközét: a kvantum technológián alapuló HV MAGIQSKIN bőrápoló eszközt és a hozzá kapcsolódó metodikát!
A HV MAGIQSKIN által képviselt kvantumtechnológia a természetben fellelhető ásványok és kristályok által kibocsátott rezgések energiáján alapul.

Hogyan hat a bőrre a biostimuláció?

Bőröd szépsége, vitalitása a szem számára a felszínen nyilvánul meg, ám valójában sejtjeid szintjén meghatározott. Ez azt is jelenti, hogy ha egy kozmetikai köz/eljárás/termék képes lehet a sejtjeid számára támogató impulzusokat eljuttatni, hosszú távon valóban létrejön az anti-aging hatás. Minden sejted finom bioelektromossággal működik.

1991-ben Ervin Nahel és Bert Sakmann biofizikusok azért kaptak Nobel-díjat, mert elsőként tudták megmérni egy darab emberi sejt elektromos aktivitását, vagyis belső feszültségét. Ha az optimális feszültség valamilyen hatásra csökken, a sejt nem lesz képes megfelelően működni.

Az élő szervezet elektromágneses energiája az életfolyamatok által termelődik, amihez elsősorban megfelelően hidratált közegre van szüksége. Egy kis biokémia: nem csak a testünk, de bőrünk 70 százaléka is vízből áll. Ennek normál szerkezete hexagonális elrendezésű, zselés állapotú, a hidrogénmolekula párok közötti kötés ideális szöge pedig 104,5 fok. Ha mindez adott, akkor jó a sejtek egymás közötti vezetőképessége.

Hogyan értsd ezt a bőröd állapotára lefordítva? Rugalmas, a színe élénk, a felszíne sima, pórusai zártak. Sejtei jól hasznosítják a tápanyagokat, anyagcseréjük kiváló, a sejthártyák átjárhatósága is megfelelő, gyorsan és pontosan folyik a biológiai információk áramlása. Amikor azonban a bőr vezetőképessége gyenge, akkor a legjobb kozmetikai termékek sem tudják kellően kifejteni a hatásukat.

HV MAGIQSKIN Home + HV HYDRO CARE Serum 100ml

231.000 Ft

The interaction between the resonance of the living organism and crystals has been effectively applied by many ancient therapies, since the electromagnetic field of the body interferences with the crystal’s own resonance, bioenergetic and magnetic field, causing positive physiological effects in the skin.

Description

Quantum leap in beauty care

Our most innovative skin care tool is based on this principle, but unlike crystals and other technologies, it can deliver a regulated and consistent performance and visible results instantly. Thanks to scientific research and decades of skin care experience, we developed a unique, patented beauty technology that improves the energy conditions of the skin, thereby making a significant difference in the case of various skin problems and symptoms. With its use, the skin can become firmer, metabolic processes may increase, pigment spots may fade, the skin is plump, brighter, more glowing and radiant. Facial features relax, sebum production normalizes.

  • under eye circles
  • sagging skin
  • fine lines and wrinkles
  • open pores
  • dehydration
  • dull complexion

When to use it?

At any time of the day. With HV MAGIQSKIN Home and HV HYDRO CARE Serum, you can achieve visible lifting effects in just 5 minutes a day, using on your face, neck, decolleté and hands.