Filozófiánk

Szépségápolási filozófiánk a múlt tapasztalataira, a természetes alapanyagok iránti igényre és a technika modern vívmányainak az ötvözetére épül. Egy egyedülálló szépségápolási koncepció, mely napjainkban már nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában ismert és elismert utat jelent a bőrápolás és bőrfiatalítás világában: a természetesség iránti maximális igény és a forradalmi újítások találkozása a jelen szépségápolásában.

HARANGVÖLGYI TERMÉKEK

A Harangvölgyi név mára többet jelent korszerű bőrápolási megoldásoknál: saját márkanév alatt fejlesztett kozmetikai termékeivel  támogatja az egyedülálló kezelések valódi hatékonyságát. Egy magyar termék, mely tisztaságával és igényességével új irányvonalat jelent a biológiai bőrfiatalításban: ezt jelenti a Harangvölgyi Anti-Ageing Institute.


A HARANGVÖLGYI  - KONCEPCIÓ PILLÉREI

I. TERMÉSZETESSÉG

II. SZEMÉLYRE SZABOTT PROGRAMOK

III. INNOVÁCIÓ

IV. TEST ÉS LÉLEK TÖKÉLETES HARMÓNIÁJA

V. KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

TERMÉSZETESSÉG
Biológiai sejtfolyamatok beindítása természetes úton a leghatékonyabb eszközökkel.

SZEMÉLYRE SZABOTT PROGRAMOK
A szépség belülről fakad, ahogy az egyéniség is. Bőrünk pedig lelkünk és személyiségünk tükörképe. Így a Harangvölgyi - kezelések mindig személyre szabottan, az egyéni problémák és jellemzők figyelembevételével történnek. Minden leendő vendégünk számára ingyenes állapotfelmérést és konzultációt biztosítunk.

INNOVÁCIÓ
Folyamatos képzések, nemzetközi tanulmányutak és tanfolyamok, elsőkézből szerzett információk a szépségipar robbanásszerűen fejlődő világából: a Harangvölgyi - koncepciónak köszönhetően garantáltan elsőként találkozhat a szépészeti eljárások újdonságaival.

TEST ÉS LÉLEK TÖKÉLETES HARMÓNIÁJA
A szépség belülről fakad, ezért érdemes visszatalálni legbensőbb önmagunkhoz. Így kezeléseinket/ szépségápolási programjainkat relaxációs környzetben, a tökéletes befelé fordulás pillanatainak megteremtésével  harmonizáljuk a test és a lélek világában.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
A Harangvölgyi szalonokban fontos a zöld gondolkodás, mert a világhoz holisztikus szemlélettel közelítünk, a minden mindennel összefügg elv alapján. Kezeléseink során ezért az arc tisztítására eneregetizált, tisztított vizet használunk, a fehérneműket bio mosószerrel - és öblítővel, ökotisztítószerrel tisztítjuk, hogy véletlenül se terheljük a környezetet és megelőzzük az esetlegesen előforduló allergiát.