Főoldal

 
 

Októberi Harangvölgyi kedvezmények és ajánlatok

 

HV Fresh Skin kezelés

3+1 alkalom ajándék


Személyre szabott kúra az elhalt hámsejtek eltávolítására, a bőr megújítása céljából. A kezelések hatására a pórusok összezáródnak, fokozza a szarkalábak halványodását és csökkenti a napozás után keletkező foltokat, emellett mérsékli a faggyútermelést.
 
Harangvolgyi Institute Budapest
 

Harangvölgyi Pigmenthalványító kúra

Új kezelés 6 alkalmas bérletben


A kúra alatt kíméletes módon vissszaállítjuk bőrünk optimális hidratáltságát, a kollagén és elasztin rostok rugalmasságát, folyamatos kezeléssel halványítjuk az arcon lévő pigmentfoltokat, mindezt a legtermészetesebb módon! Ezek kombinációjával bőrünk újra egészséges és ragyogó lesz!

 

 
Harangvolgyi Institute Budapest

Harangvölgyi Kollagén Indukciós kezelés

3+1 alkalom ajándék


A nyarat követő, őszi megújulásra tökéletes a Harangvölgyi Kollagén Indukció hámregeneráló kezelés, melynek következtében bőrünk felfrissül, keringése fokozódik, új sejtek keletkeznek. A nyár sugaraiban megfáradt bőr új erőre kap!
 
Harangvolgyi Institute Budapest

Serum és SunCare Day 20% kedvezménnyel

Egész októberben kedvezményekkel várjuk!

 
  • Vásároljon HydroCare Serum 50ml terméket SunCare Day 50ml termékkel és fizessen 19.500Ft helyett mindössze 15.900Ft-ot. 20%-os kedvezményünkkel 3.900Ft-ot takaríthat meg!
  • Októberben egyetlen napig minden HV termékre 20% kedvezményt biztosítunk! Hogy melyik ez a nap? Kövessen bennünket Facebook oldalunkon és időben megtudja!
  • És, hogy fokozzuk októberi ajánlatainkat, a hónap utolsó hetében ingyenes szállítást biztosítunk mindenkinek, aki webshopunkon keresztül vásárol!
Harangvolgyi Institute Budapest