Harangvölgyi Institute főoldal

Kezelés tippek nyári szezonban

Kezelés tippek nyári szezonban

Nyaralás előtt legalább egy-két héttel ajánlunk egy alapos arctisztítást, például a HV Pure Skin vagy HV Detox kezeléseket. Fontos, hogy tiszta bőrrel, gyulladásmentesen menjünk napra, mert a mitesszerek, pattanások pillanatok alatt besülnek, utána pedig hónapokig nehezebben ürülnek. A mélyebben lévő mitesszerek az UV-B hatására a nyaralás után pár nappal gyulladt aknékká alakulhatnak. Irritált bőrt viszont nem kezelhetünk, így megint hosszadalmas folyamat, mire sikerül rendezni a bőr állapotát.

Mint mindig, a megelőzés itt is fontos!

Nyaralás előtti SOS szépítésként ajánljuk a HV Hyaluron Lifting 30 perces kezelést, mely feltölti a bőrt hyaluronnal, kollagénnel és rendkívüli liftinghatást biztosít, így a rohanásban is kisimultan érkezünk a pihenés helyszínére.

Nyaralás után rögtön lehet HV Expert és HV Hyaluron Lifting kezelést és maszkot igénybe venni, ami azonnali megoldás a dehidratációra, és az esetlegesen sérült rugalmas rostokat is regenerálja, nyugtatja a bőrt.

Napozás után minél hamarabb utókezeljük a bőrt, ezzel csökkenthetjük a hosszútávú károsodás veszélyét. Így bőrünk gyönyörű és egészséges barna lesz egész nyáron J

Napozás utáni ápolás

Napozás utáni ápolás

Strandolás, napon való kitettség után szinte biztos a „Tewl” fokozódása, azaz a láthatatlan vízleadás.
Ezt jó azonnal pótolni, hogy ne kelljen a bőrnek napokig dehidratáltan működnie!

A legjobb napozás utáni kombináció:

HV Hydro Care Body – az egész bőrfelületen azonnal pótolja a vizet, nyugtatja és hidratálja a bőrt.
HV Golden Beauty Body Oil, melytől csillogó és bársonyos lesz a bőr. A benne lévő antioxidánsok csökkentik a napozás által keletkezett szabadgyökök mennyiségét, segítik bőrünk önregenerációját.

Arcra használd a HV Hydro Care Serumot, mely a vízveszteséget pótolja a 24 h órás krémmel együtt, amely a kollagénjeidet regenerálja, így bőröd hidratált, feszes és ragyogó lesz.
Tipp: arcpír, leégés esetén a HV Hydro Care Serum csodálatos szer, ami segít abban, hogy gyorsabban gyógyuljon a bőr. Érdemes vastagon bekenni az érzékeny területet. Csíphet egy pár percig, ilyenkor ez normális, de utána megnyugszik és regenerálódik a bőr.

A HV SunCare helyes használata erős napsugárzásnál, kánikulában, erős UV-sugárzás esetén

A HV SunCare helyes használata erős napsugárzásnál, kánikulában, erős UV-sugárzás esetén

Tippek az egészséges barnuláshoz:

A SunCare Day Cream egy napi használatra kifejlesztett napozó. Utcai alkalmazásra javasoljuk, illetve kora délelőtti és késő délutáni napozáshoz. A mostani napsugárzás rendkívül erős, sok vendégünk jelezte, hogy korábban jól bírták a napsütést és a meleget, az utóbbi években viszont olyan erős lett a Nap ereje, hogy a napsütéses órákban ,inkább visszavonulnak a hűvösbe.

Mi is ezt javasoljuk: 11-ig tartózkodjunk a direkt napfényben és élvezzük a napozást, 11 és 17 óra között azonban vonuljunk árnyékba, ha pedig mégis érnek minket a napsugarak, bőrünket védjük a ruházatunkkal.

A Nap fénye fontos, hiszen életet adó energia,fontos,hogy érjen minket, de sok éves szakmai tapasztalatunk és rengeteg kutatás is azt támasztja alá, hogy ha túl sokat vagyunk a napon, annak komoly bőrkárosító következményei vannak. Ezért fontos, hogy megtaláljuk a helyes egyensúlyt a napon tartózkodásban, a napozás ne káros, hanem egészséges időtöltés legyen.

Felmérések alapján 1000iu D-vitamin képződéséhez Budapesten napközben 20 perc séta elegendő úgy, hogy az arcunk, kezünk, alkarunk szabadon van. Mi azt javasoljuk, hogy legyünk inkább 40 percet a direkt napfényben, de 10 óra előtt, nagyobb fedetlen testfelülettel, napozó krém nélkül, hogy megszerezzük a szükséges D-vitamin adagot, de az arcunkat, dekoltázsunkat ekkor is kenjük fényvédővel. A töltekezési idő lejártával kenjük be a napnak kitett testfelületeket fényvédővel.

A legtöbb szakember a Dvitamin szerzéshez a D vitamin szedését javasolja,mert annak mennyisége megbízhatóan szabályozható.

SunCare helyes használata erős napsugárzásnál, kánikulában, erős UV-sugárzás esetén:

 • 11 óra előtti és 16 óra utáni napon tartózkodáshoz ajánljuk;
 • vízlepergető hatásának köszönhetően ebben az időszakban a vízben is védelmet nyújt;
 • a testfelületen egyenletesen oszlassuk el, mint egy alapozót, hiszen védőpajzsként ott marad a bőrünk felszínén és visszaveri a fénysugarakat;
 • két óránként újra kell kenni;
 • 11-17 óra között nem javasoljuk, hogy a direkt napon tartózkodj (kivéve ruhával fedetten);
 • a Sunacre krémet ,ha vastagabban viszed fel,növelheted a krém védőképességét;
 • utcai, napi használatra vékonyan, erős sugárzásnál vastagon használd;
 • tipp: kiváló pakolást készíthetsz belőle – nyomj a tenyeredbe 10 pumpányi SunCare Day Cream-et és 4 pumpányi szérumot, keverd össze őket és vidd fel pakolásként. Szuper hidratáló és nyugtató hatású maszk lesz napozás után, az esti vacsorához kiváló szépítő maszk;
 • fontos, hogy a szem és száj környéke is legyen bekenve;
 • gondolj mindig a kézfejekre és nyakadra is.

Így működnek a fényvédő filterek:

Kémiai filterek: Szintetikus UV-szűrők, melyek elnyelik a bőrbe jutó UV-sugarak egy részét és áttranszformálják őket infravörös fénnyé, illetve hővé. Ezeket napozás előtt 30 perccel kell felkenni, hogy hassanak.

Fizikai fényvédelem: Természetes ásványi UV-szűrőkkel védik a bőrt. Elterülnek a bőrön és visszaverik az UV-sugárzást, mint egy kis tükör. Hatásukat azonnal kifejtik, természetes fényvédelmet biztosítanak.

 

Amiért a fizikai fényvédelmet ajánljuk a kémiaival szemben:

A fizikai szűrők természetesek, irritációmentesek. Nem okoznak érzékenységet, allergiát.

A kémiai szűrők hőt termelnek a bőrben, ami gyorsabban öregíti a szöveteket, tanulmányok bizonyítják, hogy károsak lehetnek a szervezetre, emellett magas az irritáció esélye is. Hormonhatást fejthetnek ki a szervezetre, emellett károsak a korallzátonyokra nézve.

Tippek, hogyan élvezd a napot biztonságosan:

 1. Hidratálj kívülről és belülről! Folyamatosan igyál tisztított vagy ásványvizet, hogy pótold a test vízpárolgását. Esténként mindig használd a HV Serumot és a HV Hydro Care Bodyt, hogy a napi vízveszteséget a bőröd is azonnal pótolhassa!
 2. Soha ne legyen védtelen a bőröd, leszámítva a D-vitamin gyűjtés meghatározott időtartamát!
 3. Mindig kalapban vagy sapkában légy a napon!
 4. Vigyázz, a gyerekek bőrének immunitása sokkal gyengébb – őket a legjobb 50-es, kizárólag fizikai fényvédővel kenni és ruhával védeni. Rajtuk mindig legyen sapka, ha napon vannak!
 5. A gyerekek vízben és sportolásnál hosszú ujjút felsőt és sapkát viseljenek!
 6. A fizikai fényvédőnél számít a felvitt mennyiség – légy alapos, hogy mindenhova elég kerüljön. Ne maradjon ki a száj, a fülcimpák, az orr, a szemkörnyéke, a nyak és kézfej sem!
 7. Kerüld a direkt napot 11 és 17 óra között!
 8. Törölközés és fürdés után mindig kend be magad újra!

HV MAGIQSKIN – Hogyan hat a bőrre a biostimuláció?

Bőröd szépsége, vitalitása a szem számára a felszínen nyilvánul meg, ám valójában a sejtjeid szintjén meghatározott. Ez azt is jelenti, hogy ha egy kozmetikai eszköz/eljárás/termék képes lehet a sejtjeid számára támogató impulzusokat eljuttatni, hosszú távon valóban létrejön az anti-ageing hatás.
Minden sejted finom bioelektromossággal működik.

1991-ben Erwin Nahel és Bert Sakmann biofizikusok azért kaptak Nobel-díjat, mert elsőként tudták megmérni egy darab emberi sejt elektromos aktivitását, vagyis belső feszültségét. Ha az optimális feszültség valamilyen hatásra csökken, a sejt nem lesz képes megfelelően működni.

HV MAGIQSKIN - Hogyan hat a bőrre a biostimuláció?

Az élő szervezet elektromágneses energiája az életfolyamatok által termelődik, amihez elsősorban megfelelően hidratált közegre van szüksége. Egy kis biokémia: nemcsak a testünk, de bőrünk 70 százaléka is vízből áll. Ennek normál szerkezete hexagonális elrendezésű, zselés állapotú, a hidrogénatomok közötti kötés ideális szöge pedig 104,5 fok. Ha mindez adott, akkor jó a sejtek egymás közötti vezetőképessége. Hogyan értsd ezt a bőröd állapotára lefordítva? Rugalmas, a színe üde, a felszíne sima, pórusai zártak. Sejtjei jól hasznosítják a tápanyagokat, anyagcseréjük kiváló, a sejthártyák átjárhatósága is megfelelő, gyorsan és pontosan folyik a biológiai információk áramlása.

Amikor azonban a bőr vezetőképessége gyenge, a legjobb kozmetikai termékek sem tudják kellően kifejteni a hatásukat.

Mitől gyengülhet a vezetőképesség, mitől roncsolódhat a bőrben található víz szerkezete?

Például a túlzott mobiltelefon-használattól vagy épp a stressztől. Ezek ma mindennapos hatások, vagyis a bőr folyamatos túlterhelésnek van kitéve, ami idő előtti öregedéshez vezethet. Szerencsére kívülről nemcsak támadások érkezhetnek, de támogatás is.

A sejtregenerációhoz kell a már említett jól hidratált közeg, vagyis megfelelő mennyiségű és minőségű víz, mert a hidratáltság biztosítja az ideális felületi feszültséget a sejtmembránon. A felületi feszültség pedig meghatározó az oxigén és a tápanyagok áramlása, illetve a szén-dioxid és a salakanyagok távozása szempontjából is. Ezért célszerű hidratáló kozmetikai készítményekkel nedvességet juttatni a bőrbe. De vajon olyan állapotban vannak-e a sejtek, hogy befogadják és megkössék a nedvességet, illetve megfelelő-e számukra a bejuttatott folyadék szerkezete? Tekintettel a kívülről és belülről ható stresszre, egyáltalán nem biztos… Ezért érdemes egyszerre támogatni a bőr öngyógyító folyamatait, valamint a regenerálódáshoz jó minőségű vizet biztosítani. Ebben a megközelítésben elsősorban nem a konkrét problémát – pl. a pattanásokat, a petyhüdtséget, a fáradtságot, a pigmentfoltokat, a szem alatti karikákat, a ráncokat vagy épp a gyulladásos folyamatokat – kell kezelni, mivel az optimális működését visszakapott bőr ezeket majd magától korrigálja.

Ha a szerkezeti roncsolódást bizonyos rezgések, hullámhatások hozzák létre – mobil, napsugárzás stb. –, akkor logikusnak tűnik „jó” rezgésekkel kezelni a problémát. A sejtek és a víz szerkezetének normál paramétereit ismerve a támogató impulzusok is megtervezhetők. Egy magas nedvességtartalmú szérum és egy sejtszinten ható biostimulációs eszköz kombinációja segíthet, hogy intenzívebbé váljon az elektronvándorlás, a folyadékterekben a kötött víz rendezettebb állapotba kerülhessen, s így a bőr életfolyamatai az egyensúly irányába mozdulhassanak el.

A cikk az ÉVA magazin 2019 nyári számában jelent meg.

Dr. Bihary Pál továbbképzése Ó utcai szlaonunkban

Dr. Bihary Pál, a CALENDULA Egészségügyi Intézet intézet ayurvédikus és HKO orvosa tartott nekünk tanfolyamot, hogy még hatékonyabban betekintést nyerjünk és ezáltal lássuk az összefüggést a vendégeink életmódja és bőrallapota között.
Az alkati felismeréssel még személyreszabottabban tudjuk összeállitani az ajánlott arckezeléseket és az otthoni ápolásokat.

Dr. Bihary Pál, a CALENDULA Egészségügyi Intézet intézet ayurvédikus és HKO orvosa tartott nekünk tanfolyamot

Megismerkedhetünk az ayurvéda 3 alap alkat típusával, azaz Dosakkal!
Vajon Te melyik kategoriába tartozol!
1) Vata,
2) Pita,
3) Kapha?

Pontosan csak ayurvedikusdoktor tud diagnosztizálni – keresd az általunk leghitelesebbnek tartott szakembereket a Calendula intézetben, hogy meghatározzák állatodat es ezzel egy életre szóló útmutatást kapj, sajat magad harmonikus műkodtetezehez!
http://calendula.hu

Sokszor találkozunk a konzultációink során azzal a jelenséggel, hogy vágyunk arra, hogy mások legyünk, mint akik valójában vagyunk.
Dr. Bihary Pál bemutatja a 3 Dosa közti különbséget, amivel segítséget nyújt az önelfogadáshoz, mi az ami nekünk jó, mi az, amit elfogadjunk es mi az amin változtassunk.

Harangvölgyi Nap – 2019.04.12., péntek – Tavaszi szépségszalon nyílt nap

Harangvölgyi nyílt nap 2019. április 12., péntek

Áprilisban egy élményekkel teli tavaszi nyílt napra invitálunk!

Gyere el Ó utcai szépségszalon április 12-én pénteken, mert a hagyományokhoz híven ismét rengeteg ajándékkal, meglepetéssel, hasznos szépségápolási tanáccsal és sok-sok kedvezménnyel várunk.

A hőmérséklet napról napra kellemesebb, de a tél bőrre gyakorolt hatásai továbbra is szemmel láthatóak. A téli időszakban még az egyébként normál ápolást igénylő bőr is érzékenyebb, szárazabb lehet. A legtöbben annyira örülnek a tavaszi Nap sugarainak, hogy elfeledkeznek a fényvédelemről.

A Harangvölgyi kezelések és termékek hidratálnak, regenerálnak és felfrissítik a téli hidegben megfáradt arcbőrt.
Április 12-én, pénteken, a HV Nap keretében ezt a tavaszi megújulást szeretnénk bérlet kedvezményekkel és 20%-os anti-ageing termék kedvezményekkel segíteni. Készülj fel a nyári időszakra a Harangvölgyi Institute-tal!

Igazold vissza Facebookon a részvételt a HV Napon, mert a visszaigazolók között 2db SPA Solutions arcmaszkot és pakolást sorsolunk ki!

✔️ Vásárolj az áprilisi Harangvölgyi nyílt napon 3 vagy 4 alkalmas bérletet, mert megajándékozunk egy 15.000 Ft értékű, 2 órás sminkoktatással!

✔️ HV Napon minden kezelés végén extra kényeztetésként felrakunk egy 6.000 Ft értékű HV Hyaluron arcmaszkot.

✔️ Profi sminkesünk a kezeléseket követően minden vendégünket kisminkeli. Jelentkezz be előre, és készíts új tavaszi Facebook profilképet profi fotóssal szalonunkban!

✔️ Április 12-én minden HV termék 20% kedvezménnyel vásárolható meg!

✔️ Tervezed, hogy HV MAGIQSKIN Home-ot vásárolsz? A Harangvölgyi Napon 20% kedvezményt kapsz: Április 12-én 175.000 Ft helyett 140.000 Ft-ért vásárolhatod meg, ajándék HV Rituálé otthoni arcápoló csomaggal, vagy HV TravelKit nyári utazó szettel!

✔️ Vegyél részt HV Tombola játékunkon: 20.000 Ft feletti vásárlás esetén HV testkezelő csomagot nyerhetsz, többek között megújult SPA termékeinket is.

✔️ A sok meglepetés és ajándék mellett ezúttal is egészséges finomságokkal, zöldturmix-szal és frissítő italokkal várunk.

 

Harangvölgyi nyílt nap 2019. április 12., péntek

Időpontkérés:
+36-1-269-1279
+36-70-414-5945
institute@harangvolgyi.hu

Időpontkérés

HV karácsonyi ötletek és összeállítások

Harangvölgyi Institute BudapestHarangvölgyi Institute Budapest

Kis Serum páros csomag:
 • 2db HV HydroCare Serum 50ml /vagy illatmentes/
 • + HV HydroCare 24h minta 3ml
 • + HV HydroCare Cleanser minta 3ml
 • + HV Rituálé füzet
 • + HV Szalon füzet
 • + HV díszdoboz – KARÁCSONYFAKÉSZ
 • + HV doboz belső
 • + HV dobozövező
 • + HV papírtáska
19.500 Ft bruttó

Harangvölgyi Institute Budapest

Kis Serum+24h csomag:

 • HV HydroCare Serum 50ml
 • HV HydroCare 24h 50ml
 • + HV CelluCare minta 3ml
 • + HV HydroCare Cleanser minta 3ml
 • + HV Rituálé füzet
 • + HV Szalon füzet
 • + HV díszdoboz – KARÁCSONYFAKÉSZ
 • + HV doboz belső
 • + HV dobozövező
 • + HV papírtáska

19.500 Ft  bruttó

Harangvölgyi Institute Budapest

HV Rituálé csomag:

 • HV HydroCare Cleanser 150ml
 • HV HydroCare Serum 50ml  /vagy illatmentes/
 • HV HydroCare 24h 50ml
 • HV SunCare Day Cream 50ml
 • + HV LipCare Balm ajakápoló
 • + CelluCare minta 3ml
 • + HV Rituálé füzet
 • + HV Szalon füzet
 • + HV díszdoboz – KARÁCSONYFAKÉSZ
 • + HV dobozövező
 • + HV papírtáska

27.500 Ft bruttó

Harangvölgyi Institute Budapest

HV Rituálé&SPA csomag:

 • HV HydroCare Cleanser 150ml
 • HV HydroCare Serum 50ml /vagy illatmentes/
 • HV HydroCare 24h 50ml
 • HV SunCare Day Cream 50ml
 • HV LipCare Balm ajakápoló
 • HV SPA Solutions Relax vagy Detox fürdősó 300g, ÚJ designnal
 • + CelluCare minta 3ml
 • + HV Rituálé füzet
 • + HV Szalon füzet
 • + HV díszdoboz – KARÁCSONYFAKÉSZ
 • + HV dobozövező
 • + HV papírtáska

29.500 Ft bruttó

Harangvölgyi Institute Budapest

SPA csomag kicsi:
 • HV SPA Solutions Relax fürdősó 300g
 • HV SPA Solutions Relax Detox fürdősó 300g
 • HV SPA Solutions Beauty body oil 100ml 
 • + Fehér neszeszer táskában
 • + HV HydroCare 24h minta 3ml
 • + HV HydroCare Serum minta 3ml
 • + HV Rituálé füzet
 • + HV Szalon füzet
 • + HV papírtáska
lakossági 9.900 Ft bruttó

Harangvölgyi Institute Budapest

SPA&Testkezelő csomag nagy:
 • HV SPA Solutions Relax fürdősó 300g
 • HV SPA Solutions Relax Detox fürdősó 300g
 • HV SPA Solutions Beauty body oil 100ml 
 • HV HydroCare Body 150ml
 • HV CelluCare thermo cream 150ml 
 • + SPA termékek fehér neszeszer táskában
 • + HV HydroCare 24h minta 3ml
 • + HV HydroCare Serum minta 3ml
 • + HV Rituálé füzet
 • + HV Szalon füzet
 • + HV papírtáska
19.900 Ft bruttó

Harangvölgyi Institute Budapest

Testkezelő csomag:

 • HV HydroCare Body 150ml
 • HV CelluCare Thermo paprika krém 150ml
 • HV SPA Solutions Beauty body oil 100ml
 • + HV HydroCare 24h minta 3ml
 • + HV HydroCare Cleanser minta 3ml
 • + HV Rituálé füzet
 • + HV Szalon füzet
 • + HV díszdoboz – – KARÁCSONYFAKÉSZ
 • + HV dobozövező
 • + HV papírtáska

12.900 Ft bruttó

Harangvölgyi Institute Budapest

HV Nap 2018.10.12 – PÉNTEK

HV Nap 2018.10.12 - PÉNTEK

HV Nap 2018.10.12 – PÉNTEK

Itt az őszi Harangvölgyi Nap!
Látogasson el hozzánk október 12-én, pénteken Ó utcai szalonunkba, ahol kedvezményekkel, meglepetésekkel és egészséges finomságokkal várunk mindenkit – középpontban az őszi bőrregeneráció és halványítás!

💙 A Facebook esemény visszaigazolói között  1db HV HydroCare Serum 50ml terméket sorsolunk ki! 💙

 

Kezelés kedvezmények

Október 12-én minden HV kezelést 3+1 alkalmas bérletben vásárolhat meg
•••
HV Fresh Skin + Kollagén maszk -20% kedvezménnyel 20.900 Ft helyett 16.700 Ft
•••
HV Expert + Kollagén maszk -20% kedvezménnyel 22.900 Ft helyett 18.300 Ft
•••
HV Halványító Kúra 6 alkalmas bérletben + ajándék 11.000 Ft értékű
HV HydroCare Serum 50ml bőrfiatalító krémmel

 

Termék kedvezmények

Október 12-én minden HV terméket -20% kedvezménnyel vásárolhat meg
•••
A HV Rituálé otthoni arcápoló csomag -20% kedvezménnyel 29.600 Ft-ba kerül!
•••
A HV Travel Kit utazó összeállítás -20% kedvezménnyel 27.300 Ft-ba kerül!
•••
Ismerje meg a HV MAGIQSKIN Home eszközt, mely 175.000 Ft-ba kerül és választhat mellé ajándék HV Rituálé csomagot vagy HV Travel Kit összeállítást, ezen felül meglepjük egy 18.000 Ft értékű Lengyel Zsuzsi HV MAGIQSKIN tartó neszeszerrel is!

Egyéb kedvezmények és ajándékok

Minden vásárlónak és vendégünknek HV ajándékcsomaggal kedveskedünk!
•••
20.000 Ft feletti vásárlás esetén lehetősége van részt venni a HV tombolahúzáson, ahol értékes HV termékeket, csomagokat és pilates bérletet nyerhet
•••
Minden kedves vendégünket, aki 20.000 Ft felett vásárol 3.000 Ft értékű ajándék kuponnal lepjük meg, amit 2019. január 31-éig bármely HV kezelés, vagy HV termék vásárlásakor beválthat.*
•••
További ajándékok, meglepetések várják!
Bio italok, vegán sütemények és egészséges finomságok!

Harangvölgyi-koncepció

Harangvölgyi-koncepció: A rövid távú eredmények ideje lejárt

„Minden bőrprobléma hátterében komoly hidratációs és energiazavar áll” – állítja Harangvölgyi Anna, a márka megálmodója. „Ha ezeket célzottan kezeljük, és a bőr egészséges működését helyreállítjuk, úgy a tünetek a legtöbb esetben elmúlnak.”

Harangvölgyi név évek óta ismert a kozmetikai piacon, a márka ismertsége azonban csak az elmúlt időszakban indult ugrásszerű növekedésnek. Eleinte főként a franchise szalonrendszer létrehozásán, valamint az export kiépítésén és megszilárdításán dolgoztak. Ennek köszönhetően a HV (Harangvölgyi) termékek mostanra Angliában, Abu Dhabiban, Törökországban és Németországban is igen népszerűek lettek. Papp Ágnes lánya, Harangvölgyi Anna kozmetikusmester és közgazdász húsz éves sem volt, amikor megnyitotta saját szalonját. Mára a HV-brand mögött egy komplett franchise szalonrendszer áll egyedi koncepciójú kezelésekkel, n saját fejlesztésű technológiával és termékcsaláddal.

Az alapgondolat „Nálunk nincs bőrtípus szerinti megkülönböztetés. Meggyőződésünk, hogy minden bőrprobléma hátterében komoly hidratációs és energiazavar áll. Ha ezeket célzottan kezeljük, és a bőr egészséges működését helyreállítjuk, úgy a tünetek a legtöbb esetben elmúlnak, vagy legalábbis enyhülnek. Másik legfőbb célunk az anti-ageing, ami a HV-koncepció szerint egyenlő az egészséges bőrműködés visszaállításával és annak fenntartásával” – hangsúlyozza Harangvölgyi Anna. „A termékek és a kezelések egyaránt a hidratációra és az energetizálásra épülnek. Termékeink alkalmazásával tartós és látványos eredmény érhető el, teljes körű és minden igényt kielégítő gondoskodást nyújtanak az arcápolásban.”

Harangvölgyi-koncepció

A HV-kozmetikumok

A szalonban eltöltött dolgos évek alatt szerzett rengeteg tapasztalat, és a több ezer vendégtől kapott viszszajelzés volt mindennek az alapja. Erre épített a vegyészmérnök csapat, akik az értékes, jól bevált recepteket továbbfejlesztették, tökéletesítették. A legnépszerűbb termékek:

 • HV HydroCare Serum: magas hyaluron- és kollagéntartalmú mikroemulzió, könnyű habállaga miatt rendkívül jól felszívódik.
 • HV HydroCare Cleanser: vízbázisú, SLS-mentes, bőrregeneráló és a hidrolipid réteget építő tisztítóhab.
 • HV HydroCare 24H: dús textúrájú hidratáló és táplálókrém, amely egyben masszázskrémként is funkcionál. Legfőbb hatóanyagai a hyaluron és a Centella asiatica. A kozmetikusok körében egyre népszerűbb a termékvonal, amely egyrészt a könnyen áttekinthető termékpalettának köszönhető, másrészt az eredményeknek, melyek önmagukért beszélnek.

A HV MAGIQSKIN

Ez a termék jól mutatja, hogyan képes a lehető legtermészetesebb öszszetétel felvenni a versenyt az ismert, modern technológiákkal. A HV MAGIQSKIN az irányított bioenergia elvén működik. A bőrápolás e forradalmian új megközelítésében a bőr egészséges rezgésmintáit közvetítik egy kristálytölteten keresztül.

Az eredmény már egy igen rövid, tízperces kezelés után is rendkívül szembetűnő:

 • azonnali liftinghatás,
 • javulnak a tónusok,
 • homogenizálodnak a pórusok,
 • a meglévő gyulladás vagy eritéma csökken.

A HV MAGIQSKIN egy könnyen használható, rendkívül biztonságos és eredményes eszköz, amit várandós kismamákon is alkalmazhatunk. HV kezelési módszerek A Harangvölgyi Institute-nál a HV MAGIQSKIN és a HV kozmetikumok alkalmazásával 12-féle kezelést kínálnak. A kezelések során speciálisan kidolgozott mozdulatsorokkal stimulálják a meridiánokat, az izmokat és az akupresszúrás pontokat, intenzíven hidratálják a bőrt, a biorezonancia segítségével pedig harmonizálják a sejtek energiáját. A kezelések hatására a tünetek mindegyike enyhül vagy megszűnik, hiszen a zavart keltő okokat szüntetik meg ezzel a páratlan eljárással.

HV továbbképzések

A Harangvölgyi Institute-nál fontosnak tartják a tudásuk és tapasztalataik átadását is, így a fejlődni vágyó kozmetikusoknak csoportos, illetve egyéni továbbképzéseket tartanak. A Harangvölgyi-koncepció időtálló eredményei évek óta bizonyítják: az egészséges bőr a szép bőr, amely szép is marad.

BIOLÓGAI bőrfiatalítás – HV Hyaluron Expert kezelés

BIOLÓGAI bőrfiatalítás – HV Hyaluron Expert kezelés:

HATÉKONY MEGOLDÁS A KORPÁS SZEBORREÁS, A VÍZHIÁNYOS ÉS AZ ALIPIKUS BŐR SZÁMÁRA IS

A titok nyitja: bőrazonos anyagok irányított bioenergia alkalmazásával való bejuttatása.

A Harangvölgyi Institute Budapest egyik legnépszerűbb kezelése a HV Hyaluron Expert, amely egyedülálló eljárásnak számít mind a hazai, mind a nemzetközi kozmetikai piacon. A kezelés eredményességét egyfelől a bőrazonos hatóanyagokban gazdag Harangvölgyi (HV) kozmetikumok használata biztosítja, másfelől a világszabadalomként alkalmazott, az irányított bioenergia elvén működő HV eljárás garantálja a látványos változást. Bármely bőrtípus számára kiválóan és biztonságosan alkalmazható, de hatékony megoldást nyújthat a korpás szeborreás, a vízhiányos vagy az alipikus bőr számára is. A kezelés során a bőr mélyére juttatott nagy mennyiségű hyaluronsavnak és kollagénnek köszönhetően, valamint a hidrolipid réteget erősítő természetes lipidek (ricinusolaj, szőlőmagkivonat, méhviasz) és a liposzómás vitaminok jóvoltából (A-vitamin, E-vitamin) a bőr egészségessé, hidratálttá, élettelivé és ragyogóvá válik.

BIOLÓGAI bőrfiatalítás • HV Hyaluron Expert kezelés

A HV MAGIQSKIN-nel történő biorezonancián alapuló kezelések során a különböző hatású molekulákat a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk, ezáltal a ráncok mélysége jelentősen csökkenhe

MIÉRT AJÁNLJUK?

 • Biztonságos „első kezelés”.
 • Azonnali, látványos és tartós eredmény.
 • Kellemes, megnyugtató érzés.
 • Feszesebb, hidratáltabb bőr.
 • Finomodó ráncok.
 • Gyulladások azonnali csökkenése.

A HV Hyaluron Expert kezelés lépései:

AZ ARC LETISZTÍTÁSA:

BIOLÓGAI bőrfiatalítás - HV Hyaluron Expert kezelés

Az arc letisztításához HV HydroCare Cleansert alkalmazunk. Először masszírozó mozdulatokkal letöröljük a dekoltázst, ezt követően ellazítjuk a nyak és a váll izmait, majd finoman megtisztítjuk az arcot is. A mozdulatsort oxigenizációval zárjuk. A HV HydroCare Cleanser magas hyaluronsav- és kollagéntartalmának eredményeként a bőr hidratálása már az arclemosás fázisában elkezdődik. Alaposan, mégis kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket, természetes összetevői megóvják a bőr hidrolipid rétegét. Tonizálásra nincs szükség, a letisztítás során nem változik a bőr pH-értéke.

AZ ARC RADÍROZÁSA:

BIOLÓGAI bőrfiatalítás - HV Hyaluron Expert kezelés

Az elhalt szarusejtek eltávolításához a legkíméletesebb megoldást választottuk: HV HydroCare Cleansert összekeverünk egy kevés, bio nyírfacukorral, majd gyengéd, körkörös mozdulatokkal elvégezzük a radírozást.

ENERGETIZÁLÁS, HIDRATÁLÁS, FESZESÍTÉS:

BIOLÓGAI bőrfiatalítás - HV Hyaluron Expert kezelés

Az arc-nyak-dekoltázs területén simító mozdulatokkal eloszlatjuk a HV HydroCare Serum bőrfiatalító és bőrfeszesítő szérumot, ezt követően a HV MAGIQSKIN segítségével elvégezzük a nyiroktisztító és energetizáló mozdulatsorokat.

A speciális mozdulatsor érinti:
 • az akupresszúrás pontokat,
 • az izmok eredési és tapadási pontjait,
 • az idegkilépési pontokat,
 • a meridian pontokat,
 • a nyirok- és gyűjtőereket.

Az eljárás hatására a hidrátburokban lévő víz szerkezete rendeződik, a sejtek közötti kommunikáció fokozódik az extracelluláris és intracelluláris mátrixban. A sejtfalak átjárhatóbbá válnak, a bőr új erőre kap.

MASSZÁZS:

BIOLÓGAI bőrfiatalítás - HV Hyaluron Expert kezelés

A lazító és energetizáló Harangvölgyi masszázshoz a HV HydroCare 24H hidratáló krémet használjuk. A kozmetikum gazdag textúrája, magas hyalurontartalma és természetes lipidjei által a bőr minden szükséges hatóanyagot megkap az egészséges működéshez.

A masszázst az akupresszúrás pontok stimulálásával zárjuk, ezzel érjük el a teljes relaxáció állapotát.

TÁPLÁLÓ HV MASZK:

BIOLÓGAI bőrfiatalítás - HV Hyaluron Expert kezelés

Összekeverünk 2/3 rész HV SunCare védőkrémet 1/3 rész HV HydroCare Serummal. Az így nyert pakolást vastagon eloszlatjuk az arc-nyak-dekoltázs területén. A HV SunCare-ben lévő hámregeneráló kamilla- és gyömbérkivonat nyugtatja, illetve energetizálja a hámréteget, míg a HV HydroCare Serum gazdag kollagén- és hyaluron-tartalma feltölti a bőrt és fokozza rugalmasságát.

FÉNYVÉDELEM:

BIOLÓGAI bőrfiatalítás - HV Hyaluron Expert kezelés

A HV Maszkot letöröljük, vékony réteget hagyva a bőrön, ami megóvja a bőrt káros környezeti hatásoktól és hidratálja is egyben.

 • 1066 Budapest, Ó utca 36.
 • +36-1-269-1279
 • +36-70-414-5945
 • institute@harangvolgyi.hu
 • Nyitva tartás:
  • Hétfő-Péntek: 8:00-21:00
  • Szombat: 8:00-16:00

Pattanások a dekoltázson: miért alakulnak ki, és hogyan tüntethetőek el végleg?

Pattanások a dekoltázson? Harangvölgyi Anna, anti-ageing specialista, a Harangvölgyi Institute Budapest tulajdonosa és mesterkozmetikusa, válaszol, hogy mit lehet tenni a dekoltázs pattanásaival, mit tilos, és még egy szuper házi pakolás receptjét is ellesheted tőle.

Pattanások a dekoltázson: miért alakulnak ki, és hogyan tüntethetőek el végleg?

Mi okozhat pattanásokat a dekoltázson?

(ruhák, környezeti tényezők, hormonális vagy egyéb betegségek, bármi, ami miatt létrejöhetnek)
A pattanások megjelenését nyáron legfőképpen az izzadás során keletkező verejték okozhatja, de előfordul az is, hogy a melegre és a fokozott napsütésre a bőr napallergiával válaszol.
Ezek a kellemetlen tünetek testünk kritikus és érzékeny területein jelennek meg, mint a dekoltázs vagy a karok, de sokszor előfordulnak a túlzott napozásnak kitett vállakon és lábakon is.
Pattanások más esetekben is kialakulhatnak, például ha a normális hormontermelés megváltozik, felborul a hormonháztartás.
Ez legtöbbször tinédzserkorban vagy a fogamzásgátló tabletta szedésének abbahagyásakor történik, de előfordulhat egyéb hormonkezelések után, hormonális problémánál is.
Sok nő szenved a megjelenő pattanásoktól a menstruáció előtti és utáni napokban.

Mit ajánlott, és mit tilos tenni, ha megjelennek?

Ha már megjelentek a pattanások, illetve a napallergia kellemetlen tünetei, akkor a legfontosabb a gyulladt, érzékeny bőr megnyugtatása, gyógyítása.
Elsőként csökkentsük, vagy ha szükséges, teljesen szüntessük meg a napsugarakkal való érintkezést.
Bőrünk ilyenkor nagyon érzékeny, elvékonyodik. A felső bőrréteg és a gyulladt területek lassabban gyógyulnak, és magasabb a hegesedés kockázata is.
Semmiképpen nem ajánljuk a megjelent pattanások nyomogatását és kapargatását, mert ebben az esetben a bőr hiperpigmentációval vagy heggel gyógyulhat.
Ezért a kozmetikai szalonokban sem nyomkodjuk azonnal a gyulladt bőrt, csak gyógyulást segítő, hidratáló, nyugtató kezeléseket végzünk.

Milyen házi megoldásokkal, pakolásokkal lehet enyhíteni, esetleg megszüntetni a problémát?

Milyen házi megoldásokkal, pakolásokkal lehet enyhíteni, esetleg megszüntetni a problémát?

Fontos a gyulladt, érzékeny bőr fertőtlenítése, szárazon tartása .
Izzadással járó testmozgás után figyeljünk arra, hogy csak bőrazonos, természetes tusfürdőt vagy szappant használjunk. Ne szárítsuk ki bőrünket, csak távolítsuk el a verejtékezés nyomait.
A már meglévő pattanásokat gyulladáscsökkentő pakolásokkal gyógyíthatjuk. Az otthon is könnyen elkészíthető élesztőpakolás kiváló erre.
Fél csomag élesztőt villával nyomkodjunk össze és keverjünk hozzá egy evőkanálnyi mézet. Az elkészült pakolást hetente kétszer 15 percig használjuk, majd bő vízzel mossuk le.
Pakolás-választásban kérhetjük kozmetikusunk tanácsát is, ő segít kiválasztani a bőrünk számára legjobbat.
Így a szövetek hamarabb tudnak regenerálódni. Érdemes esténként nyugtató, összehúzó pakolásokat használni, a következő hatóanyagokat keressük: B5 vitamin, Bisabolol, citromsav, Panthenol, Beta-glucan, algafélék, Tocopherol, Allantoin, gyömber, kámfor.
Fontos ugyanakkor, hogy ne szárítsuk túl a bőrfelületet, hiszen a dehidratáció csak fokozza a gyulladást.

Milyen egyéb megoldások vannak a kozmetikusnál, esetleg bőrgyógyásznál?

A kozmetikus mindig a bőr aktuális állapotának megfelelően választja ki a kezelést.
Gyakran alkalmazzuk a szalonkezelések közül a Vio-t, hetente 1-2 alkalommal 5 percig. Ez kiegészítő kezelésként is kiváló bármely arckezelés mellé, növeli a kezelés hatékonyságát.
A kozmetikákban lévő IPL gépeket nem csak szőrtelenítésre használjuk, van lehetőség gyulladáscsökkentő akne programokat választani. Aktív akne esetén hetente 2 alkalommal ajánlatos megismételni a kezelést.
Az azonnali, látványos hatás érdekében steril hatóanyagokkal, illetve rádiófrekvenciás kezelésekkel tudjuk gyorsítani a bőr gyógyulási folyamatait.

Hogyan tüntethetőek el végleg?

Fontos felderíteni a kiváltó okokat! Amíg azok nem szűnnek meg, csak tünetet enyhítünk, bár az is nagyon lényeges. Kulcsfontosságú egy ilyen helyzetben, hogy ne fertőződjenek el a pattanások, és fontos a folyamatos gyulladáscsökkentés, hidratálás, hámregenerálás, melyek megelőzik a későbbi hiperpigmentációt és a hegképződést.
Lényeges az is, hogy az érzékeny területet megvédjük a nap káros sugaraitól. Fényvédők közül a természetes összetevőjű fizikai fényvédőket ajánljuk.
A testen megjelenő gyulladások, aknék könnyen elkerülhetőek, ha bőrünk nincs közvetlenül kitéve az időjárás viszontagságainak és intenzív napsütésnek. Fontos az is, hogy az öltözködésünk is megfelelő legyen, bőrünk csak pamut vagy len anyaggal érintkezzen. Ruháinkat Bio tisztítószerrel mossuk, kerüljük a mesterséges illatanyagokat, öblítőket!

A cikk a Femina.hu által készült.

Nyári bőrápolás és hidratálás

Mindannyian a tökéletes, napbarnított bőrről álmodunk, de az időjárás súlyos károkat is okozhat, ezért fontos, hogy a bőrápolási rutint a hőmérsékletnek megfelelően alakítsuk ki. A Harangvölgyi nyári ajánlataiban mindent megtalál, ami az egészséges nyári arcbőrhöz nélkülözhetetlen.

Harangvölgyi védelem és hidratálás

Harangvölgyi védelem és hidratálás

Mi a teendő akkor, ha az arcvédelem mellett hidratálni is szeretnénk a bőrt?
A megoldás a HV SunCare Day Cream mely olyan védőkrém, amely több, mint egy hagyományos fényvédő. A HV SunCare Day Cream gyorsan felszívódik, vékony védőréteget képez a bőrön az UVA, mind az UVB sugarak ellen, miközben hidratál!

Mindig használjok naptejet 30 perccel azelőtt, hogy a szabadba megy. A HV SunCare termékek fizikai szűrői mintegy tükröt képezve, kölcsönhatás nélkül verik vissza az UVA és UVB sugarakat. A garantált fényvédelem eredményeként elkerülhető a bőr idő előtti öregedése, a szeplők vagy épp a pigmenthiányos foltok kialakulása. 2 óránként ajánlott újra bekenni a bőrt.

A HV HydroCare Serum és a HV SunCare Day Cream védőkrém mellé HV HydroCare Cleanser arclemosót adunk ajándékba!

 • HV HydroCare Serum 50ml: természetes alapanyagokból álló bőrfiatalító szérum extra hyaluronsavval és kollagénnel,
 • HV SunCare Day Cream 50ml: védőkrém, mely hatékonyan védi az arcbőrt a nyári napsugarakkal szemben a szabadban, kirándulás, vagy nyaralás közben,
 • Ajándék HV HydroCare Cleanser 50ml: különleges arclemosó, mely nem csak kíméletesen tisztítja, de magas hyaluronsav- és kollagéntartalmának köszönhetően hidratálja is az arcbőrt.

/A 3 termék együtt 19.500 Ft (az ajándék értéke 3.600 Ft). Vásároljon mellé HV SunCare Body cream-et -25% kedvezménnyel!/

HV Travel Kit

HV Travel Kit

A HV Travel Kit utazó összeállítás védi és hidratálja bőrét a szabadban töltött idő alatt. Aqua kék neszeszer táskában könnyen magával viheti nyaralása során!

 • HV HydroCare Serum 50ml: természetes alapanyagokból álló bőrfiatalító szérum extra hyaluronsavval és kollagénnel,
 • HV HydroCare 24h 50ml: hidratáló krém.
 • HV SunCare Day Cream 50ml: védőkrém, mely hatékonyan védi az arcbőrt a nyári napsugarakkal szemben a szabadban, kirándulás, vagy nyaralás közben,
 • HV HydroCare Cleanser 50ml: különleges arclemosó, mely nem csak kíméletesen tisztítja, de magas hyaluronsav- és kollagéntartalmának köszönhetően hidratálja is az arcbőrt.
 • Aqua blue kozmetikai táska/utazó neszeszer.

15% kedvezménnyel a HV Travel Kit 34.100 Ft helyett 28.900 Ft. Vásároljon mellé HV SunCare Body cream-et -25% kedvezménnyel!

HV HYALURON EXPERT

HV HYALURON EXPERT

A LEGNÉPSZERŰBB FESZESÍTŐ KEZELÉSÜNK

A bőr folyamatos hidratálása a nyári bőrápolás nélkülözhetetlen része, mivel a nap és a víz kiszárítja bőrünket. Frissítse fel arcbőrét HV Hyaluron Expert kezeléssel!

Javasoljuk a nyári hónapokban, kúrában

PASCAUD L3 + Innovatív II bérlet

PASCAUD L3 + Innovatív II bérlet

Bőrfiatalítás, feszesítés, ránctalanítás

A kezelés az egyedülálló, intenzív hatóanyagkoktélnak köszönhetően hatékony segítséget jelent a megjelenő bőrhibákkal szemben. Látványosan anti-ageing kezelés, mely javítja az érett bőr védekező funkcióját, kondícióját, és gátolja a bőrszövetek öregedési folyamatát. Bőrünk tónusa újra ragyogó lesz, kisimult és élettelibbé válik.

A kúra tartalma:

 • 2 db L3 Lézer Lifting + Innovatív II + hidratáló maszk
 • 2 db L3 Lézer + Kollagén maszk
 • 4 db Enzym Peeling

Kúra ára május 31-ig 127.600 Ft helyett -15% kedvezménnyel 108.460 Ft-ba kerül. Elérhető Ó utcai szalonunkban.

PASCAUD L3 + Innovatív II bérlet

PASCAUD L3 LIFTING bérlet

Luxus kezelés látványos eredménnyel

PASCAUD L3 LIFTING kezelést a ráncok korrigálására, a bőr feszesítésére és szerkezetének finomítására, valamint a pigmentfoltok kezelésére alkalmazzuk. Egy összetett bőrfiatalító kozmetikai program. Nagymértékben javítja a sejtanyagcserét, ezáltal az összes bőrfunkció jobban működik. Hatására intenzív kollagéntermelődés indul be, a kontúrok látványosan javulnak, a bőr feszesebb, teltebb lesz.

A kúra tartalma:

 • 2 db L3 Lézer Lifting + kollagén maszk
 • 2 db L3 Lézer + Repair Masszázs
 • 4 db Enzym Peeling

Kúra ára május 31-ig 117.600 Ft helyett -15% kedvezménnyel 99.960 Ft-ba kerül. Elérhető Ó utcai szalonunkban.

•••

A kedvezmények és ajándékok más kedvezményekkel vagy ajándékokkal össze nem vonhatóak, pénzre nem válthatóak. Ajánlataink 2018. július 1-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek.

Június – Kezdődik a nyár!

Június - Kezdődik a nyár!

Felkészült már a nyárra? A Harangvölgyi júniusi kínálatában a napsugarak elleni védelem és hidratálás kapja a főszerepet!

Harangvölgyi nyári arcvédelem

Harangvölgyi nyári arcvédelem

A HV SunCare Day Cream magas titánium-dioxid és cinktartalma finom filmréteget alkotva fizikailag akadályozza az UVA és UVB sugarakat a bőr felszínének elérésében, vagyis a kémiai fényvédő hatóanyagokkal szemben így nem károsítja szervezetünket és kiváltképp bőrünket. E-vitamin és bisabolol tartalma aktívan gondoskodik a bőrápolásról.

A HV HydroCare Serum és a HV SunCare Day Cream védőkrém mellé HV HydroCare Cleanser arclemosót adunk ajándékba!

 • HV HydroCare Serum 50ml: természetes alapanyagokból álló bőrfiatalító szérum extra hyaluronsavval és kollagénnel,
 • HV SunCare Day Cream 50ml: védőkrém, mely hatékonyan védi az arcbőrt a nyári napsugarakkal szemben a szabadban, kirándulás, vagy nyaralás közben,
 • Ajándék HV HydroCare Cleanser 50ml: különleges arclemosó, mely nem csak kíméletesen tisztítja, de magas hyaluronsav- és kollagéntartalmának köszönhetően hidratálja is az arcbőrt.

/A 3 termék együtt 19.500 Ft (az ajándék értéke 3.600 Ft). Vásároljon mellé HV SunCare Body cream-et -25% kedvezménnyel!/

HV Travel Kit

HV Travel Kit

A HV Travel Kit utazó összeállítás védi és hidratálja bőrét a szabadban töltött idő alatt. Aqua kék neszesszer táskában könnyen magával viheti nyaralása során!

15% kedvezménnyel a HV Travel Kit 34.100 Ft helyett 28.900 Ft. Vásároljon mellé HV SunCare Body cream-et -25% kedvezménnyel!

HV Anti-Cellulite testkezelés

HV Anti-Cellulite testkezelés

+ HV CelluCare feszesítő krém

Alakformáló cellulitkrém paprika kivonattal, mely természetes zsírégető hatóanyagokban gazdag, így extra hatékonyan veszi fel a a harcot a narancsbőr és a striák ellen. A kötőszövet mélyebb rétegeiben, a zsírszövetek közvetlen közelében fejti ki zsírbontó hatását. Rendszeres használatával a bőr feszesebb és hidratáltabb lesz.
A HV testfeszesítő kezelés és a HV CelluCare Thermo Anti-Cellulite Feszesítő Krém 150ml együtt 15% kedvezménnyel 19.100 Ft helyett
16.000 Ft-ba kerül.

•••

A kedvezmények és ajándékok más kedvezményekkel vagy ajándékokkal össze nem vonhatóak, pénzre nem válthatóak. Ajánlataink 2018. augusztus 30-áig, vagy a készlet erejéig érvényesek.

Májusi ajánlatunk – Anyák napi meglepetések 🌺 🌷 💓

Májusi ajánlatunk - Anyák napi meglepetések
Ne feledje, május 6-án az édesanyákat ünnepeljük!
Ennek alkalmából a Harangvölgyi Institute ajándék kezelést és termékcsomagot ajánl kedvezményes áron.
Májusi ajánlatunk - Anyák napi meglepetések

Anyák napi HV Rituálé összeállítás

HV Rituálé otthoni arcápoló csomag ünnepi díszdobozban, kísérőkártyával és Zador szappannal 15% kedvezménnyel 34.800 Ft-ba kerül!A HV Rituálé csomag tartalma:

 • Természetes alapanyagokból álló öregedésgátló szérum extra hyaluronsavval és kollagénnel,
 • 24 órás hidratáló-feszesítő krém, magas hyaluronsav-tartalommal, rendkívül nagy vízmegkötő hatással,
 • Különleges arclemosó, mely nem csak kíméletesen tisztítja, de magas hyaluronsav- és kollagéntartalmának köszönhetően hidratálja az arcbőrt,
 • Védőkrém a bőrt érő kellemetlen időjárási tényezőkkel szemben minden időben, minden évszakban,
 • Zador szappan
 • HV díszdoboz, arany logóval, kísérőkártyával.

/A termékek eredeti ára külön megvásárolva 40.990 Ft, ajánlatunk 2018. május 14-éig érvényes. Elérhető Ó utcai és zuglói szalonjainkban./

Májusi ajánlatunk - Anyák napi meglepetések

Anyák napi kényeztető kezelés

Lepje meg édesanyját kényeztető Harangvölgyi kezeléssel! Felfrissítjük a fáradt arcbőrt, energetizáljuk és rendezzük az anyagcsere folyamatokat.

A kezelés ára kollagén maszkkal együtt 19.500 Ft-ba kerül, eredeti ár 26.900 Ft, megvásárolható 2018. május 14-éig. Elérhető Ó utcai szalonunkban.

Májusi ajánlatunk - Anyák napi meglepetések

PASCAUD  L3 + Innovatív II bérlet

Bőrfiatalítás, feszesítés, ránctalanítás

A kezelés az egyedülálló, intenzív hatóanyagkoktélnak köszönhetően hatékony segítséget jelent a megjelenő bőrhibákkal szemben. Látványosan anti-ageing kezelés, mely javítja az érett bőr védekező funkcióját, kondícióját, és gátolja a bőrszövetek öregedési folyamatát. Bőrünk tónusa újra ragyogó lesz, kisimult és élettelibbé válik.

A kúra tartalma:

 • 2 db L3 Lézer Lifting + Innovatív II + hidratáló maszk
 • 2 db L3 Lézer + Kollagén maszk
 • 4 db Enzym Peeling

Kúra ára május 31-ig 127.600 Ft helyett -15% kedvezménnyel 108.460 Ft-ba kerül. Elérhető Ó utcai szalonunkban.

Májusi ajánlatunk - Anyák napi meglepetések

PASCAUD L3 LIFTING bérlet

Luxus kezelés látványos eredménnyel

PASCAUD L3 LIFTING kezelést a ráncok korrigálására, a bőr feszesítésére és szerkezetének finomítására, valamint a pigmentfoltok kezelésére alkalmazzuk. Egy összetett bőrfiatalító kozmetikai program. Nagymértékben javítja a sejtanyagcserét, ezáltal az összes bőrfunkció jobban működik. Hatására intenzív kollagéntermelődés indul be, a kontúrok látványosan javulnak, a bőr feszesebb, teltebb lesz.

A kúra tartalma:

 • 2 db L3 Lézer Lifting + kollagén maszk
 • 2 db L3 Lézer + Repair Masszázs
 • 4 db Enzym Peeling

Kúra ára május 31-ig 117.600 Ft helyett -15% kedvezménnyel 99.960 Ft-ba kerül. Elérhető Ó utcai szalonunkban.

Májusi ajánlatunk - Anyák napi meglepetések

HV Testkezelés + ajándék

Készüljön fel a nyári szezonra Harangvölgyi testkezeléssel! Vásároljon HV Testkezelés bérletet 4 alkalmas bérletben 10% kedvezménnyel és megajándékozzuk.

 • 1 db  hullámmasszázs kezeléssel,
 • vagy 1 db HV CelluCare feszesítő krémmel (6.500 Ft értékben),
 • vagy 1 db SPA Solution csomaggal (2 fürdősó+testolaj, 5.100 Ft értékben).

Ajánlatunk minden HV testkezelésre vonatkozik 4 alkalom vásárlása esetén, 1 db választható ajándékkal. Elérhető Ó utcai szalonunkban.

Májusi ajánlatunk - Anyák napi meglepetések

Készüljön a nyárra Harangvölgyivel!

A hőmérséklet napról napra kellemesebb, de a tél bőrre gyakorolt hatásai továbbra is szemmel láthatóak. A téli időszakban még az egyébként normál ápolást igénylő bőr is érzékenyebb, szárazabb lehet. A legtöbben annyira örülnek a tavaszi Nap sugarainak, hogy elfeledkeznek a fényvédelemről.

A  HV Travel Kit anti-ageing utazószett a nap minden szakában megfelelő védelmet és hidratációt nyújt, hogy bőre felkészüljön a nyári napsugarakra.

Május 14-étől a HV Travel Kit 15% kedvezmény, 34.100 Ft helyett 28.900 Ft-ba kerül. 

•••

A kedvezmények és ajándékok más kedvezményekkel vagy ajándékokkal össze nem vonhatóak, pénzre nem válthatóak. Ajánlataink 2018. május 31-éig, vagy a készlet erejéig érvényesek. Anyák napi ajánlataink 2018. május 14-éig érvényesek.

Tavaszi Harangvölgyi Nap – Április 13. 🌺 🌷 💓

Áprilisra végre megérkezett a várva várt tavasz, és vele együtt a Harangvölgyi Nap!
Látogasson el hozzánk 13-án, pénteken Ó utcai szalonunkba, ahol kedvezményekkel, meglepetésekkel és egészséges finomságokkal várunk mindenkit a tavaszi megújulás jegyében!

💙 Igazold vissza Facebookon a részvételt a HV Napon, mert a visszaigazolók között 1db HV HydroCare Serum 50ml terméket sorsolunk ki! 💙

Tavaszi Harangvölgyi Nap - Április 13.

A Harangvölgyi Nap programja

✅ konzultációs lehetőség és bőrápolási tanácsadás Harangvölgyi Annával,
✅ minden HV kezelést 3+1 alkalmas bérletben kínálunk,
✅ mindenkit ajándék HV kézkezeléssel várunk,
✅ a HV Halványító Kúra 6 alkalmas bérletben 93.800 Ft helyett 84.900 Ft-ért vásárolható meg,
✅ minden HV termék 20% kedvezménnyel vásárolható meg,
✅ HV Rituálé csomag 20% kedvezménnyel 37.000 Ft helyett 29.600 Ft,
✅ HV Travel Kit utazó szett 20% kedvezménnyel 34.100 Ft helyett 27.300 Ft,
✅ a HV MAGIQSKIN Home ajándék HV Travel Kit-tel vagy HV Rituálé csomaggal 175.000 Ft-ba kerül,
✅ 30.000 Ft feletti vásárlás esetén SPA Solutions fürdősót adunk ajándékba,
✅ A 20.000 Ft felett vásárlók részt vesznek a HV Tombolahúzáson, ahol értékes HV nyeremények találnak gazdára! A játék főnyereménye egy HV Rituálé csomag.
✅ Emellett egész nap rengeteg egészséges finomsággal, bio zöldségekből készült zöldturmixszal és gyümölcsökkel várjuk vendégeinket!

Mindenkinek, aki 20.000 Ft felett vásárol, lehetősége van egyszer feliratkozni a tombolahúzásra, ahol az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki: 1db HV Rituálé csomag, 1db HV Expert utalvány, 2db HV Serum 50ml, 2db HV SunCare 50ml, 2db HV Cleanser 150ml, 2db SPA Solutions Testolaj, 2db SPA Solutions fürdősó és 2db HV CelluCare.

•••

A kedvezmények és ajándékok más kedvezményekkel vagy ajándékokkal össze nem vonhatóak, pénzre nem válthatóak.

Cosmoprof Worldwide Bologna 2018

2018 márciusában mozgalmas hónap van a Harangvölgyi Csapata mögött: először a kolozsvári Beauty Forum Cluj kiállításon vettünk részt, majd a 3 napos bolognai Cosmoprof expon is képviseltük szalonunkat.

Beauty Forum Kolozsvár 2018

2018 március 4-én és 5-én a kolozsvári Beauty Fórum szkamai kiállításon vettünk részt. A Harangvölgyi stand igen népszerű volt, rengeteg szakmabeli látogató és nézelődő megfordult a standunknál.

Kleanthous Hét 2018. február 12-17.

Kleanthous Hét
Február 12-17.

Fiatalodjon 5-10 évet azonnal a SkinTone SKINJECTION kezeléssel!

Események, rendezvények előtt tökéletes választás, mert a  Kleanthous SKINJECTIONkezeléssel már az első alkalommal azonnali, látványos lifting hatást érünk el;a kezelés hatása pedig több nap után is látványos marad!
3 alkalmas bérletben (3×60 perc) a kezelés ára a Kleanthous Héten 101.700 Ft helyett 86.500 Ft.
•••
Kleanthous 24/7 bérlet frissítő E-vitaminnal és kollagénnel a mimikai ráncok kezelésére 3 alkalmas bérletben​ 77.700 Ft helyett 66.000 Ft!
•••
Február 12-e és 17-e között minden Kleanthous termék 15% kedvezménnyel vásárolható meg!

Kleanthous Hét 2018. február 12-17.

Méregtelenítő és relaxáló ajánlatok

HV HydroCare Body páratlan öregedésgátló testápoló mely a HV SPA Solutions Beauty Testolajjal kiegészítve feszesíti és táplálja a bőrt; együttes használatuk hosszú távú megoldást kínál a felszíni szárazságérzet megszűntetésére legfőképp a szeles, hűvős és száraz téli hónapokban.

A csomag ára ajándék fürdősóval 11.400 Ft, az ajándék értéke 1.600 Ft.

Kleanthous Hét 2018. február 12-17.

Téli arcápolás

HV HydroCare 24h hidratáló krém magas hyaluronsav-tartalma optimalizálja a bőr víztartalmát, aktív összetevői pedig intenzíven táplálják a bőrt, fokozva regeneráló hatását és védekező mechanizmusát a káros környezeti hatásoktó a zord téli időben.

Februárban ajándék HV LipCare Balm ajakápolóval, hogy megelőzze a kicserepesedett, durva ajkak kialakulását!

A csomag ára 11.000 Ft, az ajándék ajakápoló értéke 1.495 Ft.

Kleanthous Hét 2018. február 12-17.

Ünnepi Harangvölgyi ajánlatok

Ünnepi Harangvölgyi ajánlatok

Ünnepi Harangvölgyi ajánlatok

Nem tudja, mivel lepje meg szeretteit karácsonykor? A Harangvölgyinél segítünk, hogy értékes ajándék kerüljön a fa alá. Népszerű termékeink kedvező áron vásárolhatók meg novemberben és decemberben.

Karácsony alkalmával mutatjuk be új SPA Solutions termékeinket, melyek bevezető áron kedvezően külön-külön, vagy ünnepi csomagokban is elérhetőek!


Páros csomagok

Hidratálás és táplálás: tökéletes párosítás, mert magas és különlegesen összeválogatott hatóanyag-tartalomuk segítenek elérni és fenntartani az egészséges bőrállapotot, amely elengedhetetlen feltétele a fiatalos bőr megőrzésének.

2 db HV HydroCare Serum

Népszerű anti-ageing termékünket organza csomagolásban, Harangvölgyi füzettel vásárolhatja meg 22.000 Ft helyett 19.500 Ft-ért!
•••

HV HydroCare Serum és HV HydroCare 24h

Ünnepi ajánlatunk keretében organza csomagolásban, Harangvölgyi füzettel 22.000 Ft helyett 19.500 Ft-ért vásárolhatja meg.

Ünnepi Harangvölgyi ajánlatok

HV Rituálé összeállítások

A HV Rituálé az otthoni arcápolás tökéletes összeállítása. 4 terméket tartalmaz, mely a mindennapi bőrápoláshoz szükséges: öregedés gátló szérumot /HV HydroCare Serum 50 ml/, 24 órás hidratáló és feszesítő krémet /HV HydroCare 24h Moisture Cream 50 ml/, hidratáló arclemosót /HV HydroCare Cleanser 150 ml/ és hideg nedvesség és száraz forróság elleni védő krémet /HV SunCare DayCream 50 ml/. Ünnepi összeállításunk pedig a kedvezményes áron felül ajándékokat is tartalmaz! Mindez  elegáns díszdobozban, vagy ajándékszatyorban.

HV Rituálé díszdobozban
ajándék HV LipCare Balm ajakápolóval és Zador szappannal

41.495 Ft helyett 37.500 Ft
•••
HV Rituálé díszdobozban ajándék Zador szappannal
41.495 Ft helyett 37.500 Ft
•••
HV Rituálé papírszatyorban ajándék Zador szappannal
40.000 Ft helyett 35.900 Ft

Ünnepi Harangvölgyi ajánlatok

SPA Solutions

Ismerje meg új termékeinket, a Harangvölgyi Golden Beauty Testolajat 40ml, a Harangvölgyi Relax Fürdősót 150g és a Harangvölgyi Detox Fürdősót 150g.
Testi-lelki élménnyé varázsolja a fürdőzést, megnyugtat és ellazít, miközben aktív hatóanyagai látványosan és érezhetően táplálják, feszesítik a bőrt. Szeretne többet megtudni? Látogassa meg webshopunkat, ahol még többet olvashat jótékony hatásukról: webshop.harangvolgyi.hu

HV Rituálé díszdobozban
ajándék HV LipCare Balm ajakápolóval és Harangvölgyi fürdősóval

/RELAX fürdősó – levendula, vagy DETOX fürdősó – fahéj/
40.095 Ft helyett 35.900 Ft
•••
HV SPA Solutions összeállítás kicsi – 3 termék
Tartalma: SPA Solutions Relax fürdősó, SPA Solutions Detox fürdősó, SPA Solutions Golden Beauty testolaj, HV díszdobozban
4.900 Ft

•••
HV SPA Solutions összeállítás nagy – 5 termék
Tartalma: SPA Solutions Relax fürdősó, SPA Solutions Detox fürdősó, SPA Solutions Golden Beauty testolaj, HV HydroCare Body 150 ml, Zador szappan, HV díszdobozban
15.900 Ft

•••
HV SPA Solutions Relax vagy Detox fürdősók
Bevezető áron 1.600 Ft (2 alkalomra elegendő)

Ünnepi Harangvölgyi ajánlatok

3+1 alkalmas kezelések és HV Beauty Card

Lepje meg szeretteit kezeléssel! Minden Harangvölgyi kezelés megvásárolható 3 alkalmas bérletben, melyhez egy negyedik kezelést adunk ajándékba!

3+1 alkalmas bérlet
Minden HV kezelés 3 alkalom +1 ajándék alkalommal vásárolható meg.
•••
HV Beauty Card
10% kedvezményre jogosító ajándék kártya bármely kezelés árából.

Ünnepi Harangvölgyi ajánlatok

HV MAGIQSKIN kedvező áron

HV MAGIQSKIN  bőrápoló eszköz a kvantumtechnológiát hívja meg a kozmetika világába: harmonizálja a sejtek energiáját és látványosan fokozza a hidratációt; a lifting hatás azonnali. A Harangvölgyi termékcsalád kozmetikumaival alkalmazva a visszajelzések és a tapasztalatok alapján csökkennek a ráncok, enyhül a pigmentáció, a bőr hosszú távon egészségesebb és feszesebb lesz.
Természetes eljárás, amely minden bőrtípusra alkalmazható.

HV MAGIQSKIN Home + HV Travel Kit összeállítás
Tartalma: HV MAGIQSKIN Home, HV Travel Kit (50ml anti-ageing szérum, 50ml védőkrém, 50ml arclemosó, 50ml hidratáló krém, neszeszerben)
254.100 Ft helyett 175.000 Ft
•••
HV Travel Kit utazó nesszeszer
HV Travel Kit (50ml anti-ageing szérum, 50ml védőkrém, 50ml arclemosó, 50ml hidratáló krém, neszeszerben)
34.100 Ft helyett 32.900 Ft

Ünnepi Harangvölgyi ajánlatok

November 8-14. között Kleanthous Hét!

November 8-14. között Kleanthous Hét!

Bemutatkozik új kezelésünk: Kleanthous SKINJECTION

•••
Fiatalodjon 5-10 évet azonnal!
•••
A Kleanthous SKINJECTION kezeléssel már az első alkalommal látványos eredményt érünk el! Az új fejlesztésű kezelést azok számára javasoljuk, akik azonnali lifting hatást szeretnének elérni; események, rendezvények előtt tökéletes választás!
•••
A 60 perces kezelés ára a Kleanthous Héten 33.900 Ft helyett
15% kedvezménnyel 28.815 Ft-ba kerül!
•••
Élvezze tovább a hosszantartó hatást, váltson bérletet! 3 alkalom 101.700 Ft és a bérlethez ajándékba adunk egy darab  10.000 Ft értékű SKINJECTION maszkot!

15% termék kedvezmény

•••

November 8.-a és 14.-e között minden Kleanthous termékre 15% kedvezményt biztosítunk Ó utcai és zugóli szalonjainkban.

Harangvölgyi csapatépítő a balatonfői Yacht Club Hotelben

2017 tavaszán a Harangvölgyi csapat a balatonfői Yacht Club Hotelben pihente ki az áprilisi HV Napot és készült fel a 2017-es évre. Az egészséges hétvégén különleges vegán konyha, pilates oktatás, meditáció, masszázs, Qigong (csikung, ősi kínai energiatorna), és természetesen játék segített feltöltődni és relaxálni.

Harangvölgyi Nap – 2017. Október 6.

Harangvölgyi Nap

Tartson velünk október 6-án egy felejthetetlen HV NAP-on!

A HV Nap programja

•••
Személyre szabott tanácsadás Harangvölgyi Annával,
előzetes bejelentkezés alapján.
•••
Egész napos konzultáció keretében hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel segítjük az otthoni bőrápolásban.
•••
Egészséges finomságokkal kedveskedünk /Zöldturmix, gyümölcsök/.
•••
Vásároljon 20.000 Ft felett, hogy részt vehessen tombolahúzásunkon, ahol értékes nyeremények várják!

HV NAP - 2017. Október 6.

 

HV Kezelések kedvezményes bérletekben

•••
Ősszel kiemelt figyelmet kap a nyarat követő regeneráció, ennek jegyében kiemelt kezelésünket, a HV Kollagénindukció-t 3+1 alkalmas bérletben ajánljuk Vendégeinknek a HV Héten, október 2-a és 7-e között.
•••
A HV Napon, október 6-án minden HV kezelés 3+1 alkalmas bérletben kapható.
•••
Látogasson el Ó utcai szalonunkba, mert ajándék “HV Rapid HandCare” kézkezeléssel kedveskedünk mindenkinek.

Harangvölgyi Nap - 2017. Október 6.

 

Termék kedvezmények és ajándékok

•••
Október 6-án minden HV Termék -20% kedvezménnyel vásárolható meg Ó utcai szalonunkban és webshopunkon.
•••
A HV Rituálé -20% kedvezménnyel, 29.600 Ft-ért vásárolható meg ajándék HV LipCare Balm ajakápolóval!
•••
20.000 Ft feletti vásárlás esetén egy HV LipCare Balm ajakápolót adunk ajándékba.
•••
Jöjjön el a HV Napra és ismerje meg a HV MAGIQSKIN Home-ot, mely HV Travel Kit csomaggal együtt 259.900 Ft helyett 175.000 Ft-ba kerül!

Harangvölgyi Nap - 2017. Október 6.

 

HV Napi kedvezményeink mellett értékes ajándékok és meglepetések várnak Önre!

Kövessen minket Facebookon és igazolja vissza a részvételt az október 6-ai HV Nap-ra, mert a visszaigazolók között kisorsolunk egy HV HydroCare Serum terméket!

Harangvölgyi Nap - 2017. Október 6.

SZEPTEMBERI Harangvölgyi Ajánlatok és HV Pigmenthalványító Kúra

Az ősz közeledtével a bőr regenerálása és felkészítése a szeles, hűvösebb napokra fontos feladat!

Harangvölgyi Institute Budapest szeptemberben bemutatja a forradalmian új, kvantumtechnológián alapuló 6 alkalmas
HV Pigmenthalványító Kúrát!

A kezelésekkel a legtermészetesebb módon halványíthatjuk az arcon kialakult pigmentfoltokat, fokozhatjuk a  bőr hidratáltságát, önregenerációs képességét és keringését, hogy ősszel újra csodálatos, hidratált legyen!

HV Pigmenthalványító Kúra 6 alkalmas

6 alkalmas kúra ára 98.500 Ft helyett 84.900 Ft-ba kerül. A kúra során kíméletesen tudjuk halványítani a nyáron kialakult pigmentfoltokat, bőre üde és ragyogó lesz!

HV Pigmenthalványító Kúra mellé kedvezményesen vásárolható termékcsomag az otthoni ápoláshoz!

Kihagyhatatlan ajánlat csak 2 hétig elérhető!
Ha HV Pigmenthalványító Kúra mellé vásárol egy HV HydroCare Serum 150ml-es terméket, akkor a kúra ideje alatt biztosítunk Önnek otthonra egy HV MAGIQSKIN Home eszközt a kezelés hatékonyságának fokozására.
Ajánlatunk 2017. szeptember 04-től 2017. szeptember 16-áig, vagy visszavonásig érvényes. Részletek a szalonjainkban.
1066 Budapest, Ó utca 36.
Időpont foglalása: +36-1-269-1279
Információ: +36-70-414-5945
institute@harangvolgyi.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-21:00
Szombat: 8:00-16:00

Hónap terméke

Pascaud Repair Complex

Pascaud Repair Complex

 • Stimulálja a kollagén és az elasztin regenerálódását,
 • Anti-ageing hatású arcápoló,
 • Pozitív hatással van a hegekre,
 • Fokozza a bőr regeneráló enzimjeinek működését,
 • Felgyorsítja a bőr regenerációját,
 • Bársonyos puhaságot kölcsönöz a bőrnek.

HV kezelés-videó kulisszatitkok – Harangvölgyi életképek

A Harangvölgyi Institute Budapest mindig kiemelt figyelmet fordít a részletekre is. Fontosnak tartjuk, hogy jelenlegi és jövőbeli vendégeink mindig a maximális információt kapják – legyen szó kezelésről vagy termékről.

Hamarosan új kezelés-videóval jelentkezünk, melynek felvételéről Facebook oldalunkon közöltünk pár képet és most itt is publikáljuk őket.

Augusztusi kezelések és Kleanthous Hét

Harangvölgyi nyári SunCare csomagok

Harangvölgyi nyári SunCare csomagok

Végéhez közeledik a Harangvölgyi Institute Budapest nyári ajánlata. Augusztus 15-éig még lehetőség van kihasználni nyári kedvezményeinket!

Augusztus 15-éig kedvezményesen megvásárolható SunCare termékeink segítenek, hogy bőre megfelelő védelmet és hidratáltságot kapjon a káros napsugarakkal szemben a következő napos hónapokban is!

Az 50ml-es HV SunCare Day Cream és az 50ml-es HV HydroCare Serum /vagy illatmentes Serum/ 20% kedvezménnyel vásárolható meg! Fényvédelem és regenerálás együtt 19.500 Ft helyett 15.600 Ft-ba kerül.

A HV SunCare Day Cream és HV SunCare Body Cream 17.000 Ft helyett 15.000 Ft-ba kerül, ajándék felfújható HV Strandlabdával!

 

Kleanthous Hét! 2017. augusztus 7-12.

Kleanthous Hét!
2017. augusztus 7-12.

Augusztusban ismét Kleanthous Hetet tartunk! Kleanthous 24/7 kezelésünk 3 alkalmas bérletben 77.000 Ft helyett 68.500 Ft-ba kerül, Kleanthous termékeinket pedig 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg szalonjainkban!

 

Regenerálja bőrét a nyári hónapokban is!

Regenerálja bőrét a nyári hónapokban is!

A Harangvölgyi Institute Budapest nyári 3 alkalmas bőrregeneráló bérletei mellé most minden alkalommal ajándékot adunk!

 • Hidratáló arc mesosense 3 alkalmas bérletben 47.700 Ft
  • + minden alkalommal ajándék szemmaszk
 • Feszesítő arc mesosense 3 alkalmas bérletben 62.700 Ft
  • + minden alkalommal ajándék kollagén arcmaszk
 • Feszesítő mesosense arc+nyak+dekoltázs 3 alkalmas bérletben 77.700 Ft
  • + minden alkalommal ajándék kollagén arc+nyak maszk

 

Készítse el saját színezett fényvédőjét!

Készítse el saját színezett fényvédőjét!

A HV SunCare Day Cream és a természetes Pandhy’s ásványi alapozó por tökéletes páros, hogy a nyári nap sugarai alatt is tapintásra és látványra a tökéletes, tiszta bőr élményét kapja maximális fényvédelem mellett!

Együtt megvásárolva 18.300 Ft helyett 16.600 Ft-ba kerül!

 


Ajánlataink 2017. augusztus 15-éig, vagy a készlet erejéig érvényesek.
Más kedvezményekkel össze nem vonhatók. A változtatás jogát fenntartjuk!

Nyári Harangvölgyi kedvezmények és kezelés ajánlatok

Nyári Harangvölgyi kedvezmények és kezelés ajánlatok

Idén nyáron se hagyjuk, hogy bőre a káros napsugarak áldozata legyen! Szezonális Harangvölgyi ajánlatunk keretében az 50ml-es HV SunCare Day Cream és az 50ml-es HV HydroCare Serum vagy az illatmentes Serum 20% kedvezménnyel vásárolható meg! Fényvédelem és regenerálás  együtt 19.500 Ft helyett 15.600 Ft-ba kerül.

Nyári Harangvölgyi kedvezmények és kezelés ajánlatok

HV Strand csomag 15.000 Ft!

Élvezze a nyár minden percét a Harangvölgyi termékek védelmével! HV SunCare Day Cream és HV SunCare Body Cream 17.000 Ft helyett 15.000 Ft-ba kerül, ajándék felfújható HV Strandlabdával!

Nyári Harangvölgyi kedvezmények és kezelés ajánlatok

Regenerálja bőrét a nyári hónapokban is!

A Harangvölgyi Institute nyári 3 alkalmas bőrregeneráló bérletei mellé most minden alkalommal ajándékot adunk!

 • Hidratáló arc mesosense 3 alkalmas bérletben 47.700 Ft
  • + minden alkalommal ajándék szemmaszk
 • Feszesítő arc mesosense 3 alkalmas bérletben 62.700 Ft
  • + minden alkalommal ajándék kollagén arcmaszk
 • Feszesítő mesosense arc+nyak+dekoltázs 3 alkalmas bérletben 77.700 Ft
  • + minden alkalommal ajándék kollagén arc+nyak maszk

Új Volume 2D technika

A szempillája legyen a sminkje! Volume 2D technikával!
90 perces szempilla építésünk 25.900 Ft helyett 20.900 Ft-ba kerül, minden további töltés 2-4 héten belül 8.900-10.900 Ft.

Nyári Harangvölgyi kedvezmények és kezelés ajánlatok

Készítse el saját szinezett fényvédőjét!

HV SunCare Day Cream és a természetes Pandhy’s ásványi alapozó por tökéletes páros, hogy a nyári nap sugarai alatt is tapintásra és látványra a tökéletes, tiszta bőr élményét kapja maximális fényvédelem mellett!

Együtt megvásárolva 18.300 Ft helyett 16.600 Ft-ba kerül!

HV Pure Skin Extra

Tiszta, hidratált és ragyogó arcbőr nyáron is!

HV Pure Skin Extra kezelésünkkel nyáron is gyönyörű, tiszta arcbőre lesz! Próbálja ki és meglepjük egy ajándék HV Strandlabdával!
Egy alkalom ára 28.900 Ft; 3 alkalmas bérletben 76.000 Ft.


//Júliusi ajánlataink 2017 július 1-étől 31-éig érvényesek. Más kedvezményekkel össze nem vonhatók. A változtatás jogát fenntartjuk! Termékeink és ajándékunk a ksézlet erejéig érvényes.//

A bőrfiatalítás ifjú mestere

A bőrfiatalítás ifjú mestere – NőkLapja Évszakok 2017 nyári kiadás

Ezzel az alcímmel közölt cikket Harangvölgyi Annáról és munkásságáról a NőkLapja Évszakok.

Szalonok, saját fejlesztésű termékek, hagyományok és családi titkok a szépségápolás és a bőrfiatalítás terén – ez a Harangvölgyi család munkássága dióhéjban. A fiatalság megőrzése, a szépségápolás tudományos megközelítése és a természet csodáinak tisztelete áll a középpontban a több mint huszonöt éve működő vállalkozásban. Történetük a fodrász nagymamánál kezdődött, aki a kor legnagyobb sztárjait fésülte közel hatvan évig. Aztán a nemzetközi viszonylatban is nagy elismerésnek örvendő kozmetikus édesanya vette át a stafétabotot, majd a legkisebbik lány örökölte a szépségápolás mesterségét. Anna célja, hogy a bőrfiatalítás legkorszerűbb megoldásaival kényeztesse vendégeit. Az pedig, hogy kislánya továbbviszi-e az örökséget, még a jövő kérdése.

Anna gyermekkora óta kutatja a harmonikus szépség receptjeit, és mára nemzetközi konferenciákon saját fejlesztésű termékeivel képviseli a hazai kozmetikai ipar innovatív megoldásait. Elkötelezett híve a természet és a professzionális technológiák találkozásának, és az öregedési folyamatok természetes úton történő lelassítását hirdeti. Állítja, csak a természet tisztelete révén érhetjük el a kortalan szépség harmóniáját.

Ki áll mögöttük? MAGYAR sikertermékek – Teljes Cikk PDF

A bőrfiatalítás ifjú mestere

Itt a nyár! Védje és táplálja bőrét Harangvölgyi termékekkel! Júniusban is rengeteg kedvezménnyel kedveskedünk

HV HydroCare Serum 50ml + HV SunCare Day Cream 50ml

HV HydroCare Serum 50ml + HV SunCare Day Cream 50ml

Kényeztesse és védje bőrét a júniusi Harangvölgyi kedvezményekkel! A HV HydroCare Serum 50ml és HV SunCare Day Cream 50ml június 30-áig 20% kedvezménnyel, 19.500 Ft helyett 15.600 Ft-ba kerül!

 

HV SunCare Day Cream és HV SunCare Body Cream 17.000 Ft helyett 15.000 Ft

HV SunCare Day Cream és HV SunCare Body Cream 17.000 Ft helyett 15.000 Ft

Védje bőrét az erős nyári napsugaraktól júniusi SunCare csomagunkkal! Az önfelett strandolás során a HV SunCare Day Cream és Body Cream védi bőrét. És hogy a nyár még több nevetést tartogasson, most HV strandlabdát adunk ajándékba!

A SunCare csomag június 30-áig 17.000 Ft helyett 15.000 Ft-ba kerül!

 

HV Lifting Skin 3 alkalmas bérletben

HV Lifting Skin 3 alkalmas bérletben

A HV Lifting Skin kezelés során hidratáljuk a bőrt, feszesítjük és mérsékeljük az apró ráncokat. A barázdák kisimulnak, a bőr felfrissül, éveket fiatalodik!

A 3 alkalmas bérlet 61.500 Ft, mely mellé +1 kezelést adunk ajándékba!

 

Pandhy's alapozó por HV SunCare day cream-mel

Pandhy’s alapozó por HV SunCare day cream-mel

A közelgő nyári hőségben a HV SunCare day cream nem csak védi az arcbőrt a nap káros sugaraitól, de kiváló alapozó krém is. Pandhy’s alapozó porral használva tapintásra és látványra a tökéletes, tiszta bőr élményét kapjuk. A két termék kombinációjával természetes összetevőjű fényvédelemet kap bőre a nyári napokra! Készítse el saját színezett fényvédőjét a Pandhy’s alapozóporral és a HV SunCare day cream-mel!

Pandhy’s alapozó por mellé a HV SunCare day cream-et 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg, együtt 18.300 Ft helyett 16.600 Ft!

 

HV Testszobrászat

HV Testszobrászat

A lapos has, a formás vonalak és a feszes combok nem csak kemény és kitartó edzéssel érhetők el! A HV Testszobrászat helyi zsírbontással kíméletesen, bárki számára elérhető, tartós eredményt biztosít a strandszezon beköszöntével! Lepje meg kedvesét ajándék kezeléssel!

Kezeléseinkről és árainkról érdeklődjön szalonjainkban.

 

PASCAUD L3 LIFTING

PASCAUD L3 LIFTING

A PASCAUD L3 LIFTING kezelés biztonságos és fájdalommentes eljárás. Javítja a sejtek anyagcseréjét, ránctalanításra és feszesítésra kiváló kezelés. A több alkalmas kezeléssorozatú kúra tartós, látványos eredményt biztosít.

 • 4 db L3 lézer lifting
 • 2 db Kollagén maszk
 • 2 db repair masszázs
 • 4 db enzym peeling

A kúra értéke 117.600 Ft helyett 97.600 Ft, a kedvezmény értéke 20.000 Ft.

PASCAUD L3 + Innovatív II

A PASCAUD L3 + Innovatív II plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül a sejtek anyagcseréjét javítja hideg lézer technológiával, hatékony bőrfeszesítés és bőrfiatalítás a korszerű lézer-technikával. Az Innovative II szérumot az öregedés első látható jeleire, ill. az bőr öregedésének megelőzésére fejlesztették ki. A 79%-os aktív C-vitamin tudományosan bizonyított hatékonyságú. A C-vitamin keverék átváltozik egy hatékony, maximális stabilitású a bőr mélyebb rétegeibe bejutó szérummá.

 • 1 db Treatment + arctísztítás
 • 2 db L3 lézer lifting + Inovatív II
 • 2 db L3 lézer + kollagén maszk
 • 4 db enzym peeling

A kúra értéke 156.500 Ft helyett 131.500 Ft, a kedvezmény értéke 25.000 Ft.


//Júniusi ajánlataink 2017 június 1-étől 30-áig érvényesek. Más kedvezményekkel össze nem vonhatók. A változtatás jogát fenntartjuk! Termékeink és ajándékunk a ksézlet erejéig érvényes.//

Májusi Harangvölgyi kedvezmények – Védje arcbőrét a szabadban

Itt a tavasz, egyre erősödik a napsütés. Télen a hideg, száraz levegőtől, a jó idő beköszöntével viszont a napsugárzástól kell megvédeni bőrünket. Májusban a nyárra készülünk: HV SunCare day cream-ünk nyári utazószettben, alakfomáló testkezeléseink ajándék kezeléssel éapható kedvezményes áron!

Májusi Harangvölgyi kedvezmények - Védje arcbőrét a szabadban

HV Travel Kit utazószett 30.500 Ft

Védje arcbőrét a szabadban is! Májusban a HV Travel Kit mindössze 30.500 Ft-ért vásárolható meg. Tökéletes arcvédelem utazáskor, túrázáskor, vagy nagyobb séták alkalmával. Védje arcát az erős napsugaraktól a tavaszi jóidőben is!

Hogy ajkai se maradjanak hidratálás nélkül, ajándék HV LipCare Balm ajakbalzsammal ajándékozzuk meg!

Májusi Harangvölgyi kedvezmények - Védje arcbőrét a szabadban

Kleanthous 24/7 – 3 alkalmas bérletben

A Kleanthous 24/7 3 alkalmas kezelésünk májusban 77.700 Ft helyett mindössze 68.500 Ft-ba kerül!

A 24/7 termékcsalád cell supporting molekulákkal aktívan támogatja a bőr működését. Így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét, biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrnek, hogy az önmagán segíthessen, ezáltal friss, ragyogó és sugárzó legyen.

Májusi Harangvölgyi kedvezmények - Védje arcbőrét a szabadban

HV Testkezelések ajándék hullámmasszázs vagy tekercseléssel

Májusban is folytatódik a Harangvölgyi testkezelés-kedvezmény! Ezúttal ajándék hullámmasszázst, vagy tekercselést adunk ajándékba LPG, vagy Technispa kezeléseinkhez. Zuglói szalonunkban a Regen testkezelés bérletet 3+1 alkalmas bérletkedvezménnyel vásárolhatja meg!

 • LPG alakformáló és cellulit testkezelés, gyógy-, sport és relaxációs kezelések. Hatékony, kíméletes és fájdalommentes, alkalmas célzott zsírbontásra, a bőr esztétikai és az öregedéssel járó bőrproblémák kezelésére, feszesítésre, hatékony és kíméletes alternatívája a zsírleszívásnak, emellett javítja a visszér, a keringési és izompanaszokat. Elérhető Ó utcai szalonunkban egész májusban, 45 perces kezelés alkalmanként, ajándék hullámmasszázzsal, vagy tekercseléssel.
 • Techni SPA kezelésünk megtornáztatja az izmokat, fokozza a zsírégetést, stimulálja a vér – és nyirokkeringést, emellett feszesíti a bőrt. Ajánlatunk elérhető Ó utcai szalonunkban egész májusban, alkalmanként 45 perces kezelés, ajándék hullámmasszázzsal, vagy tekercseléssel.
 • Zuglói szalonunkban a 3+1 alkalmas bérlet keretében a Regen alakformáló testkezelés ajánljuk. Csökkenti a tokát, feszesíti a hasfalat, formálja és karcsúsítja a combokat és a térd körüli felületeket. Hatékony testkezelés a belső comb és az úszógumi zsírcsökkentésére. /Testfelületenként, a kedvezmény májusban érvényes/

//Májusi ajánlataink 2017 május 1-étől 31-éig érvényesek. Más kedvezményekkel össze nem vonhatók. A változtatás jogát fenntartjuk!//

Anyák napi ajándékötletek a Harangvölgyitől

Kedveskedjen Édesanyjának
Harangvölgyi Institute Budapest ajándékokkal

Anyák napi ajándékötletek a Harangvölgyitől

Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Ennek alkalmából a Harangvölgyi Institute különleges ajándékcsomagokat állított össze.

HV Anyák napi Ajándékcsomag (HV Rituálé, HV LipCare Balm ajakápoló, Zador szappan 30.500 Ft) és a Plantomime virágszalon három féle, gyönyörű virágcsokraival kedvező árakon (5.000 Ft, 7.500 Ft és 10.000 Ft)!

A HV ajándékcsomag virágcsokrokkal párosítva és külön is megvásárolható.


Anyák napi ajándékötletek a Harangvölgyitől

“Harmónia csomag”

HV Rituálé ajándékdobozban, díszcsomagolással Plantomime rózsacsokorral a zöld és a rózsaszín harmónikus kompozíciójával.

 Az összeállítás tartalma:
HV Rituálé csomag + HV LipCare Balm ajakápoló + Zador szappan
30.500 Ft + 5.000 Ft értékű Plantomime csokor
46.485 Ft helyett

Anyák napi ajándékötletek a Harangvölgyitől

“Tavaszi csomag”

HV Rituálé ajándékdobozban, díszcsomagolással Plantomime csokorral igazi tavaszias, harsány színvilág.

Az összeállítás tartalma:
HV Rituálé csomag + HV LipCare Balm ajakápoló + Zador szappan
30.500 Ft + 7.500 Ft értékű Plantomime csokor
48.985 Ft helyett

Anyák napi ajándékötletek a Harangvölgyitől

“Klasszikus csomag”

HV Rituálé ajándékdobozban, díszcsomagolással Plantomime csokorral klasszikus és visszafogott.

Az összeállítás tartalma:
HV Rituálé csomag + HV LipCare Balm ajakápoló + Zador szappan
30.500 Ft + 10.000 Ft értékű Plantomime csokor
51.485 Ft helyett

Anyák napi ajándékötletek a Harangvölgyitől

HV Rituálé

ajándékdobozban, díszcsomagolással külön is megvásárolható; kedvezményünk május 7-éig érvényes.
Az összeállítás tartalma:
HV Rituálé csomag + HV LipCare Balm ajakápoló + Zador szappan
30.500 Ft értékben
41.485 Ft helyett

HV Ajándékutalvány
-15% kedvezmény

15% kedvezményre jogosító ajándékutalvány bármely Harangvölgyi kezelés árából,
választható Plantomime virágcsokorral 5.000 Ft, 7.500 Ft, vagy 10.000 Ft értékben.A HV Ajándékutalványt és HV Rituálé csomagjainkat virágcsokor nélkül is megvásárolhatja webshopunkon, vagy szalonjainkban.

 

Harangvölgyi Nap – 2017. Április 7.

Immár hagyomány, hogy tavasszal Harangvölgyi Napot tartunk. 2017 április 7-én újra megrendeztük és hatalmas siker volt! Köszönjük szépen a részvételt mindazoknak, akik eljöttek és várunk mindenkit a jövőben is! Ősszel újrázunk! 🙂

Középpontban a makulátlan arcbőr – Áprilisi Harangvölgyi kedvezmények

Áprilisi kedvezményeink és Harangvölgyi Nap

A Harangvölgyi Institute áprilisban a makulátlan, foltmentes és tiszta arcbőrre fókuszál. Ennek alkalmából április 7-én a Harangvölgyi Nap is a tavaszi megújulásról szól. Készítse fel bőrét a nyári napsugarakra velünk!

Középpontban a makulátlan arcbőr - Áprilisi Harangvölgyi kedvezmények

Igazoljon vissza a Harangvölgyi Facebook Eseményen, mert a visszaigazolók között HV SunCare day cream-et sorsolunk ki!

A Harangvölgyi Nap kedvezményei:

✔ HV termékek -20% kedvezménnyel
✔ HV kezelések 3+1 alkalmas bérletben
✔ HV testkezelés bérlet, kézkezelés bérlet, és Hyaluron esszenciális maszk 20% kedvezménnyel
✔ Délután bőrápolási tanácsok és tippek-trükkök Harangvölgyi Annától
HV MAGIQSKIN Home ajándék HV Rituálé otthoni arcápoló csomaggal
✔ 20.000 Ft feletti vásárlás esetén egyszeri HV LipCare Balm ajakápoló ajándékba
HV halványító kúra kedvezményes áron ajándék HV SunCare day cream-mel, 6 alkalom 93.800 Ft helyett 84.900 Ft
✔ Zöldturmix bio zöldségből és gyümölcsből, La Delizia sütemények és sok-sok egészséges finomság!

Középpontban a makulátlan arcbőr - Áprilisi Harangvölgyi kedvezmények

Áprilisban a Haragvölgyi Napot megelőzően és azt követően is kedvesményekkel várunk mindenkit:

Termék kedvezményeink áprilisban ajándékkal:

 • HV Travel Kit ajándék HV LipCare Balm ajakápolóval mindössze 30.500 Ft.
 • HV Rituálé otthoni arcápoló csomag  ajándék HV LipCare Balm ajakápolóval mindössze 30.500 Ft.
 • HV CelluCare anti-cellulite krém paprika kivonattal 6.500 Ft helyett mindössze 5.900 Ft!

Kezelés kedvezményeink áprilisban:

 • 6 alkalmas HV Pigment halványító kúra 93.800 Ft helyett 84.900 Ft! Ajándék HV SunCare day cream-mel!
 • HV Fresh Skin bőrmegújító arckezelés 3+1 alkalmas bérletben. Kíméletesen távolítjuk el az elhalt hámsejteket. Bőrünk megújul, üde és kisimult lesz.

/HV Travel Kit, HV Rituálé és HV CelluCare kedvezményeink április 7-én -20% kedvezménnyel érhetők el.

Harangvölgy Nap – Középpontban a foltmentes, makulátlan arcbőr

Harangvölgyi Nap 2017. április 7-én

Tartson velünk áprilisban a tavaszköszöntő Harangvölgyi Napon! Ezúttal a foltmentes, makulátlan arcbőr kapja a főszerepet. Rengeteg kedvezménnyel, hasznos tanácsokkal, praktikákkal, ajándékkal és meglepetéssel, valamint sok-sok egészséges finomsággal várunk mindenkit!

Igazolja vissza részvételét a Harangvölgyi Facebook Eseményen, mert a visszaigazolók között HV SunCare day cream-et sorsolunk ki!

Harangvölgy Nap - Középpontban a foltmentes, makulátlan arcbőr

✔ HV termékek -20% kedvezménnyel
✔ HV kezelések 3+1 alkalmas bérletben
✔ HV testkezelés bérlet, kézkezelés bérlet, és Hyaluron esszenciális maszk 20% kedvezménnyel
✔ Délután bőrápolási tanácsok és tippek-trükkök Harangvölgyi Annától
HV MAGIQSKIN Home ajándék HV Rituálé otthoni arcápoló csomaggal kedvezményes áron 175.000Ft /259.990 Ft helyett/
✔ 20.000 Ft feletti vásárlás esetén egyszeri HV LipCare Balm ajakápoló ajándékba
HV halványító kúra kedvezményes áron ajándék HV SunCare day cream-mel, 6 alkalom 93.800 Ft helyett 84.900 Ft
✔ Zöldturmix bio zöldségből és gyümölcsből, La Deliza sütemények és sok-sok egészséges finomság, mely jót tesz a testnek és a léleknek is!

Kedvezményes bőrmegújító kezelések márciusban

HV Kollagénindukciós Terápia 3+1 alkalmas bőrmegújító kezelés

HV Kollagénindukciós Terápia

3+1 alkalmas bőrmegújító kezelés

Március a tavaszi megújulás hónapja! Ennek alkalmából Harangvölgyi bőrmegújító kezeléseket ajánlunk kedvezményesen.
3+1 alkalmas bérletünkkel felfrissítjük a szemkörnyék körüli területet, összezárjuk a pórusokat, halványítjuk a ráncokat és bőre a téli szárazságot és hideget követően újra hidratált és feszes lesz.

/érvényes: 2017. 03. 01-31./

HV Rituálé otthoni arcápoló csomag

HV Rituálé otthoni arcápoló csomag

+ HV LipCare Balm ajakbalzsam ajándékba

Egy csomagban minden, ami az otthoni bőrápoláshoz szükséges! Márciusban a HV Rituálé csomag 32.900 Ft helyett mindössze 29.500 Ft-ba kerül és ajándékba adunk egy HV LipCare Balm ajakbalzsamot, melynek bolti értéke 1.495 Ft!

A HV Rituálé csomag tartalma: védőkrém, hidratáló-feszesítő krém, öregedésgátló szérum és arclemosó. /A termékek összértéke külön-külön megvásárolva 38.495 Ft/

/érvényes: 2017. 03. 01-31./

HV Testkezelés 3+1 alkalmas bérletek + kedvezményes hullámmasszázs kezelés

HV Testkezelés 3+1 alkalmas bérletek

+ kedvezményes hullámmasszázs kezelés

Márciusban is elérhetőek Harangvölgyi testkezelés kedvezményeink! Váltson 3+1 alkalmas LPG, Technispa, vagy Regen testkezelés bérletet és kedvezményesen 3.500 Ft-ért veheti igénybe hullámmasszázs kezelésünket!

 • LPG alakformáló és cellulit testkezelés, gyógy-, sport és relaxációs kezelések. Hatékony, kíméletes és fájdalommentes, alkalmas célzott zsírbontásra, a bőr esztétikai és az öregedéssel járó bőrproblémák kezelésére, feszesítésre, hatékony és kíméletes alternatívája a zsírleszívásnak, emellett javítja a visszér, a keringési és izompanaszokat. Elérhető Ó utcai szalonunkban egész márciusban, 45 perces kezelés alkalmanként.
 • Techni SPA kezelésünk megtornáztatja az izmokat, fokozza a zsírégetést, stimulálja a vér – és nyirokkeringést, emellett feszesíti a bőrt. Ajánlatunk elérhető Ó utcai szalonunkban egész márciusban, alkalmanként 45 perces kezelés.
 • Zuglói szalonunkban a 3+1 alkalmas bérlet keretében a Regen alakformáló testkezelés ajánljuk. Csökkenti a tokát, feszesíti a hasfalat, formálja és karcsúsítja a combokat és a térd körüli felületeket. Hatékony testkezelés a belső comb és az úszógumi zsírcsökkentésére. /Testfelületenként/

/érvényes: 2017. 03. 01-31./

HV Fresh Skin bőrmegújító arckezelés

HV Fresh Skin

3+1 alkalmas bérlet

A HV Fresh Skin bőrmegújító arckezelésünk segítségével kíméletesen távolítjuk el az elhalt hámsejteket. Bőrünk megújjul, üde és kisimult lesz. A kezelések hatására a pórusok összezáródnak, a szemlörüli szarkalábak elhalványodnak, mérséklődik a faggyútermelés.

Kiváló kezelés, hogy felkészítük arcbőrünket az új évszakra!

/érvényes: 2017. 03. 01-31./

Harangvölgyi Pigmenthalványító kúra

Harangvölgyi Pigmenthalványító kúra

A kúra ára: 93.800 Ft helyett 84.900 Ft

Az Ön arcbőre felkészült az első tavaszi napsugarakra? A Harangvölgyi pigmenthalványító kúra segítségével kíméletesen tudjuk elhalványítani a már meglévő pigmentfoltokat és a kúra segítséget nyújtunk bőrünk védekezéséhez, ezzel csökkentve az újabb pigmentfoltok kialakulásának lehetőségét.

A kezelés során használt természetes összetevőknek és a C-vitamin esszenciának köszönhetően bőre üde és ragyogó lesz. A kúra fokozza a bőr hidratáltságát, önregenerációs képességét és keringését.

A tavasz beköszöntével kedvező áron veheti igénybe 6 alkalmas kúránkat.

/érvényes: 2017. 03. 01-31./

Harangvölgyi Nőnap 10% kedvezménykártya

Harangvölgyi Nőnap

10% kedvezménykártya

Március 8-án a hölgyeket ünnepeljük! Lepje meg édesanyját, kedvesét, kolléganőit, vagy barátait 10% kedvezményre jogosító nőnapi ajándékutalvánnyal, melyet március 6-án, 7-én, vagy 8-án tud megvásárolni a szalonban és a webshopon.

Az ajándékutalványok 6 hónapig használhatók fel. /Ajánlatunk érvényes: 2017. 03. 01-08. között/


//Ajánlataink 2017 március 1-étől 31-éig érvényesek. Más kedvezményekkel össze nem vonhatók. A változtatás jogát fenntartjuk!//

Februári Harangvölgyi kedvezmények

2017 02 01

Techni SPA 3+1 alkalmas bérlet

45 perces testkezelés ajándék 15%-os termék kedvezmény kártyával

2017 februárja a feszes vonalakról, a szép formákról és a gyönyörű kontúrokról szól! Próbálja ki 3+1 alkalmas bérlet ajánlatunkat. Techni SPA kezelésünk megtornáztatja az izmokat, fokozza a zsírégetést, stimulálja a vér – és nyirokkeringést, emellett feszesíti a bőrt. Ajánlatunk elérhető Ó utcai szalonunkban egész februárban, alkalmanként 45 perces kezelés.
Zuglói szalonunkban a 3+1 alkalmas bérlet keretében a Regen alakformáló testkezelés ajánljuk. Csökkenti a tokát, feszesíti a hasfalat, formálja és karcsúsítja a combokat és a térd körüli felületeket. Hatékony testkezelés a belső comb és az úszógumi zsírcsökkentésére. /Testfelületenként/
+ Váltson bérletet februárban LPG, Techni SPA, vagy Regent testkezelésre és megajándékozzuk egy kártyával mely 15% kedvezményt biztosít minden Harangvölgyi termék vásárlása esetén – üzleteinkben és webshopunkban egyaránt.

/A kártya érvényességi ideje a bérletvásárlástól számított 1 hónap, más kedvezményekkel össze nem vonható, a részletekért érdeklődjön recepciónkon/

LPG alakformáló testkezelés

3+1 alkalmas bérlet ajándék 15%-os kedvezménykártyával

LPG alakformáló és cellulit testkezelés, gyógy-, sport és relaxációs kezelések. Hatékony, kíméletes és fájdalommentes, alkalmas célzott zsírbontásra, a bőr esztétikai és az öregedéssel járó bőrproblémák kezelésére, feszesítésre, hatékony és kíméletes alternatívája a zsírleszívásnak, emellett javítja a visszér, a keringési és izompanaszokat. Elérhető Ó utcai szalonunkban egész februárban, 45 perces kezelés alkalmanként.

Váltson bérletet februárban LPG, Techni SPA, vagy Regent testkezelésre és megajándékozzuk egy kártyával mely 15% kedvezményt biztosít minden Harangvölgyi termék vásárlása esetén – üzleteinkben és webshopunkban egyaránt.

/A kártya érvényességi ideje a bérletvásárlástól számított 1 hónap, más kedvezményekkel össze nem vonható, a részletekért érdeklődjön recepciónkon/

HV 24h vásárlása esetén ajándék

50ml HV Cleanser

Vásároljon február 1 és 14-e között HV 24h terméket és ajándékba adunk egy HV Cleander 50ml arclemosót 3.600 Ft értékben!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy minden hónapban értesülj kedvezményeikről és újdonságainkról!