Harangvölgyi Institute főoldal

Harangvölgyi Nap – 2019.04.12., péntek – Tavaszi szépségszalon nyílt nap

Harangvölgyi nyílt nap 2019. április 12., péntek

Áprilisban egy élményekkel teli tavaszi nyílt napra invitálunk!

Gyere el Ó utcai szépségszalon április 12-én pénteken, mert a hagyományokhoz híven ismét rengeteg ajándékkal, meglepetéssel, hasznos szépségápolási tanáccsal és sok-sok kedvezménnyel várunk.

A hőmérséklet napról napra kellemesebb, de a tél bőrre gyakorolt hatásai továbbra is szemmel láthatóak. A téli időszakban még az egyébként normál ápolást igénylő bőr is érzékenyebb, szárazabb lehet. A legtöbben annyira örülnek a tavaszi Nap sugarainak, hogy elfeledkeznek a fényvédelemről.

A Harangvölgyi kezelések és termékek hidratálnak, regenerálnak és felfrissítik a téli hidegben megfáradt arcbőrt.
Április 12-én, pénteken, a HV Nap keretében ezt a tavaszi megújulást szeretnénk bérlet kedvezményekkel és 20%-os anti-ageing termék kedvezményekkel segíteni. Készülj fel a nyári időszakra a Harangvölgyi Institute-tal!

Igazold vissza Facebookon a részvételt a HV Napon, mert a visszaigazolók között 2db SPA Solutions arcmaszkot és pakolást sorsolunk ki!

✔️ Vásárolj az áprilisi Harangvölgyi nyílt napon 3 vagy 4 alkalmas bérletet, mert megajándékozunk egy 15.000 Ft értékű, 2 órás sminkoktatással!

✔️ HV Napon minden kezelés végén extra kényeztetésként felrakunk egy 6.000 Ft értékű HV Hyaluron arcmaszkot.

✔️ Profi sminkesünk a kezeléseket követően minden vendégünket kisminkeli. Jelentkezz be előre, és készíts új tavaszi Facebook profilképet profi fotóssal szalonunkban!

✔️ Április 12-én minden HV termék 20% kedvezménnyel vásárolható meg!

✔️ Tervezed, hogy HV MAGIQSKIN Home-ot vásárolsz? A Harangvölgyi Napon 20% kedvezményt kapsz: Április 12-én 175.000 Ft helyett 140.000 Ft-ért vásárolhatod meg, ajándék HV Rituálé otthoni arcápoló csomaggal, vagy HV TravelKit nyári utazó szettel!

✔️ Vegyél részt HV Tombola játékunkon: 20.000 Ft feletti vásárlás esetén HV testkezelő csomagot nyerhetsz, többek között megújult SPA termékeinket is.

✔️ A sok meglepetés és ajándék mellett ezúttal is egészséges finomságokkal, zöldturmix-szal és frissítő italokkal várunk.

 

Harangvölgyi nyílt nap 2019. április 12., péntek

Időpontkérés:
+36-1-269-1279
+36-70-414-5945
institute@harangvolgyi.hu

Időpontkérés

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy minden hónapban értesülj kedvezményeikről és újdonságainkról!