Harangvölgyi Institute győri szépségszalon és kozmetika

A Harangvölgyi Insitute győri kozmetika és szépségszalon több éve, kiemelkedő szakmai tapasztalattal és magas színvonalú szolgáltatással várja vendégeit Győr belvárosában. 2015-ben egy barátnőm ajánlására beléptem a budapesti Harangvölgyi klinikába. Volt balett művész révén a rengeteg külföldi vendégszerepléseim alkalmával mindig volt egy kis időm arra, hogy meglátogassak egy-egy szépségszalont, így volt összehasonlítási alapom. Amint átléptem a küszöböt éreztem, hogy valami furcsa jóleső érzés járja át a testemet és lelkemet egyaránt, pedig még csak a fogadóhelyiségben voltam.

Tudtam, hogy ragaszkodni fogok ehhez az érzéshez, de azt még csak nem is sejtettem, hogy a sérülésem miatt kettétört balett karrierem a szépségiparban fog kiteljesedni. Elvileg egy gyors érdeklődésre volt időm beugrani, de azon vettem magam észre, hogy két óra múlva jöttem ki a szalonból túl egy arckezelésen, rengeteg pozitív élménnyel. Körülbelül egy év múlva kellett szembesülnöm azzal, hogy többet nem leszek színpadon és bár 5 éves korom óta csak és kizárólag a színház és a közönség kegyeit kerestem és el sem tudtam képzeli az életemet más szakmában mégis valamiért éreztem, hogy az én jövőm összefonódik majd a Harangvölgyi névvel. Mivel a Győri Balettban is táncoltam és sok győri barátom is van, és rettenetesen szeretem ezt a várost, így arra gondoltam miért ne oszthatnám meg ezt a csodát a győriekkel. Az Annával való személyes találkozóm pedig egyenesen az egekbe repített és erőt adott ahhoz, hogy belevágjak és igen…

Legyen egy győri Harangvölgyi Intézet is! Most éppen a győri szalon irodájában vagyok… Innen írok! Nektek!

SIKERÜLT!

Nyitva vagyunk! A kozmetikusok és csak Rátok várnak! Már csak annyit kívánok mindenkinek, hogy élje át ugyanazt az élményt, amelyet nekem is sikerült Budapesten, mert akkor biztosak lehettek abban, hogy kiegyensúlyozottak, minden szempontból tökéletesek és fiatalok lesztek!

A kortalan szépség tudománya

Harangvölgyi Institute filozófiája

Szépségápolási filozófiánk a múlt tapasztalataira, a természetes alapanyagok iránti igényre és a technika modern vívmányainak az ötvözetére épül. Egy egyedülálló szépségápolási koncepció, mely napjainkban már nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában ismert és elismert utat jelent a bőrápolás és bőrfiatalítás világában: a természetesség iránti maximális igény és a forradalmi újítások találkozása a jelen szépségápolásában.


A Harangvölgyi Institute termékei

A Harangvölgyi név mára többet jelent korszerű bőrápolási megoldásoknál: saját márkanév alatt fejlesztett kozmetikai termékeivel támogatja az egyedülálló kezelések valódi hatékonyságát. Egy magyar termék, mely tisztaságával és igényességével új irányvonalat jelent a biológiai bőrfiatalításban: ezt jelenti a Harangvölgyi Anti-Ageing Institute.

Harangvölgyi Anti-Ageing termékek

A Harangvölgyi Institute 5 pillére

TERMÉSZETESSÉG

Biológiai sejtfolyamatok beindítása természetes úton a leghatékonyabb eszközökkel.

SZEMÉLYRE SZABOTT PROGRAMOK

A szépség belülről fakad, ahogy az egyéniség is. Bőrünk pedig lelkünk és személyiségünk tükörképe. Így a Harangvölgyi – kezelések mindig személyre szabottan, az egyéni problémák és jellemzők figyelembevételével történnek. Minden leendő vendégünk számára ingyenes állapotfelmérést és konzultációt biztosítunk.

INNOVÁCIÓ

Folyamatos képzések, nemzetközi tanulmányutak és tanfolyamok, elsőkézből szerzett információk a szépségipar robbanásszerűen fejlődő világából: a Harangvölgyi – koncepciónak köszönhetően garantáltan elsőként találkozhat a szépészeti eljárások újdonságaival.

TEST ÉS LÉLEK TÖKÉLETES HARMÓNIÁJA

A szépség belülről fakad, ezért érdemes visszatalálni legbensőbb önmagunkhoz. Így kezeléseinket/ szépségápolási programjainkat relaxációs környzetben, a tökéletes befelé fordulás pillanatainak megteremtésével harmonizáljuk a test és a lélek világában.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A Harangvölgyi szalonokban fontos a zöld gondolkodás, mert a világhoz holisztikus szemlélettel közelítünk, a minden mindennel összefügg elv alapján. Kezeléseink során ezért az arc tisztítására eneregetizált, tisztított vizet használunk, a fehérneműket bio mosószerrel – és öblítővel, ökotisztítószerrel tisztítjuk, hogy véletlenül se terheljük a környezetet és megelőzzük az esetlegesen előforduló allergiát.

Biológiai sejtfolyamatok beindítása természetes úton

GalériaHarangvölgyi Institute Budapest médiaszereplés

Harangvölgyi Institute - Nők Lapja 2020 április Örökségből küldetés Harangvölgyi Institute TITOKZATOS ARCKEZELÉSEN JÁRTAM A HARANGVÖLGYI KOZMETIKÁBAN bio egészség trend Harangvölgyi Institute Budapest a médiaszereplés Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiaszereplés Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiaszereplés Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiában A bőrfiatalítás új mestere – NőkLapja Évszakok 2017 nyári kiadás