Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Kérj időpontot szalonjainkba.

Az időpontfoglalást követően kollégáink felveszik veled a kapcsolatot! Már WhatsAppon is felveheted velünk a kapcsolatot. Írj most! +36704145945

  Időpont foglalása az alábbi form kitöltésével:

  Új időpont foglalása, vagy már meglévő módosítása?

  Új időpontfoglalásMeglévő időpont módosítása

  Melyik szalonba szeretnél időpontot foglalni?

  Budapest VI., Ó utca 36.Budapest XII., Szendrő utca 57/B*Budapest Zugló, Jerney utca 1/BGyőr belvárosi szalon

  *Budai szalonunkban eltérő kezeléseket ajánlunk!

  Jártál már nálunk?

  Már voltam kezelésen korábbanMég nem voltam kezelésen - Konzultációt szeretnékMár voltam, de új konzultációt szeretnék

  Milyen kezelés érdekel?
  Ha első alkalommal jársz nálunk, egy 30-40 perces konzultáció szükséges (lehet közvetlenül a kezelés előtt is). A konzultáción a kozmetikus felméri a bőröd állapotát, így tudja a legmegfelelőbb kezelést javasolni. A konzultáció díja 10.000 Ft.

  Nem tudom - Konzultáción a kozmetikus segítségét kéremAkné, gyulladt bőrBiorezonanciaBőrmegújítás, rejuvenációHegek, pigmentfoltokLifting, ránctalanításMicrobladingSkinboosterekSzáj volumenizálás, ránctalanításSzemkörnyékSzempilla, szemöldökOrvos-esztétikai kezelésekTisztítás, bőr detoxBiorezonanciás kezelésKimerültség, relaxációOrvosi konzultációkBiorezonanciás, wellness kezelésekCellulit, fogyás, striaFeszesítés, alakformálásMasszázsokSzőrtelenítés

  Erre a napra szeretném:

  Ha minden időpontunk foglalt erre a napra, a kollégák telefonon egyeztetnek új időpontot.

  Melyik időszakban jó?

  Ezen a hétenJövő hétenBármikor jó

  Melyik napszakban jó?

  ReggelDélelőttDélutánEsteBármikor jó

  Megjegyzés:

  Hol hallottál rólunk?

  Más személy ajánlottaGoogle keresőFacebookInstagramMás weboldalán láttamYouTubeHírlevelet kapokEgyéb

  Kedves Vendégünk!

  Kérjük, hogy a kezelésekre történő időpont egyeztetéskor szíveskedjen gondosan megfontolni azokat a körülményeket, amelyek a rögzített időponton történő megjelenését befolyásolhatják vagy akadályozhatják. Legyen szíves, vegye figyelembe, hogy társaságunk kollégája a lefoglalt időpontban kizárólag az Ön rendelkezésére áll, azt teljes mértékben Önnek tartja fenn. Amennyiben megfelelő időben információt kapunk a távolmaradásáról, úgy lehetőségünk van az időpontot a várólistán szereplő vendégeinknek felajánlani vagy a munkaidő beosztást hatékonyan alakítani.

  Arra kérjük, hogy amennyiben nem tud megjelenni a kezelés időpontjában vagy a megjelenése bizonytalan, ezt legkésőbb a kezelés időpontját megelőző 24. óráig szíveskedjen jelezni és a rögzített időpontot szíveskedjen lemondani. Amennyiben a rögzített időpontban előzetes értesítés nélkül nem jelenik meg, vagy a kezelést megelőző 24 óráig nem mondja le a rögzített időpontot, úgy a választott kezelés díjának 50%-át (maximum 25.000 Ft), mint meghiúsulási kötbért számítunk fel.

  Késés esetén kizárólag olyan kezelést áll módunkban nyújtani, amely az így fennmaradt időben szakszerűen elvégezhető.

  Szíves együttműködését előre is köszönjük!

  Üdvözlettel,
  a Harangvölgyi Institute csapata

  10% KEDVEZMÉNY
  az első rendelésedből

  Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

  Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.