Book appointment

Name*

Email*

Phone*

Which salon do you prefer?

Have you even been in our salons?

Yes, I have beenNo, this is going to be my first time - I would like to apply for a free consultation

What treatment are you interested in?

I prefer this day:

What other time?

Other days on this weekNext weekAnytime

Early morningBefore noonEarly afternoonLate afternoonAnytime

Message:

If you are visiting us for the first time, we offer you a free consultation (20-minute) before your treatment. Our beautician will take a look at the condition of your skin so she can recommend the most appropriate treatment for you.

Where did you hear about us?

Google searchFacebookInstagramOther websiteYouTubeNewsletterSomeone's recommendationOther

Kérjük, hogy a kezelésekre történő időpont egyeztetéskor szíveskedjen gondosan megfontolni azokat a körülményeket, amelyek a rögzített időponton történő megjelenését befolyásolhatják vagy akadályozhatják. Legyen szíves, vegye figyelembe, hogy társaságunk kollégája a lefoglalt időpontban kizárólag az Ön rendelkezésére áll, azt teljes mértékben Önnek tartja fenn. Amennyiben megfelelő időben információt kapunk a távolmaradásáról, úgy lehetőségünk van az időpontot a várólistán szereplő vendégeinknek felajánlani vagy a munkaidő beosztást hatékonyan alakítani.

Arra kérjük, amennyiben nem tud megjelenni a kezelés időpontjában vagy a megjelenése bizonytalan, ezt legkésőbb a kezelés időpontját megelőző 24. óráig szíveskedjen jelezni és a rögzített időpontot szíveskedjen lemondani.

Amennyiben a rögzített időpontban előzetes értesítés nélkül nem jelenik meg, vagy a kezelést megelőző 24 órán belül kerül lemondásra a rögzített időpont, úgy a választott kezelés díjának 50 %-át, mint meghiúsulási kötbért számíthatunk fel.

Késés esetén kizárólag olyan kezelést áll módunkban nyújtani, amely az így fennmaradt időben szakszerűen elvégezhető.