Harangvölgyi Institute szépségszalon és kozmetika Budapest belvárosában

Bemutatkozik a Harangvölgyi Institute

Bemutatkozik a Harangvölgyi Institute

Harangvölgyi-szalonok, Harangvölgyi-termékek és Harangvölgyi-koncepció: negyedszázad tapasztalata, hagyományai és családi titkai a szépségápolás és a bőrfiatalítás szolgálatában. A fiatalság megőrzése, a szépségápolás tudományos megközelítése és a természet csodáinak maradéktalan tisztelete több mint 25 éve áll központjában a Harangvölgyi-család munkásságának.

A kortalan szépség iránti szenvedély egy fodrász nagymamánál kezdődött, aki a kor legnagyobb sztárjait fésülte szeretettel és alázattal közel 60 évig, majd a nemzetközi viszonylatban is nagy elismerésnek örvendő kozmetikus édesanyánál folytatódik, végül a legkisebbik leány is örökli a generációs hagyományt és a szépségápolás mesterségét a bőrfiatalítás legkorszerűbb megoldásai felé tereli, gondosan ügyelve a természetes alapanyagok és életmód generációról – generációra öröklődő igényére.

A kortalan szépség tudománya

Harangvölgyi Anna anti-aging specialista folytatva a családi mesterséget, gyermekkora óta szenvedélyesen kutatja a harmonikus szépség időtálló recepjeit, nemzetközi konferenciákon saját fejlesztésű termékeivel képviseli a hazai kozmetikai ipar innovatív megoldásait. Elkötelezett híve a természet és a professzionális technológiák találkozásának, egyaránt csodálattal tölti el a természet ereje és az emberi kreativitás határtalansága.

Mit jelent ez? Sosem feledni az ősök tudását és mindig szem előtt tartani a legkorszerűbb megoldásokat: ennek a két útnak az ötvözete találkozik a Harangvölgyi – szépségszalonok filozófiájában. Hazai és nemzetközi konferenciákon, valamint a világ legszínvonalasabb esztétikai kongresszusain hirdeti az öregedési folyamatok természetes úton történő lelassítását, mert csak a természet tisztelete révén érhetjük el a minden nő és férfi által vágyott állapotot: a kortalan szépség harmóniáját.

A kortalan szépség tudománya

Harangvölgyi Institute filozófiája

Szépségápolási filozófiánk a múlt tapasztalataira, a természetes alapanyagok iránti igényre és a technika modern vívmányainak az ötvözetére épül. Egy egyedülálló szépségápolási koncepció, mely napjainkban már nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában ismert és elismert utat jelent a bőrápolás és bőrfiatalítás világában: a természetesség iránti maximális igény és a forradalmi újítások találkozása a jelen szépségápolásában.


A Harangvölgyi Institute termékei

A Harangvölgyi név mára többet jelent korszerű bőrápolási megoldásoknál: saját márkanév alatt fejlesztett kozmetikai termékeivel támogatja az egyedülálló kezelések valódi hatékonyságát. Egy magyar termék, mely tisztaságával és igényességével új irányvonalat jelent a biológiai bőrfiatalításban: ezt jelenti a Harangvölgyi Anti-Ageing Institute.

Harangvölgyi Anti-Ageing termékek

A Harangvölgyi Institute 5 pillére

TERMÉSZETESSÉG

Biológiai sejtfolyamatok beindítása természetes úton a leghatékonyabb eszközökkel.

SZEMÉLYRE SZABOTT PROGRAMOK

A szépség belülről fakad, ahogy az egyéniség is. Bőrünk pedig lelkünk és személyiségünk tükörképe. Így a Harangvölgyi – kezelések mindig személyre szabottan, az egyéni problémák és jellemzők figyelembevételével történnek. Minden leendő vendégünk számára ingyenes állapotfelmérést és konzultációt biztosítunk.

INNOVÁCIÓ

Folyamatos képzések, nemzetközi tanulmányutak és tanfolyamok, elsőkézből szerzett információk a szépségipar robbanásszerűen fejlődő világából: a Harangvölgyi – koncepciónak köszönhetően garantáltan elsőként találkozhat a szépészeti eljárások újdonságaival.

TEST ÉS LÉLEK TÖKÉLETES HARMÓNIÁJA

A szépség belülről fakad, ezért érdemes visszatalálni legbensőbb önmagunkhoz. Így kezeléseinket/ szépségápolási programjainkat relaxációs környzetben, a tökéletes befelé fordulás pillanatainak megteremtésével harmonizáljuk a test és a lélek világában.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A Harangvölgyi szalonokban fontos a zöld gondolkodás, mert a világhoz holisztikus szemlélettel közelítünk, a minden mindennel összefügg elv alapján. Kezeléseink során ezért az arc tisztítására eneregetizált, tisztított vizet használunk, a fehérneműket bio mosószerrel – és öblítővel, ökotisztítószerrel tisztítjuk, hogy véletlenül se terheljük a környezetet és megelőzzük az esetlegesen előforduló allergiát.

Biológiai sejtfolyamatok beindítása természetes úton

GalériaHarangvölgyi Institute Budapest médiaszereplés

Harangvölgyi Institute - Nők Lapja 2020 április Örökségből küldetés Harangvölgyi Institute TITOKZATOS ARCKEZELÉSEN JÁRTAM A HARANGVÖLGYI KOZMETIKÁBAN bio egészség trend Harangvölgyi Institute Budapest a médiaszereplés Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiaszereplés Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiaszereplés Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiában Harangvölgyi Institute Budapest a médiában A bőrfiatalítás új mestere – NőkLapja Évszakok 2017 nyári kiadás