Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Vendégeink és kollégáink egészsége a legnagyobb prioritásunk, ezért a Covid-19 koronavírus megjelenését követően — a Harangvölgyitől megszokott kiemelten magas tisztasági elvárásokon túl — számos extra higiéniai intézkedést vezettünk be minden szalonunkban, melyeket azóta is maximálisan betartunk.

Legfontosabb intézkedések és szabályok:

 1. Minden felületet Sanytol spray-vel óránként fertőtlenítünk, beleértve a pultokat, székek karfáit, illetve az öltözői és kezelőkabinokban található felületeket is.
 2. A kilincseket naponta háromszor fertőtlenítjük.
 3. A szalonok teljes területén minősített citrom-, és teafaolajos levegőfertőtlenítőt működtetünk a nyitvatartás teljes ideje alatt.
 4. Fokozott figyelmet fordítunk a rendszeres szellőztetésre, ezért minden helyiségben, minden vendég után alaposan szellőztetünk.
 5. Törekszünk arra, hogy a recepción egyszerre csak egy vendég tartózkodjon, így biztosítva, hogy várakozás alatt ne alakuljon ki tömeg a közös helyiségekben.
 6. A recepción kéz-, és mobiltelefon fertőtlenítőket helyeztünk ki, melyek használatát kötelezővé tettük minden vendégünk és munkatársunk számára.
 7. Kozmetikusaink minden kezelést teljes védőfelszerelésben végeznek, arpajzsukat pedig minden vendég után kivétel nélkül kötelezően fertőtlenítik.
 8. Kezelés előtt az arcot, nyakat és a dekoltázst Octanisepttel fertőtlenítjük.
 9. Dolgozóink ruháját naponta fertőtlenítjük.
 10. Kollégáink minden nap friss, újonnan fertőtlenített maszkot viselnek.
 11. Vendégeink csak a kezelő helyiségekben vehetik le a maszkot, a szalon többi területén számukra is kötelező a maszk viselése.
 12. A szalonban használt textíliákat és papucsokat naponta fertőtlenítjük.
 13. A szalon területén nem engedélyezzük az utcai cipő viseletét: kollégáink beltéri cipőt vagy papucsot viselnek, vendégeinknek pedig fertőtlenített textilpapucsot biztosítunk.

Mindannyiunk egészsége érdekében kérjük, hogy minden vendégünk kísérő nélkül, maszkot viselve érkezzen meg az időpontra, és a maszkot a kezelések idejét leszámítva folyamatosan viselje. Továbbá arra is kérünk minden hozzánk látogató vendéget, hogy lehetőség szerint a bankkártyás fizetési lehetőséget válassza, az esetleges készpénzes fizetés után pedig használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt — recepciós kollégáink is így tesznek.

Kérjük minden kedves vendégünket, hogy amennyiben betegnek érzik magukat, vagy valószínűsíthetően koronavírus fertőzöttel érintkeztek, esetleg igazoltan koronavírus fertőzöttel élnek egy háztartásban, ne jöjjenek el a kezelésre, hanem telefonon vagy e-mailben szíveskedjenek új időpontot foglalni. Ebben kapcsolattartó kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre, hiszen a biztonság és a komfort kiemelten fontos a Harangvölgyi Institute teljes csapatának.

Vendégeink egészsége, biztonsága és komfortja mellett természetesen megelégedettségük is rendkívül fontos számunkra, ezért a kezelések hatékonysága, illetve a szervezet regenerálódása érdekében kérjük minden vendégünket, hogy a Covid-19 védőoltás felvétele után legalább 3 napig ne vegyenek részt semmilyen kezelésen.

Amennyiben a már meglévő időpont az oltás dátumától számítva 3 napon belül esik, kérjük vendégeinket, hogy vegyék fel a kapcsolatot recepciós kollégáinkkal, akik segítenek új időpontot találni.

A Harangvölgyi Institute összetartó csapata minden nap azon dolgozik, hogy a hozzánk érkező vendégek komfortosan, biztonságban szépülhessenek, és teljes megelégedettséggel távozhassanak. Éppen ezért az intézkedéseinkkel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre az insitute@harangvolgyi.hu e-mail címen.

Vigyázzunk egymásra!

10% KEDVEZMÉNY
az első rendelésedből

Iratkozz fel hírlevelünkre most és megajándékozunk egy 10%-os online kuponkóddal! Termékinformációk, kezelés ismertetők, szépségápolási tippek és promóciós ajánlatok a Harangvölgyi Institute-tól egyenesen a postafiókodba.

Updating…
 • Nincsenek termékek a kosárban.