Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Ismerd meg a zuglói szépségszalonunkat

Harangvölgyi Institute kozmetika

Zuglói szalonunk csendes, családias, kertes környezetben, 180 négyzetméteren helyezkedik el. 5 kabinunkban széleskörű Harangvölgyi szolgáltatásokkal, szinte valamennyi arc- és testkezelésünkkel várjuk kedves vendégeinket.
Az első Harangvölgyi szalonnak otthont adó családi házat Harangvölgyi Anna nagyszülei építették, és 1981-ben nyitotta meg kapuit a szépülni vágyó vendégek előtt. A több, mint 40 év alatt számos híresség fordult meg már ebben a szalonban, ahol 5 kozmetikus dolgozik, köztük Harangvölgyi Anna édesanyja, Papp Ági néni Arany Koszorús Kozmetikus Mester. Ági néni a problémás bőrállapotok szakértője, minden újonnan érkező vendégünk állapotfelmérését és kezelési tervét ő állítja össze.

Harangvölgyi Institute zuglói szépségszalon és kozmetika

Zuglói szépségszalon

A zuglói Institute-ban zajlik a tanulóképzés, Ági néni eddig 150 tanulót képezett ki.
Itt nincs utcaforgalom, a parkolás egyszerű és ingyenes. Tavasztól őszig teraszos váróval kialakított hangulatos környezetben várjuk szeretettel előzetes bejelentkezés alapján vendégeinket.

Parkolási lehetőség

Zuglói szalonunk környékén a pakolás az utcában, ingyen lehetséges. Mindig van szabad parkolóhely.

Invalid slider ID or alias.

Harangvölgyi kezelések

A biológiai bőrfiatalítás alapja a bőr regenerálódásának elősegítése.

Anti-ageing központjainkban végzett kezeléseink és kutatásaink célja, hogy prevenció által, holisztikus megközelítéssel, kortól, nemtől és bőrtípustól függetlenül tudjuk kezelni a bőrhibákat.
Zuglói szalon kezelések és árak

Updating…
  • No products in the basket.