Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön

Ismerd meg Budapest belvárosi szalonunkat

Harangvölgyi Institute szalon

Belvárosi szalonunk az Ó utcában a legszélesebb körűen felszerelt Harangvölgyi Institute, ahol valamennyi arc- és testkezelésünk megtalálható. Váltott műszakban 11 kozmetikusunk gondoskodik kedves vendégeink szépüléséről, kényeztetéséről, kikapcsolódásáról.
A 250 négyzetméteres, belső kétszintes szalon 8 kabinjában összesen 11 kozmetikai ágy áll rendelkezésre. Dupla kabinjainkat kifejezetten azok számára alakítottuk ki, akik szeretnék párban igénybe venni kezeléseinket – legyen szó házaspárokról, barátnőkről vagy édesanyákról lányaikkal.
Új vendégeink kényelméről és a termékekkel, kezelésekkel kapcsolatos teljes körű tájékoztatásáról a szalon szakmai vezetője és konzulenseink gondoskodnak.

Harangvölgyi Institute szépségszalon és kozmetika Budapest belvárosában

Ó utcai szépségszalon

Ebben a szalonban is folyik oktatás, itt tartjuk haladó kozmetikusi képzéseinket és itt végezzük az újdonságaink megjelenését megelőző tesztkezeléseinket is.
Az utcáról nyíló szalonban valamennyi termékünk megvásárolható, a webshopon vásárolt termékek személyesen átvehetőek, és ajándék kezelés vásárlására is van lehetőség.

Parkolási lehetőség

Az Ó utcai szalon környékén a pakolás fizetős. Javasoljuk a közelben lévő két pakolóház valamelyikét:

Invalid slider ID or alias.

Harangvölgyi kezelések

A biológiai bőrfiatalítás alapja a bőr regenerálódásának elősegítése.

Anti-ageing központjainkban végzett kezeléseink és kutatásaink célja, hogy prevenció által, holisztikus megközelítéssel, kortól, nemtől és bőrtípustól függetlenül tudjuk kezelni a bőrhibákat.
Ó utcai kezeléseink és áraink

Updating…
  • No products in the basket.